Norske pop-kometer gjester Narvesen Nationaltheateret

Lørdag 14. desember blir Narvesen Nationaltheateret omgjort til konsertscene for en dag. I samarbeid med Spotify arrangerer kjeden gratiskonsert, med de norske popartistene Gabrielle, Cir.Cuz, Broiler og Dreamon.

12.12.2013 14:00

- Det er første gang vi gjør noe lignende, og vi gleder oss veldig til dette arrangementet. Jeg tror det vil gi et kjærkomment og underholdende avbrekk i julehandelen for mange, sier markedssjef for Narvesen, Stian Breivik.

Fra scenen ved Narvesen Nationaltheateret vil publikum få en intim konsertopplevelse, med noen av Norges mestselgende popartister. Narvesen og Spotify har invitert Gabrielle, Cir.Cuz, Broiler og Dreamon til å underholde folk i den travle julehandelen. Publikum får også muligheten til å møte og få autografer av artistene, og vinne Spotify-gavekort og andre gavekort som måtte stå på ønskelista til jul.

- Elektroniske gavekort er både lette å gi og perfekte å få. Vi tror dette vil bli et flott arrangement, og ønsker både kunder og andre hjertelig velkommen, sier Stian Breivik.

Program

13.00: Dreamon
14.00: Gabrielle
15.00: Cir.Cuz
16.00: Broiler

Spotify pop up store Oslo Narvesen 14.12.2013

Dreamon
Dreamon brakdebuterte på den norske musikkscenen med singelen “Closer” I 2011. Han er nå ute med sitt debutalbum “Dreams come true” som han selv omtaler som “..den beste musikken jeg har laget hittil. Den er varmere og mer ektefølt, personlig og kanskje litt mer “grown” og “sexy” enn det jeg har gjort tidligere.”

Gabrielle
Gabrielle hadde eventyrlig suksess i sitt debutår. Monsterhitene ”Ring meg”, ”Bordet”, “Høster”, “Løkken” og “Inn i deg” tok alle fyr på radio og salgslister. ”Ring meg” ble årets mest solgte norske låt, og også mest streamede norske låt noensinne. Gabrielle er igjen ute med ny musikk og klar for å sette landet på hodet nok en gang.

Cir.Cuz
Siden debutsingelen «Radio» herjet alt av radio for to år siden har Cir.Cuz pumpet ut hitlåter. I 2013 var det «Supernova», med Julie Bergan på gjestevokal, som ble duoens store hit, og låten har nå passert hele 11 millioner streams. Andrealbumet «Vi Er Cir.Cuz» er ute nå, og på Spotify kan man for øyeblikket konkurrere om å være gjestevokalist på duoens nyeste låt, «Symfoni».

Broiler
Etter landeplager som afterski og vannski slapp Broiler 2. desember I år sitt første engelskspråklige album, Episode 1. De legger lederhosen og Mjøndalen bak seg, og sikter mot andre høyder enn fjelltoppene i Hemsedal, når de nå gir ut et syvspors album med en mer europeisk sound og engelske tekster.

Berit Hvalryg
  • Title:Rektor Verdiskolen og presseansvarlig, Reitangruppen
  • Mobile:+47 926 46 666
  • E-mail:berit.hvalryg[at]reitangruppen.no

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Nå starter elektrifiseringen av tungtransporten i nord

REMA Distribusjon AS ruller ut de første el-lastebilene samt bidrar til et bedre ladenettverk for elektrisk tungtransport i nord sammen med Uno-X.

Pressrelease

Årsresultater 2023 - Vekst og investeringer for fremtiden

2023 var et år med solid drift, omsetningsvekst og investeringer. Etter et år preget av sterk konkurranse, global inflasjon og fortsatt uro i...

Pressrelease

Uno-X Mobility kjøper Tungbil Lading AS

For å raskere kunne møte våre kunders og samfunnets behov for mer bærekraftig tungtransport har Uno-X Mobility kjøpt selskapet Tungbil Lading AS....

Pressrelease

UTENOMJORDISK MAGI PÅ TRØNDERSK JORD

Om under et år åpner Nye Hjorten Teater, et splitter nytt, privateid folketeater midt i hjertet av Trondheim sentrum. Teatrets initiativtaker er...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO