Pressbyrån bytter navn til Bögbyrån

29.07.2013 15:30

For å sette fokus på LHBT-personers situasjon i verden, og samtidig hylle Pridefestivalen, bytter ett av Sveriges eldste selskap navn – til blant annet Bögbyrån.

Amalie Knudsen
Tittel:Kommunikasjonsrådgiver, REMA 1000
Mobil:+47 926 66 262
E-post:Amalie.Knudsen@rema.no

- Velkommen inn! sier kjøpmann Per Blomqvist på Bögbyrån i Vasagatan 12 i Stockholm.

Svenskene kan fra og med i dag av kjøpe kaffe, aviser og kanelboller på butikkene Bögbyrån, Flatbyrån, Queerbyrån, Transbyrån og Homobyrån i Stockholm. Omskiltingen av butikkene skjer i forbindelse med Stockholm Pride, som er Skandinavias største Pride-festival. 
- Dette er våre svenske medarbeideres måte å delta i den fargerike Pride-feiringen på, men det er også et uttrykk for at mangfold og inkludering er noe vi som bedrift er svært opptatt av. Vi skal finnes for alle, både som handelssted og som arbeidsgiver, sier administrerende direktør i Reitan Convenience, Magnus Reitan.  

Moro med alvor
Personalet på Flatbyrån, Queerbyrån, Transbyrån, Homobyrån og Bögbyrån lover at det kommer til å være stor stemning i butikkene.

– Foruten nybakte boller og ferskbrygget kaffe lover jeg at det kommer til å finnes enorme porsjoner av vennskap, kjærlighet og glede, sier Per Blomqvist på Bögbyrån.

Det kreative stuntet har imidlertid en alvorlig undertone.

 – Vi skilter om for å være med på feiringen av Pride, men også for å rette oppmerksomhet mot menneskerettigheter i Sverige og resten av verden, og de menneskene som fortsatt utsettes for undertrykking, myter og fordommer, sier HR-sjef for Pressbyrån Helena Ekdahl.

Om Pressbyrån
Pressbyrån er en riksdekkende servicehandelkjede i Sverige, og med over 320 butikker og en omsetning på 2,5 milliarder svenske kroner i 2012, er den landets største convenienceaktør. Pressbyrån har et stort varesortiment, bestående av blant annet aviser og blader, hurtigmat, kaffe, sukkervarer, frukt og drikke, samt et rikt tilbud av tjenester som billetter, spill og lotteri.

Siden starten for over 100 år siden har Pressbyrån etablert seg lett tilgjengelig der mange mennesker er på farten. Pressbyrån eies av Reitan Convenience, som ledes av Magnus Reitan.   
For mer informasjon, besøk: www.pressbyran.se


Ved spørsmål/ønske om intervju:

HR-sjef for Pressbyrån Helena Ekdahl, via pressekontakt Lennart Schultz
lennart.schultz@reitanconvenience.se Tlf. (+46) 070-3077385

Pressekontakt i Reitan Convenience Ida Håvik
ida.havik@reitanconvenience.no Tlf. (+47) 975 22 627

For å sette fokus på LHBT-personers situasjon i verden, og samtidig hylle Pridefestivalen, bytter ett av Sveriges eldste selskap navn – blant annet til Bögbyrån. 

VÅRE VERDIGRUNNLAG

1
2
3
4
5
6
7
8

Vi rendyrker
bedriftens forretningsidé

Vi holder
høy forretningsmoral

Vi skal være
gjeldfri

Vi skal
motivere til vinnerkultur

Vi tenker
positivt og offensivt

vi snakker med hverandre
– ikke om hverandre

Kunden er
vår øverste sjef

Vi vil ha det
morsomt og lønnsomt

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Verdibasert

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO