Petter Knutsen blir HR-direktør i Reitan Convenience Norge

Etter åtte år vender Petter Knutsen (38) tilbake til Reitan Convenience Norge, til stillingen som HR-direktør. Han har bakgrunn som markedssjef i 7-Eleven og kategorisjef i Narvesen, men har de siste årene arbeidet for blant andre Statoil og Leiv Vidar. Knutsen er i dag strategisk rådgiver og kundeansvarlig i Reklamebyrået Ernö.

21.10.2013 07:00

- Jeg er veldig glad for at vi får Petter tilbake på laget. Han kjenner organisasjonen og kulturen vår godt, og han har et unikt utgangspunkt for å bygge videre på våre satsninger innen HR. Petter er en kompetent og kreativ leder, som vil bidra til å skape resultater og sørge for at både servicekontoret, kjøpmenn og selgere har en morsom og lønnsom hverdag, sier administrerende direktør i Reitan Convenience Norge, Mariette Kristenson.

Petter Knutsen er sivilmarkedsfører fra Handelshøyskolen BI, og han har bred erfaring innen ledelse, kommunikasjon og innovasjon, samt sterk interesse for HR som fag. Han var ansatt i Reitan Convenience Norge fra 2000 til 2005, og ser nå frem til å vende tilbake til sin gamle arbeidsplass.

- Jeg gleder meg til å komme tilbake til det jeg kjenner som Norges aller fremste retailmiljø. Jeg ser frem til å være en del av, og være med på å forsterke et selskap som allerede er kåret til en av Norges aller beste arbeidsplasser. Reitanselskapene har hatt et unikt fokus på butikk og verdier, og dette ønsker jeg som HR-direktør å dyrke videre i tiden som kommer, avslutter Petter Knutsen.

Petter Knutsen tiltrer sin nye stilling 15. november.


Ved ønske om informasjon/intervju:


Pressekontakt for Reitan Convenience
Ida Håvik
E-post: ida.havik@reitanconvenience.no
Tlf. +47 975 22 627

 

Reitangruppen består av fire forretningsområder: REMA 1000, Reitan Convenience, Reitan Eiendom og Uno-X Gruppen. Reitangruppen har i tillegg datterselskapet Spaceworld, en eierandel på 15,6 prosent i Axfood og 3,5 prosent i Sparebank1 Midt-Norge. Reitangruppens hovedkontor er på Lade Gaard i Trondheim, som er Reitangruppens kulturelle og finansielle senter. REMA 1000 og Reitan Convenience har sitt operative senter i Oslo, mens Reitan Eiendom er basert i Trondheim. Uno-X er basert i Oslo/København.

Reitangruppens visjon er å bli kjent som Skandinavias mest verdidrevne selskap. Reitangruppen omsatte i 2012 (inkl. franchiseomsetning) for 72 milliarder kroner, sysselsetter 34.000 mennesker i Skandinavia og Baltikum, og er med dette blant Norges ti største selskap. 

Berit Hvalryg
  • Title:Rektor Verdiskolen og presseansvarlig, Reitangruppen
  • Mobile:+47 926 46 666
  • E-mail:berit.hvalryg[at]reitangruppen.no

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Uno-X Mobility kjøper Tungbil Lading AS

For å raskere kunne møte våre kunders og samfunnets behov for mer bærekraftig tungtransport har Uno-X Mobility kjøpt selskapet Tungbil Lading AS....

Pressrelease

UTENOMJORDISK MAGI PÅ TRØNDERSK JORD

Om under et år åpner Nye Hjorten Teater, et splitter nytt, privateid folketeater midt i hjertet av Trondheim sentrum. Teatrets initiativtaker er...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Pressrelease

Disse bestemmer hvem som får 2 millioner og blir Årets Ladejarl

Ny jury og sekretariat for neste fire år er på plass. Disse bestemmer hvem som blir vinner av Årets Ladejarl og får to millioner kroner.

Pressrelease

Reitan Retail søker seks ledertraineer

Høsten 2024 skal vi ønske seks nye ledertraineer velkommen til Reitan Retail. Vurderer du å søke på programmet og er nysgjerrig på hvordan det er å...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO