Gjorde honnør til byggbransjen i ny kåring

I dag kåret Reitan Convenience “Årets Byggleverandør” og “Årets Byggentreprenør” for første gang. Blant flere sterke kandidater ble Brand Factory Norge og Snekkermester Per Haugnes utropt som årets vinnere.

22.08.2013 15:00

- Våre byggleverandører og –entreprenører fortjener all heder og ære for den jobben de gjør. Til sammen har vi over fem hundre 7-Eleven-, Shell/7-Eleven- og Narvesen-butikker i Norge, og vi er helt avhengige av at disse er ordentlig bygget, med smarte løsninger og godt håndverk, og profilert på riktig måte både innvendig og utvendig, sier administrerende direktør i Reitan Convenience Norge, Mariette Kristenson.

Det er første gang Reitan Convenience Norge deler ut en slik pris til sine leverandører i byggbransjen. Brand Factory og Snekkermester Per Haugnes, som ble kåret til henholdsvis Årets Byggleverandør og Årets Byggentreprenør, leverer tjenester til alle selskapets kjeder, og har vært samarbeidspartnere til selskapet i en årrekke.

Mange sterke kandidater
De to vinnerne ble plukket ut av en fagjury, i sterk konkurranse med flere andre kandidater. Selv om arbeidet med utvelgelsen var utfordrende, er Mariette Kristenson svært fornøyd med resultatet.
- Egentlig burde alle våre fantastiske leverandører få en slik pris, men de to vinnerne har likevel utmerket seg litt ekstra. I tillegg til å levere ekstremt høy kvalitet, er de begge kjente, kjære og populære samarbeidspartnere for våre kjeder og kjøpmenn, sier Mariette Kristenson. 

Brand Factory Norge leverer blant annet skilt, plakatrammer, baldakiner og bakvegger, og omprofilerer Reitan Convenience sine butikker i hele Norge. Snekkermester Per Haugnes operer fra Trondheim til Kirkenes, Kristiansund og Molde, der han flytter, bygger om, oppgraderer og bygger nye butikker for Narvesen, 7-Eleven og Shell/7-Eleven.

Fra juryens begrunnelse
Årets Byggleverandør- Brand Factory Norge AS
Leverandøren har en meget høy leveringsdyktighet, og er over snittet på kvalitet og gjennomføringer til og i Reitan Convenience sine prosjekter.Leverandøren er meget proaktiv og kreativ, og snur seg kjapt rundt, og kan levere, om ikke over natten, men allikevel tett opp til ved hasteordre, testprosjekter og lignende.Leverandøren er godt likt av andre avdelinger i RCN og leverer mer enn forventet.Leverandøren kjenner godt til våre verdigrunnlag, noe som gjenspeiler seg i den høye forretningsmoralen de opererer med.

Årets Byggentreprenør - Snekkermester Per Haugnes AS
Entreprenøren har gjennom en årrekke vært en god leverandør av håndverk og entreprenørtjenester for Reitan Convenience sine kjøpmenn, salgsavdeling og utbyggingsavdelingen.  Den servicen entreprenøren yter for våre kjøpmenn står det stor respekt av, og han er løsningsorientert, kreativ og leverer alltid prosjekter med god kvalitet og til rett tid. Han er en flott ambassadør for RCN, og etterlever våre verdigrunnlag på en naturlig måte. Entreprenøren nyter stor respekt, tillit og tilhørighet hos våre kjøpmenn.

Amalie Knudsen
  • Title:Kommunikasjonsrådgiver, REMA 1000
  • Mobile:+47 926 66 262
  • E-mail:Amalie.Knudsen[at]rema.no

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Nå starter elektrifiseringen av tungtransporten i nord

REMA Distribusjon AS ruller ut de første el-lastebilene samt bidrar til et bedre ladenettverk for elektrisk tungtransport i nord sammen med Uno-X.

Pressrelease

Årsresultater 2023 - Vekst og investeringer for fremtiden

2023 var et år med solid drift, omsetningsvekst og investeringer. Etter et år preget av sterk konkurranse, global inflasjon og fortsatt uro i...

Pressrelease

Uno-X Mobility kjøper Tungbil Lading AS

For å raskere kunne møte våre kunders og samfunnets behov for mer bærekraftig tungtransport har Uno-X Mobility kjøpt selskapet Tungbil Lading AS....

Pressrelease

UTENOMJORDISK MAGI PÅ TRØNDERSK JORD

Om under et år åpner Nye Hjorten Teater, et splitter nytt, privateid folketeater midt i hjertet av Trondheim sentrum. Teatrets initiativtaker er...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO