Bli Franchisetaker

I REITAN har vi sterk tro på enkeltmenneskets skaperlyst. For oss er franchise frihet satt i system, hvor det skapes vinnere på begge sidene av bordet.

Som franchisetaker forvalter du en annens merkevare og har et spesialt ansvar for å gjøre det på best mulig måte. For franchisegiver (REITAN) er det viktig å samarbeide med franchisetakere som er toppmotiverte til å drive sin egen virksomhet. I dag bruker vi franchising som organisasjonsmodell i REMA 1000 og Reitan Convenience.

Her kan du lese mer om våre selskaper og unike merkevarer.

Har du det som skal til?


Våre franchisetakere kaller vi for Kjøpmenn, og som Kjøpmann driver du din egen virksomhet.. Som Kjøpmann eier og drifter du din egen butikk. Det gir deg mye frihet, men samtidig bærer du et stort ansvar. Du må se verdien av å vaske gulvet, fylle på varer, tilberede pølsene og imponere kunden. Det er du som er ansvarlig for å skape et sterkt team i butikken din. Det krever at du engasjerer, motiverer og skaper stolthet blant dine ansatte hver dag. Som kjøpmann ønsker du å gjøre en forskjell for kundene og lokalsamfunnet ditt. Er du

Kunden er vår øverste sjef

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO