Petter Knutsen blir HR-direktør i Reitan Convenience Norge

21.10.2013 07:00

Etter åtte år vender Petter Knutsen (38) tilbake til Reitan Convenience Norge, til stillingen som HR-direktør. Han har bakgrunn som markedssjef i 7-Eleven og kategorisjef i Narvesen, men har de siste årene arbeidet for blant andre Statoil og Leiv Vidar. Knutsen er i dag strategisk rådgiver og kundeansvarlig i Reklamebyrået Ernö.

Berit Hvalryg
Tittel:Rektor Verdiskolen og presseansvarlig, Reitangruppen
Mobil:+47 926 46 666
E-post:berit.hvalryg@reitangruppen.no

- Jeg er veldig glad for at vi får Petter tilbake på laget. Han kjenner organisasjonen og kulturen vår godt, og han har et unikt utgangspunkt for å bygge videre på våre satsninger innen HR. Petter er en kompetent og kreativ leder, som vil bidra til å skape resultater og sørge for at både servicekontoret, kjøpmenn og selgere har en morsom og lønnsom hverdag, sier administrerende direktør i Reitan Convenience Norge, Mariette Kristenson.

Petter Knutsen er sivilmarkedsfører fra Handelshøyskolen BI, og han har bred erfaring innen ledelse, kommunikasjon og innovasjon, samt sterk interesse for HR som fag. Han var ansatt i Reitan Convenience Norge fra 2000 til 2005, og ser nå frem til å vende tilbake til sin gamle arbeidsplass.

- Jeg gleder meg til å komme tilbake til det jeg kjenner som Norges aller fremste retailmiljø. Jeg ser frem til å være en del av, og være med på å forsterke et selskap som allerede er kåret til en av Norges aller beste arbeidsplasser. Reitanselskapene har hatt et unikt fokus på butikk og verdier, og dette ønsker jeg som HR-direktør å dyrke videre i tiden som kommer, avslutter Petter Knutsen.

Petter Knutsen tiltrer sin nye stilling 15. november.


Ved ønske om informasjon/intervju:


Pressekontakt for Reitan Convenience
Ida Håvik
E-post: ida.havik@reitanconvenience.no
Tlf. +47 975 22 627

 

Reitangruppen består av fire forretningsområder: REMA 1000, Reitan Convenience, Reitan Eiendom og Uno-X Gruppen. Reitangruppen har i tillegg datterselskapet Spaceworld, en eierandel på 15,6 prosent i Axfood og 3,5 prosent i Sparebank1 Midt-Norge. Reitangruppens hovedkontor er på Lade Gaard i Trondheim, som er Reitangruppens kulturelle og finansielle senter. REMA 1000 og Reitan Convenience har sitt operative senter i Oslo, mens Reitan Eiendom er basert i Trondheim. Uno-X er basert i Oslo/København.

Reitangruppens visjon er å bli kjent som Skandinavias mest verdidrevne selskap. Reitangruppen omsatte i 2012 (inkl. franchiseomsetning) for 72 milliarder kroner, sysselsetter 34.000 mennesker i Skandinavia og Baltikum, og er med dette blant Norges ti største selskap. 

VÅRE VERDIGRUNNLAG

1
2
3
4
5
6
7
8

Vi rendyrker
bedriftens forretningsidé

Vi holder
høy forretningsmoral

Vi skal være
gjeldfri

Vi skal
motivere til vinnerkultur

Vi tenker
positivt og offensivt

vi snakker med hverandre
– ikke om hverandre

Kunden er
vår øverste sjef

Vi vil ha det
morsomt og lønnsomt

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Verdibasert

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO