selskap_logo

Reitan Retail er et ledende handelsselskap i Norden og Baltikum med virksomhet innen dagligvare, servicehandel og mobilitet i syv land. Vi er en familie med 42.000 positive og offensive mennesker og sterke merkevarer som REMA 1000, Narvesen, R-kioski, Pressbyrån, Uno-X, YX og 7-Eleven.

Visiting address

Gladengveien 2

0661 Oslo

Other resources

Med sterke verdier, effektiv drift og lokalt eierskap, deler vi et felles mål om å skape de beste kundeopplevelsene i folks hverdag, og bidra til en mer bærekraftig fremtid.

Vår unike franchisemodell er kjernen i vår forretningsmodell, og kunden er vår øverste sjef. Vi er en del av folks hverdag – hjemme, på farten og på veien. Vi er nære, enkle og ansvarlige.

I Reitan Retail, deler vi sterke verdier og et felles formål: Å gjøre hverdagen litt enklere og verden litt bedre.

Også i framtida vil det enkle være det beste. Bare enda enklere. Derfor må vi hele tiden fornye oss. På den måten skal vi sikre lønnsom vekst, ansvarlig drift og de beste kundeopplevelsene

Ole Robert Reitan

Våre forretningsområder

Reitan Convenience har en sterk posisjon i kiosk- og convenience-markedet i Norden og Baltikum, og omfatter Narvesen i Norge, Latvia og Litauen, Pressbyrån i Sverige, 7-Eleven i Norge, Sverige og Danmark, YX 7-Eleven i Norge, R-kioski i Finland, R-kiosk i Estland, Lietuvos Spauda i Litauen, Northland i Norge og Caffeine i Latvia, Estland, Litauen, Norge og Danmark.

Uno-X Mobility er representert i markedet gjennom energistasjonkjedene Uno-X, YX, YX 7-Eleven og YX Truck. Uno-X Mobility sin misjon er å utvikle og promotere løsninger for bærekraftig mobilitet. Selskapet ruller blant annet ut Uno-X Svanemerket bilvask på Uno-X-stasjoner i Norge og Danmark, og etablerte i 2021 Uno-X eMobility som skal sette opp Uno-X lynladere for elbiler på beliggenheter hvor Reitan Retail driver virksomhet.

REMA 1000 NORGE og REMA 1000 Danmark er ledende innenfor organisering og drift av franchisebasert dagligvarehandel i Skandinavia. Siden 1979 har REMA 1000 jobbet for å kutte matprisene og tilby dagligvarer av høy kvalitet til lavest pris – produsert og solgt på en ansvarlig måte. Med over 1000 butikker i Norge og Danmark, skal det være enkelt å ta gode valg. Det enkle er tross alt det beste.

Til sammen utgjør vi 42 000 medarbeidere og 3 850 utsalgssteder i syv land i Norden og Baltikum.

CONTACT PERSON
FOR Reitan Retail

Har du spørsmål relatert til handelsvirksomheten finner du relevante kontaktpersoner under. Velg riktig selskap og person.

Øyvind Breivik
Inger Sethov

Som eier bidrar vi med å videreutvikle selskapene gjennom å være en pådriver i arbeidet med strategi, struktur, kultur og finansielle standarder. REITAN AS består av selskapsområdene Reitan Retail, Reitan Eiendom og Reitan Kapital.

Reitan Retail er et ledende handelsselskap i Norden og Baltikum med...

Med evigheten som perspektiv skal vi utvikle og eie bærekraftige...

Gjennom en diversifisert og global finansiell portefølje ivaretar og...

Other companies

I tillegg til å drive med handel, eiendom og kapital har vi selvstendige andre selskaper:

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO