Kenneth Conrad Olsen blir kjedeleder i Shell/7-Eleven

Kenneth Conrad Olsen tar over roret som kjedeleder i Shell/7-Eleven Norge. Han har opparbeidet seg bred erfaring gjennom 15 år i Shell, og har det siste året vært ansvarlig for selskapets samarbeid med Reitan Convenience.

01.11.2013 08:30

- Vi gleder oss veldig til dette. Vi har blitt godt kjent med Kenneth i løpet av det siste året, og har sett i praksis at han deler våre holdninger og verdier, og at han er en tydelig og inspirerende leder. Han har lang og bred erfaring fra salg, marked og HR, og har mye å bidra med inn i kjeden, sier administrerende direktør for Reitan Convenience Norge, Mariette Kristenson.

Fokus på samarbeidskultur
Kenneth Conrad Olsen har tidligere vært leder for Shells forhandlernett i Norge, regionsjef for Vestfold, Østfold og Kongsberg, retailer trener og CRISP manager (Convenience Retail Improvement Strategi). Gjennom samarbeidet med Reitan Convenience har han hatt et spesielt fokus på relasjonsbygging og samarbeidskultur.

- Å komme på lag med medarbeiderne og kulturen i Reitan Convenience ser jeg veldig frem til. Verdiene sammenfaller med mine egne, og det gir et veldig godt grunnlag for å skape noe sammen.Utgangspunktet i kjeden er veldig bra, og jeg gleder meg til å bidra til å fortsette å utvikle den som ledende i markedet, sier Kenneth Conrad Olsen..

Kenneth Conrad Olsen tiltrer rollen så snart som mulig og senest 1.2. 2014.

Reitangruppen består av fire forretningsområder:
REMA 1000, Reitan Convenience, Reitan Eiendom og Uno-X Gruppen. Reitangruppen har i tillegg datterselskapet Spaceworld, en eierandel på 15,6 prosent i Axfood og 3,5 prosent i Sparebank1 Midt-Norge. Reitangruppens hovedkontor er på Lade Gaard i Trondheim, som er Reitangruppens kulturelle og finansielle senter. REMA 1000 og Reitan Convenience har sitt operative senter i Oslo, mens Reitan Eiendom er basert i Trondheim. Uno-X er basert i Oslo/København.

Reitangruppens visjon er å bli kjent som Skandinavias mest verdidrevne selskap. Reitangruppen omsatte i 2012 (inkl. franchiseomsetning) for 72 milliarder kroner, sysselsetter 34.000 mennesker i Skandinavia og Baltikum, og er med dette blant Norges ti største selskap. 

Berit Hvalryg
  • Title:Rektor Verdiskolen og presseansvarlig, Reitangruppen
  • Mobile:+47 926 46 666
  • E-mail:berit.hvalryg[at]reitangruppen.no

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Uno-X Mobility sitt lag til Tour de France er klart

Med stor glede mottok Uno-X Mobility i januar nok en invitasjon til Tour de France. I dag er det med stolthet vi presenterer rytterne på det...

Pressrelease

Nå starter elektrifiseringen av tungtransporten i nord

REMA Distribusjon AS ruller ut de første el-lastebilene samt bidrar til et bedre ladenettverk for elektrisk tungtransport i nord sammen med Uno-X.

Pressrelease

Årsresultater 2023 - Vekst og investeringer for fremtiden

2023 var et år med solid drift, omsetningsvekst og investeringer. Etter et år preget av sterk konkurranse, global inflasjon og fortsatt uro i...

Pressrelease

Uno-X Mobility kjøper Tungbil Lading AS

For å raskere kunne møte våre kunders og samfunnets behov for mer bærekraftig tungtransport har Uno-X Mobility kjøpt selskapet Tungbil Lading AS....

Pressrelease

UTENOMJORDISK MAGI PÅ TRØNDERSK JORD

Om under et år åpner Nye Hjorten Teater, et splitter nytt, privateid folketeater midt i hjertet av Trondheim sentrum. Teatrets initiativtaker er...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO