selskap_logo

Reitan Retail er et handelsselskap som omfatter forretningsområdene REMA 1000 Norge, REMA 1000 Danmark, Reitan Convenience og Uno-X Mobility.

BESØKSADRESSE

Gladengveien 2

0661 Oslo

Andre ressurser

Reitan Retail er et handelshus med eierinteresser innenfor dagligvare, kiosk og drivstoff i Norden og Baltikum. Reitan Retail har i dag rundt 39 000 sysselsatte og 3 750 utsalgssteder i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Latvia, Litauen og Estland.

Gjennom langsiktig eierskap i konseptselskapene REMA 1000 Norge, REMA 1000 Danmark, Reitan Convenience og Uno-X Mobility, er vår ambisjon å skape verdier på en effektiv og ansvarlig måte, for kunder, samarbeidspartnere og lokalsamfunn.

Reitan Retail skal gjennom tydelig kundefokus, sterke verdier og godt lokalt lederskap være et ledende selskap innenfor varehandel i Norden og Baltikum. Vi vil være tilstede der folk er, med gode og relevante konsepter.

Ole Robert Reitan

Våre forretningsområder

REMA 1000 Norge og REMA 1000 Danmark er ledende i Skandinavia innen organisering og drift av franchisebasert virksomhet innen dagligvarehandel.

Reitan Convenience har en sterk posisjon i kiosk og convenience markedet i Norden og Baltikum og omfatter Narvesen i Norge, Lativa og Litauen, Pressbyrån i Sverige, 7-Eleven i Norge, Sverige og Danmark, YX 7-Eleven i Norge, R-kioski i Finland, R-kiosk i Estland, Lietuvos Spauda i Litauen, Northland i Norge og Caffeine i Latvia, Estland, Litauen, Norge og Danmark.

Uno-X Mobility har som misjon å utvikle og promotere løsninger for bærekraftig mobilitet. Forretningsområdet står bak energistasjonskjedene Uno-X, YX, YX 7-Eleven og YX Truck, og har en svært sterk posisjon i sine markeder.

Reitan Handel ledes av Ole Robert Reitan

KONTAKTER
I Reitan Retail

Har du spørsmål relatert til handelsvirksomheten finner du relevante kontaktpersoner under. Velg riktig selskap og person.

Øyvind Breivik

Tittel:Kommunikasjonssjef
Mobil:
Selskap:

Som eier bidrar vi med å videreutvikle selskapene gjennom å være en pådriver i arbeidet med strategi, struktur, kultur og finansielle standarder. REITAN AS består av selskapene Reitan Retail, Reitan Eiendom og Reitan Kapital.

andre selskaper

I tillegg til å drive med handel og eiendom har vi selvstendige andre selskaper:

VÅRE VERDIGRUNNLAG

1
2
3
4
5
6
7
8

Vi rendyrker
bedriftens forretningsidé

Vi holder
høy forretningsmoral

Vi skal være
gjeldfri

Vi skal motivere til vinnerkultur

Vi tenker
positivt og offensivt

vi snakker med hverandre
– ikke om hverandre

Kunden er
vår øverste sjef

Vi vil ha det
morsomt og lønnsomt