Gjorde honnør til byggbransjen i ny kåring

22.08.2013 15:00

I dag kåret Reitan Convenience “Årets Byggleverandør” og “Årets Byggentreprenør” for første gang. Blant flere sterke kandidater ble Brand Factory Norge og Snekkermester Per Haugnes utropt som årets vinnere.

Amalie Knudsen
Tittel:Kommunikasjonsrådgiver, REMA 1000
Mobil:+47 926 66 262
E-post:Amalie.Knudsen@rema.no

- Våre byggleverandører og –entreprenører fortjener all heder og ære for den jobben de gjør. Til sammen har vi over fem hundre 7-Eleven-, Shell/7-Eleven- og Narvesen-butikker i Norge, og vi er helt avhengige av at disse er ordentlig bygget, med smarte løsninger og godt håndverk, og profilert på riktig måte både innvendig og utvendig, sier administrerende direktør i Reitan Convenience Norge, Mariette Kristenson.

Det er første gang Reitan Convenience Norge deler ut en slik pris til sine leverandører i byggbransjen. Brand Factory og Snekkermester Per Haugnes, som ble kåret til henholdsvis Årets Byggleverandør og Årets Byggentreprenør, leverer tjenester til alle selskapets kjeder, og har vært samarbeidspartnere til selskapet i en årrekke.

Mange sterke kandidater
De to vinnerne ble plukket ut av en fagjury, i sterk konkurranse med flere andre kandidater. Selv om arbeidet med utvelgelsen var utfordrende, er Mariette Kristenson svært fornøyd med resultatet.
- Egentlig burde alle våre fantastiske leverandører få en slik pris, men de to vinnerne har likevel utmerket seg litt ekstra. I tillegg til å levere ekstremt høy kvalitet, er de begge kjente, kjære og populære samarbeidspartnere for våre kjeder og kjøpmenn, sier Mariette Kristenson. 

Brand Factory Norge leverer blant annet skilt, plakatrammer, baldakiner og bakvegger, og omprofilerer Reitan Convenience sine butikker i hele Norge. Snekkermester Per Haugnes operer fra Trondheim til Kirkenes, Kristiansund og Molde, der han flytter, bygger om, oppgraderer og bygger nye butikker for Narvesen, 7-Eleven og Shell/7-Eleven.

Fra juryens begrunnelse
Årets Byggleverandør- Brand Factory Norge AS
Leverandøren har en meget høy leveringsdyktighet, og er over snittet på kvalitet og gjennomføringer til og i Reitan Convenience sine prosjekter.Leverandøren er meget proaktiv og kreativ, og snur seg kjapt rundt, og kan levere, om ikke over natten, men allikevel tett opp til ved hasteordre, testprosjekter og lignende.Leverandøren er godt likt av andre avdelinger i RCN og leverer mer enn forventet.Leverandøren kjenner godt til våre verdigrunnlag, noe som gjenspeiler seg i den høye forretningsmoralen de opererer med.

Årets Byggentreprenør - Snekkermester Per Haugnes AS
Entreprenøren har gjennom en årrekke vært en god leverandør av håndverk og entreprenørtjenester for Reitan Convenience sine kjøpmenn, salgsavdeling og utbyggingsavdelingen.  Den servicen entreprenøren yter for våre kjøpmenn står det stor respekt av, og han er løsningsorientert, kreativ og leverer alltid prosjekter med god kvalitet og til rett tid. Han er en flott ambassadør for RCN, og etterlever våre verdigrunnlag på en naturlig måte. Entreprenøren nyter stor respekt, tillit og tilhørighet hos våre kjøpmenn.

VÅRE VERDIGRUNNLAG

1
2
3
4
5
6
7
8

Vi rendyrker
bedriftens forretningsidé

Vi holder
høy forretningsmoral

Vi skal være
gjeldfri

Vi skal
motivere til vinnerkultur

Vi tenker
positivt og offensivt

vi snakker med hverandre
– ikke om hverandre

Kunden er
vår øverste sjef

Vi vil ha det
morsomt og lønnsomt

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Verdibasert

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO