Bengü Akbiyikli blant Norges 100 fremste ledertalenter

For femte år på rad har E24 kåret Norges 100 fremste ledertalenter. Tidligere trainee i Reitan Convenience Norge og nyutnevnt distriktssjef i Narvesen, Bengü Akbiyikli (33), er blant de utvalgte på den gjeve listen.

22.10.2013 14:00

- Bengü har imponert oss både med sine sterke indre verdier, inspirerende lederskap og sin evne til å skape økonomiske verdier. Hun har allerede gjort seg bemerket som en engasjert og kreativ leder i sin nye stilling som distriktssjef. Jeg er utrolig stolt av å ha henne på laget, og ser frem til å følge henne fremover, sier administrerende direktør i Reitan Convenience Norge, Mariette Kristenson.


Fra trainee til distriktssjef
Bengü Akbiyikli har åtte år som revisor og konsulent i PwC bak seg, hvorav fem for Reitan Convenience Norge. Det siste året har hun vært trainee i selskapet, og har arbeidet som blant annet distriktssjef i Shell/7-Eleven, i markedsavdelingen og som praktikant hos 7-Eleven Inc i Dallas og Reitan Convenience i Sverige og Finland. Siden august i år har hun hatt stillingen som distriktssjef i Hordaland og Sogn og Fjordane, med ansvaret for 25 Narvesen-butikker.

- Jeg er ydmyk, takknemlig og selvsagt veldig glad for at noen har framsnakket meg og nominert meg til denne listen, sier Bengü Akbiyikli.

Vinner av kåringen ble Andreas Jul Røsjø, konserndirektør for AF Gruppen. Dette er femte gang E24 kårer de fremste ledertalentene under 35 år i norsk næringsliv. På listen er også Stian Mårdalen, prissjef i REMA 1000.


Blant næringslivets beste
E24 er Norges største økonomi- og næringslivsavis på nett. Ledertalentene er valgt ut i hele landet, er under 35 år, og har resultat-, personal- og/eller beslutningsansvar. I juryen sitter Karin Aslaksen, Dag J. Opedal, Cathrine Foss Stene og Tryge Walstad. Rådgivningsselskapet Mercuri Urval har gått gjennom alle tipsene og bearbeidet listene som ligger til grunn for juryens vurderinger.

Reitangruppen har tidligere mottatt flere priser og utmerkelser for ledelse, og er blant annet kåret til en av Norges beste arbeidsplasser flere år på rad i Great Place to Work-instituttet. Selskapets ansatte har også blitt kåret til Årets Unge Leder (Assessit 2009/2010), vært representerte på E24 topp 100-listen tidligere, og selskapet har også fått en Europeisk utmerkelse for Inspirerende Lederskap (2012).


Se E24 sin liste over TOPP 100 her:
http://e24.no/jobb/ledertalentene/topplisten/2013?id=1#ltTopListContainer

 

Reitangruppen består av fire forretningsområder: REMA 1000, Reitan Convenience, Reitan Eiendom og Uno-X Gruppen. Reitangruppen har i tillegg datterselskapet Spaceworld, en eierandel på 15,6 prosent i Axfood og 3,5 prosent i Sparebank1 Midt-Norge. Reitangruppens hovedkontor er på Lade Gaard i Trondheim, som er Reitangruppens kulturelle og finansielle senter. REMA 1000 og Reitan Convenience har sitt operative senter i Oslo, mens Reitan Eiendom er basert i Trondheim. Uno-X er basert i Oslo/København.

Reitangruppens visjon er å bli kjent som Skandinavias mest verdidrevne selskap. Reitangruppen omsatte i 2012 (inkl. franchiseomsetning) for 72 milliarder kroner, sysselsetter 34.000 mennesker i Skandinavia og Baltikum, og er med dette blant Norges ti største selskap.

Berit Hvalryg
  • Title:Rektor Verdiskolen og presseansvarlig, Reitangruppen
  • Mobile:+47 926 46 666
  • E-mail:berit.hvalryg[at]reitangruppen.no

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

UTENOMJORDISK MAGI PÅ TRØNDERSK JORD

Om under et år åpner Nye Hjorten Teater, et splitter nytt, privateid folketeater midt i hjertet av Trondheim sentrum. Teatrets initiativtaker er...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Pressrelease

Disse bestemmer hvem som får 2 millioner og blir Årets Ladejarl

Ny jury og sekretariat for neste fire år er på plass. Disse bestemmer hvem som blir vinner av Årets Ladejarl og får to millioner kroner.

Pressrelease

Reitan Retail søker seks ledertraineer

Høsten 2024 skal vi ønske seks nye ledertraineer velkommen til Reitan Retail. Vurderer du å søke på programmet og er nysgjerrig på hvordan det er å...

Pressrelease

Storsatsing på handelseiendom fra Reitan Eiendom

REBUS Handelseiendom AS er en ny storsatsning fra Reitan Eiendom som har som ambisjon å bli det ledende eiendomshuset på handelseiendom. Selskapet...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO