Narvesen får ny leverandør av utenlandske aviser

14.11.2013 09:00

Fra 1. januar 2014 blir Mediaconnect AS ny leverandør av utenlandske aviser til løssalg i Narvesen. Interpress Norge fortsetter som leverandør av utenlandske aktualitetsmagasiner.

Berit Hvalryg
Tittel:Rektor Verdiskolen og presseansvarlig, Reitangruppen
Mobil:+47 926 46 666
E-post:berit.hvalryg@reitangruppen.no

- Vi er veldig fornøyde med at Mediaconnect blir vår samarbeidspartner. Det er et sterkt ønske fra Narvesen å kunne tilby de største internasjonale avisene på papir, og vi tror at dette samarbeidet vil gagne både kunder og kjøpmenn, sier kategorisjef for lesestoff i Reitan Convenience, Nina Halvorsen.

Rundt 20 prosent av Narvesens butikker fører utenlandske aviser til løssalg. Mediaconnect leverer allerede en rekke norske dagsaviser til Narvesen, og har et distribusjonssystem som er godt tilrettelagt for daglig distribusjon av utenlandske aviser.

Interpress Norge avslutter dermed sin distribusjon av internasjonale aviser 1. januar 2014. Selskapet vil fremdeles distribuere ukentlige aktualitetsmagasiner som Time Magazine, The Economist og Der Spiegel med flere, til Narvesens butikker. 

- Kostnadene knyttet til driften av et separat distribusjonssystem for utenlandske aviser har økt betraktelig de siste årene. Vi ønsker å konsentrere oss om andre viktige deler av kjernevirksomheten vår, og bestemte oss derfor for å avvikle distribusjonen av disse produktene. Vi synes det er veldig fint for Narvesen at de har funnet en leverandør som tar over denne tjenesten, sier daglig leder i Interpress Norge, Espen Tollefsen.

 

Reitangruppen består av fire forretningsområder: REMA 1000, Reitan Convenience, Reitan Eiendom og Uno-X Gruppen. Reitangruppen har i tillegg datterselskapet Spaceworld, en eierandel på 15,6 prosent i Axfood og 3,5 prosent i Sparebank1 Midt-Norge. Reitangruppens hovedkontor er på Lade Gaard i Trondheim, som er Reitangruppens kulturelle og finansielle senter. REMA 1000 og Reitan Convenience har sitt operative senter i Oslo, mens Reitan Eiendom er basert i Trondheim. Uno-X er basert i Oslo/København.

Reitangruppens visjon er å bli kjent som Skandinavias mest verdidrevne selskap. Reitangruppen omsatte i 2012 (inkl. franchiseomsetning) for 72 milliarder kroner, sysselsetter 34.000 mennesker i Skandinavia og Baltikum, og er med dette blant Norges ti største selskap. 

VÅRE VERDIGRUNNLAG

1
2
3
4
5
6
7
8

Vi rendyrker
bedriftens forretningsidé

Vi holder
høy forretningsmoral

Vi skal være
gjeldfri

Vi skal
motivere til vinnerkultur

Vi tenker
positivt og offensivt

vi snakker med hverandre
– ikke om hverandre

Kunden er
vår øverste sjef

Vi vil ha det
morsomt og lønnsomt

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Verdibasert

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO