Krokogrill som biter fra seg

60 eventyrlystne kjøpmenn skal sprette opp noen ekstra spennende pølsepakker fra Leiv Vidar denne uken. For første gang i Narvesens 120 år lange historie, står ekte krokodille på menyen.

05.11.2013 07:00

- Dette er utrolig spennende! Vi har testet ut flere utradisjonelle pølsetyper i år, og responsen fra både kunder og kjøpmenn har vært utrolig god. Krokodille tror jeg det er ekstra mange som har gledet seg til å smake på, sier markedssjef for Narvesen, Stian Breivik.

Tidligere har Narvesens kunder kunnet smake på bison, struts og villsvin, og nå har altså turen kommet til krokodille. Fra 5. november vil krokogrillen være tilgjengelig i en begrenset periode, i 60 av Narvesens butikker over hele landet.

Farlig god nyhet
Krokodillekjøtt er en uvanlig ingrediens i norsk sammenheng, men Leiv Vidar har komponert en pølse som bør falle i smak hos de fleste. Anbefalt tilbehør er en spicy Tiger Claw-dressing med smak av ingefær og chili.
- Selv om vi har brukt et utradisjonelt råstoff, er pølsa farlig god, og det er skikkelig bitt i tilbehøret. Kjøttet kommer fra halefileten, som er den mest eksklusive delen av krokodillen, og vi har brukt mye tid på å utvikle oppskriften. Jeg er kjempefornøyd med det ferdige produktet, sier markedssjef i Leiv Vidar, Asbjørn Koller.

Krokodillekjøtt er lyst og mørt, og inneholder mer protein og mindre fett enn for eksempel indrefilet av okse. For maksimal smak og saftighet inneholder pølsa også kjøtt fra svin og storfe, og den er krydret med mild paprika.

Høye kvalitetskrav
Norske forbrukere er i økende grad opptatt av både kvalitet og smak, og Leiv Vidar har stilt strenge krav til produsent og leverandør av de eksotiske kjøtt-typene. Krokodillekjøttet kommer fra Zimbabwe, fra en av verdens ledende produsenter av spesielle kjøttråvarer.

- Det er en klar sammenheng mellom smak og kvalitet, og hvordan produktet har blitt behandlet gjennom hele verdikjeden. Vi har derfor brukt mye tid på å finne samarbeidspartnere som oppfyller våre strenge krav, og vi føler oss trygge på at vi har funnet frem til de aller beste – både når det gjelder etiske standarder, dyrevelferd og kvalitet på selve råvaren, sier Asbjørn Koller.


For mer informasjon og høyoppløselige produktbilder:

Narvesen
Markedssjef
Stian Sølvberg Breivik
Mobil: 908 39 526
stian.breivik@reitanconvenience.no

Leiv Vidar AS
Markedssjef
Asbjørn Koller
Mobil: 991 61 687
asbjorn@leiv-vidar.no 

Reitangruppen består av fire forretningsområder:
REMA 1000, Reitan Convenience, Reitan Eiendom og Uno-X Gruppen. Reitangruppen har i tillegg datterselskapet Spaceworld, en eierandel på 15,6 prosent i Axfood og 3,5 prosent i Sparebank1 Midt-Norge. Reitangruppens hovedkontor er på Lade Gaard i Trondheim, som er Reitangruppens kulturelle og finansielle senter. REMA 1000 og Reitan Convenience har sitt operative senter i Oslo, mens Reitan Eiendom er basert i Trondheim. Uno-X er basert i Oslo/København.

Reitangruppens visjon er å bli kjent som Skandinavias mest verdidrevne selskap. Reitangruppen omsatte i 2012 (inkl. franchiseomsetning) for 72 milliarder kroner, sysselsetter 34.000 mennesker i Skandinavia og Baltikum, og er med dette blant Norges ti største selskap. 

Berit Hvalryg
  • Title:Rektor Verdiskolen og presseansvarlig, Reitangruppen
  • Mobile:+47 926 46 666
  • E-mail:berit.hvalryg[at]reitangruppen.no

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Årsresultater 2023 - Vekst og investeringer for fremtiden

2023 var et år med solid drift, omsetningsvekst og investeringer. Etter et år preget av sterk konkurranse, global inflasjon og fortsatt uro i...

Pressrelease

Uno-X Mobility kjøper Tungbil Lading AS

For å raskere kunne møte våre kunders og samfunnets behov for mer bærekraftig tungtransport har Uno-X Mobility kjøpt selskapet Tungbil Lading AS....

Pressrelease

UTENOMJORDISK MAGI PÅ TRØNDERSK JORD

Om under et år åpner Nye Hjorten Teater, et splitter nytt, privateid folketeater midt i hjertet av Trondheim sentrum. Teatrets initiativtaker er...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Pressrelease

Disse bestemmer hvem som får 2 millioner og blir Årets Ladejarl

Ny jury og sekretariat for neste fire år er på plass. Disse bestemmer hvem som blir vinner av Årets Ladejarl og får to millioner kroner.

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO