Kenneth Conrad Olsen blir kjedeleder i Shell/7-Eleven

Kenneth Conrad Olsen tar over roret som kjedeleder i Shell/7-Eleven Norge. Han har opparbeidet seg bred erfaring gjennom 15 år i Shell, og har det siste året vært ansvarlig for selskapets samarbeid med Reitan Convenience.

01.11.2013 08:30

- Vi gleder oss veldig til dette. Vi har blitt godt kjent med Kenneth i løpet av det siste året, og har sett i praksis at han deler våre holdninger og verdier, og at han er en tydelig og inspirerende leder. Han har lang og bred erfaring fra salg, marked og HR, og har mye å bidra med inn i kjeden, sier administrerende direktør for Reitan Convenience Norge, Mariette Kristenson.

Fokus på samarbeidskultur
Kenneth Conrad Olsen har tidligere vært leder for Shells forhandlernett i Norge, regionsjef for Vestfold, Østfold og Kongsberg, retailer trener og CRISP manager (Convenience Retail Improvement Strategi). Gjennom samarbeidet med Reitan Convenience har han hatt et spesielt fokus på relasjonsbygging og samarbeidskultur.

- Å komme på lag med medarbeiderne og kulturen i Reitan Convenience ser jeg veldig frem til. Verdiene sammenfaller med mine egne, og det gir et veldig godt grunnlag for å skape noe sammen.Utgangspunktet i kjeden er veldig bra, og jeg gleder meg til å bidra til å fortsette å utvikle den som ledende i markedet, sier Kenneth Conrad Olsen..

Kenneth Conrad Olsen tiltrer rollen så snart som mulig og senest 1.2. 2014.

Reitangruppen består av fire forretningsområder:
REMA 1000, Reitan Convenience, Reitan Eiendom og Uno-X Gruppen. Reitangruppen har i tillegg datterselskapet Spaceworld, en eierandel på 15,6 prosent i Axfood og 3,5 prosent i Sparebank1 Midt-Norge. Reitangruppens hovedkontor er på Lade Gaard i Trondheim, som er Reitangruppens kulturelle og finansielle senter. REMA 1000 og Reitan Convenience har sitt operative senter i Oslo, mens Reitan Eiendom er basert i Trondheim. Uno-X er basert i Oslo/København.

Reitangruppens visjon er å bli kjent som Skandinavias mest verdidrevne selskap. Reitangruppen omsatte i 2012 (inkl. franchiseomsetning) for 72 milliarder kroner, sysselsetter 34.000 mennesker i Skandinavia og Baltikum, og er med dette blant Norges ti største selskap. 

Berit Hvalryg
  • Title:Rektor Verdiskolen og presseansvarlig, Reitangruppen
  • Mobile:+47 926 46 666
  • E-mail:berit.hvalryg[at]reitangruppen.no

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Reitan Retail søker seks ledertraineer

Høsten 2024 skal vi ønske seks nye ledertraineer velkommen til Reitan Retail. Vurderer du å søke på programmet og er nysgjerrig på hvordan det er å...

Pressrelease

Storsatsing på handelseiendom fra Reitan Eiendom

REBUS Handelseiendom AS er en ny storsatsning fra Reitan Eiendom som har som ambisjon å bli det ledende eiendomshuset på handelseiendom. Selskapet...

Pressrelease

E C Dahls Eiendom kjøper Entra sin eiendomsportefølje i Trondheim.

E C Dahls Eiendom har inngått en intensjonsavtale om kjøp av Entra sin eiendomsportefølje i Trondheim. Dette kjøpet er en del av E C Dahls Eiendoms...

Pressrelease

Thor Hushovd blir General Manager for Uno-X Mobility Cycling

Thor Hushovd har en enestående bakgrunn og personlighet til å lede Uno-X Mobility Cycling gjennom de neste stegene laget ønsker å ta i den...

Pressrelease

Inngår unikt norsk samarbeid om å produsere brød med lavere karbonfotavtrykk

Reitan Retail, Norgesmøllene, Felleskjøpet Agri og Yara går sammen for å produsere brød med lavere karbonavtrykk basert på norsk havre.

Pressrelease

Uno-X Mobility klare for Tour de France 2024

Uno-X Mobility er nok en gang invitert til å sykle herrenes Tour de France, verdens største sykkelritt. Når laget står på startstreken i Firenze er...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO