Våre selskaper

Som eier bidrar vi med å videreutvikle selskapene gjennom å være en pådriver i arbeidet med strategi, struktur, kultur og finansielle standarder. REITAN AS består av selskapsområdene Reitan Retail, Reitan Eiendom og Reitan Kapital.

Reitan Retail er et ledende handelsselskap i Norden og Baltikum med...

Reitan Eiendom har tre satsingsområder: Sentrumseiendom i Trondheim,...

Gjennom en diversifisert og global finansiell portefølje ivaretar og...

andre selskaper

I tillegg til å drive med handel, eiendom og kapital har vi selvstendige andre selskaper:

Våre merkevarer

Vi har virksomheter i syv land i Norden og Baltikum. Med sterke og unike merkevarer jobber vi kontinuerlig om å bli det mest verdidrevne selskapet. Det gjør vi gjennom å rendyrke alle våre konsepters forretningsideer, og ved å opprettholde kulturen hvor kunden alltid er vår øverste sjef.
Velg selskap
Velg selskap
Velg land
Handel · Merkevarer
REMA 1000

REMA 1000, lavpriskjeden hvor summen på kassalappen teller! Merkevaren REMA 1000 er kjent for både nordmenn og dansker. Hver dag jobber dyktige medarbeidere og kjøpmenn for gi kundene varer av kvalitet til lavest mulig pris.

Handel · Merkevarer
Narvesen

Narvesen er en solid norsk merkevare – som alle har et forhold til. Kjeden har en unik merkevarekjennskap og er markedsleder i sitt marked i Norge.

Handel · Merkevarer
7-Eleven

7-Eleven er butikken som gir deg energiboost, storbyfølelse og puls – hele døgnet!

Handel · Merkevarer
Northland

Når du trenger påfyll på farten - baguetter, varme eller kalde drikker finner du alltid hos Northland på de mest travle knutepunktene.

Handel · Merkevarer
Pressbyrån

Sveriges mest moderne kiosk.

Handel · Merkevarer
R-Kioski

R-kioski er vårt franchise-drevne kiosk og convenience-konsept i Finland og Estland.

Handel · Merkevarer
Caffeine Roasters

Caffeine Roasters har stor kjærlighet og ekte lidenskap til kaffe.

Handel · Merkevarer
Lietuvos Spauda

Lietuvos Spauda betyr «Litauisk Presse» og ble etablert i Litauen i 1944.

Handel · Merkevarer
PBX

Vi er stolte av å utvikle fremtidens mest bærekraftige convenience-konsept

Handel · Merkevarer
Uno-X

Bare billig drivstoff og miljøvennlig bilvask – når du ikke sykler

Handel · Merkevarer
YX

Uansett hvor du er på vei

Handel · Merkevarer
Norsk Kylling

Norsk Kylling samarbeider tett med 135 bønder, to rugerier og har verdens mest moderne anlegg for slakting og foredling av kylling. Disse kyllingproduktene selges i REMA 1000 under merkevarenavnet Solvinge.

Handel · Merkevarer
Kolonihagen

Kolonihagen har siden 2004 levert økologiske og smakfulle produkter til bevisste forbrukere. Vår filosofi er å utvikle produkter som er i tråd med naturen på en bærekraftig og etisk måte, i tett samarbeid med både små og store bønder og produsenter...

Handel · Merkevarer
Solvinge

Solvinge er kylling med os samvittighet, som produseres av Norsk Kylling. Sammen med sine 150 engasjerte bønder produserer de kylling av høy kvalitet og dyrevelferd og mattrygghet står alltid i fokus.

Handel · Merkevarer
Kjeldsberg

Kjeldsberg - Kanskje Norges beste kaffe? Historien om Kjeldsberg Kaffe, er fortellingen om glødene lidenskap for god kaffe. Med fokus på bærekraft, ansvar og kvalitet skal kaffe fra Kjeldsberg både smake godt og føles godt å velge.

Handel · Merkevarer
Spekeloftet

Spekeloftet - lokale oppskrifter og tradisjonelt håndverk. Spekeloftets målsetning er å gjøre kunden fornøyd, derfor har de alle sitt fokus på håndverk og kvalitet.

Handel · Merkevarer
Stange

Med første og siste hånd på verket leverer Stange kylling, and og kalkun av beste kvalitet. Kvalitet er summen av flere faktorer; den beste rasen, naturlig fôr, god tid og god dyrevelferd, samt slakter- og kokkekompetanse. I sum skal dette gi deg de...

Handel · Merkevarer
Grans Bryggeri

Ekte glede siden 1899! Grans Bryggeri har laget leskende drikkevarer i mer enn 120 år. Familiebryggeriet Grans Bryggeri ble etablert i Sandefjord i 1899.

Andre · Merkevarer
Britannia Hotel

Britannia Hotel er et sted for fornøyelse og velvære, for minner som varer - et hus med innflytelse siden 1870.

Eiendom · Merkevarer
E C Dahls Eiendom

E C Dahls Eiendom har visjonen AIE "Alt innenfor elva" og skal med det bli det ledende eiendomsselskapet i Trondheim sentrum. Vi er stolte over å ha en slik eiendomsbedrift i vårt selskap, og de jobber kontinuerlig for å bli en naturlig...

Eiendom · Merkevarer
RELOG

Vi skal være en ledende aktør innenfor utvikling og utleie av næringseiendom med hovedfokus på lager, logistikk og industri ved sentrale knutepunkt i Norden.

Eiendom · Merkevarer
VestenFjeldske Eiendom

VestenFjeldske Eiendom AS ble etablert i 2000 og er et datterselskap av Reitan Eiendom. Selskapets forretningsidé er å bygge opp en stor eiendomsportefølje i Bergen sentrum, samt et antall førsteklasses REMA Eiendommer på Vestlandet.

Eiendom · Merkevarer
REBUS Handelseiendom

REBUS Handelseiendom AS ble startet i 2014 og har som ambisjon å bli en betydelig aktør innen bærekraftig handelseiendom. Dette gjennom vesentlig oppkjøp og vekst i årene som kommer.

Eiendom · Merkevarer
Dora Eiendom

Dora Eiendom har fra starten av vært fokuserte på å omskape næringsbygg til noe kun sivile leietakere kan ha god nytte av. I dag er Dora 1 blitt blant de mest bærekraftige lokalene i Norge.

Andre · Merkevarer
Nye Hjorten Teater

En femstjerners teateropplevelse til folket, midt i hjertet av Trondheim.

Skap verdi med oss

Sterk kultur

REITAN er en familiebedrift som samarbeider med nesten 4000 familiebedrifter. Ekte lykke er å holde på med noe meningsfylt for seg selv og for andre. Å skape arbeidsplasser og utvikle mennesker rundt seg er for mange av oss den viktigste drivkraften.

Les hele saken

VÅRE VERDIGRUNNLAG

1
2
3
4
5
6
7
8

Vi rendyrker
bedriftens forretningsidé

Vi holder
høy forretningsmoral

Vi skal være
gjeldfri

Vi skal
motivere til vinnerkultur

Vi tenker
positivt og offensivt

vi snakker med hverandre
– ikke om hverandre

Kunden er
vår øverste sjef

Vi vil ha det
morsomt og lønnsomt

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 43 000 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Verdibasert

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO