Bengü Akbiyikli blant Norges 100 fremste ledertalenter

22.10.2013 14:00

For femte år på rad har E24 kåret Norges 100 fremste ledertalenter. Tidligere trainee i Reitan Convenience Norge og nyutnevnt distriktssjef i Narvesen, Bengü Akbiyikli (33), er blant de utvalgte på den gjeve listen.

Berit Hvalryg
Tittel:Rektor Verdiskolen og presseansvarlig, Reitangruppen
Mobil:+47 926 46 666
E-post:berit.hvalryg@reitangruppen.no

- Bengü har imponert oss både med sine sterke indre verdier, inspirerende lederskap og sin evne til å skape økonomiske verdier. Hun har allerede gjort seg bemerket som en engasjert og kreativ leder i sin nye stilling som distriktssjef. Jeg er utrolig stolt av å ha henne på laget, og ser frem til å følge henne fremover, sier administrerende direktør i Reitan Convenience Norge, Mariette Kristenson.


Fra trainee til distriktssjef
Bengü Akbiyikli har åtte år som revisor og konsulent i PwC bak seg, hvorav fem for Reitan Convenience Norge. Det siste året har hun vært trainee i selskapet, og har arbeidet som blant annet distriktssjef i Shell/7-Eleven, i markedsavdelingen og som praktikant hos 7-Eleven Inc i Dallas og Reitan Convenience i Sverige og Finland. Siden august i år har hun hatt stillingen som distriktssjef i Hordaland og Sogn og Fjordane, med ansvaret for 25 Narvesen-butikker.

- Jeg er ydmyk, takknemlig og selvsagt veldig glad for at noen har framsnakket meg og nominert meg til denne listen, sier Bengü Akbiyikli.

Vinner av kåringen ble Andreas Jul Røsjø, konserndirektør for AF Gruppen. Dette er femte gang E24 kårer de fremste ledertalentene under 35 år i norsk næringsliv. På listen er også Stian Mårdalen, prissjef i REMA 1000.


Blant næringslivets beste
E24 er Norges største økonomi- og næringslivsavis på nett. Ledertalentene er valgt ut i hele landet, er under 35 år, og har resultat-, personal- og/eller beslutningsansvar. I juryen sitter Karin Aslaksen, Dag J. Opedal, Cathrine Foss Stene og Tryge Walstad. Rådgivningsselskapet Mercuri Urval har gått gjennom alle tipsene og bearbeidet listene som ligger til grunn for juryens vurderinger.

Reitangruppen har tidligere mottatt flere priser og utmerkelser for ledelse, og er blant annet kåret til en av Norges beste arbeidsplasser flere år på rad i Great Place to Work-instituttet. Selskapets ansatte har også blitt kåret til Årets Unge Leder (Assessit 2009/2010), vært representerte på E24 topp 100-listen tidligere, og selskapet har også fått en Europeisk utmerkelse for Inspirerende Lederskap (2012).


Se E24 sin liste over TOPP 100 her:
http://e24.no/jobb/ledertalentene/topplisten/2013?id=1#ltTopListContainer

 

Reitangruppen består av fire forretningsområder: REMA 1000, Reitan Convenience, Reitan Eiendom og Uno-X Gruppen. Reitangruppen har i tillegg datterselskapet Spaceworld, en eierandel på 15,6 prosent i Axfood og 3,5 prosent i Sparebank1 Midt-Norge. Reitangruppens hovedkontor er på Lade Gaard i Trondheim, som er Reitangruppens kulturelle og finansielle senter. REMA 1000 og Reitan Convenience har sitt operative senter i Oslo, mens Reitan Eiendom er basert i Trondheim. Uno-X er basert i Oslo/København.

Reitangruppens visjon er å bli kjent som Skandinavias mest verdidrevne selskap. Reitangruppen omsatte i 2012 (inkl. franchiseomsetning) for 72 milliarder kroner, sysselsetter 34.000 mennesker i Skandinavia og Baltikum, og er med dette blant Norges ti største selskap.

VÅRE VERDIGRUNNLAG

1
2
3
4
5
6
7
8

Vi rendyrker
bedriftens forretningsidé

Vi holder
høy forretningsmoral

Vi skal være
gjeldfri

Vi skal
motivere til vinnerkultur

Vi tenker
positivt og offensivt

vi snakker med hverandre
– ikke om hverandre

Kunden er
vår øverste sjef

Vi vil ha det
morsomt og lønnsomt

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Verdibasert

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO