Kenneth Conrad Olsen blir kjedeleder i Shell/7-Eleven

01.11.2013 08:30

Kenneth Conrad Olsen tar over roret som kjedeleder i Shell/7-Eleven Norge. Han har opparbeidet seg bred erfaring gjennom 15 år i Shell, og har det siste året vært ansvarlig for selskapets samarbeid med Reitan Convenience.

Berit Hvalryg
Tittel:Rektor Verdiskolen og presseansvarlig, Reitangruppen
Mobil:+47 926 46 666
E-post:berit.hvalryg@reitangruppen.no

- Vi gleder oss veldig til dette. Vi har blitt godt kjent med Kenneth i løpet av det siste året, og har sett i praksis at han deler våre holdninger og verdier, og at han er en tydelig og inspirerende leder. Han har lang og bred erfaring fra salg, marked og HR, og har mye å bidra med inn i kjeden, sier administrerende direktør for Reitan Convenience Norge, Mariette Kristenson.

Fokus på samarbeidskultur
Kenneth Conrad Olsen har tidligere vært leder for Shells forhandlernett i Norge, regionsjef for Vestfold, Østfold og Kongsberg, retailer trener og CRISP manager (Convenience Retail Improvement Strategi). Gjennom samarbeidet med Reitan Convenience har han hatt et spesielt fokus på relasjonsbygging og samarbeidskultur.

- Å komme på lag med medarbeiderne og kulturen i Reitan Convenience ser jeg veldig frem til. Verdiene sammenfaller med mine egne, og det gir et veldig godt grunnlag for å skape noe sammen.Utgangspunktet i kjeden er veldig bra, og jeg gleder meg til å bidra til å fortsette å utvikle den som ledende i markedet, sier Kenneth Conrad Olsen..

Kenneth Conrad Olsen tiltrer rollen så snart som mulig og senest 1.2. 2014.

Reitangruppen består av fire forretningsområder:
REMA 1000, Reitan Convenience, Reitan Eiendom og Uno-X Gruppen. Reitangruppen har i tillegg datterselskapet Spaceworld, en eierandel på 15,6 prosent i Axfood og 3,5 prosent i Sparebank1 Midt-Norge. Reitangruppens hovedkontor er på Lade Gaard i Trondheim, som er Reitangruppens kulturelle og finansielle senter. REMA 1000 og Reitan Convenience har sitt operative senter i Oslo, mens Reitan Eiendom er basert i Trondheim. Uno-X er basert i Oslo/København.

Reitangruppens visjon er å bli kjent som Skandinavias mest verdidrevne selskap. Reitangruppen omsatte i 2012 (inkl. franchiseomsetning) for 72 milliarder kroner, sysselsetter 34.000 mennesker i Skandinavia og Baltikum, og er med dette blant Norges ti største selskap. 

VÅRE VERDIGRUNNLAG

1
2
3
4
5
6
7
8

Vi rendyrker
bedriftens forretningsidé

Vi holder
høy forretningsmoral

Vi skal være
gjeldfri

Vi skal
motivere til vinnerkultur

Vi tenker
positivt og offensivt

vi snakker med hverandre
– ikke om hverandre

Kunden er
vår øverste sjef

Vi vil ha det
morsomt og lønnsomt

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 43 000 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Verdibasert

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO