Kjøpmannsparet Lise Eikemo og Thomas Melby på Narvesen Linderud ble kåret til Årets kommisjonær.
Kjøpmannsparet Lise Eikemo og Thomas Melby på Narvesen Linderud ble kåret til Årets kommisjonær.

Norsk Tipping kåret Narvesen til Årets kjede for tredje år på rad

Norsk Tipping har nok en gang utropt Narvesen til Årets kjede i sin kåring av Norges beste tippekommisjonærer. Kjeden stakk også av med prisen Årets kommisjonær. Vinnerne mottok prisene under den årlige Handelskonferansen på Scandic Vulkan i Oslo torsdag kveld.

09.01.2014 23:00

- Dette synes vi er fantastisk moro. Årets kjede er en gjev pris, og det føles derfor ekstra stort å vinne for tredje år på rad. Dette er virkelig en honnør til våre dyktige og engasjerte kjøpmenn, som står på hver dag for å oppnå resultater og gjøre kundene fornøyde. Og at Narvesen Linderud i tillegg ble kåret til Årets kommisjonær gjør meg utrolig stolt, sier regionsjef i Narvesen, Erik Frey Olsen.

Hvert år gjør Norsk Tipping stas på sine beste kommisjonærer ved å kåre vinnere i fire klasser: Årets kremmer, Årets kjede, Årets kommisjonær og Åpen klasse. Spillselskapets lokale salgsledere nominerer kandidater fra sitt distrikt, og den endelige beslutningen tas av en jury. I fjor tok Narvesen hjem prisen for både Årets kjede og Årets kremmer, og også i år stakk kjeden av med to av fire priser. 

Best mulig på spill
- Det er veldig gledelig at vi klarer å hevde oss år etter år, selv i et utfordrende marked. Narvesen er per i dag Norsk Tippings største samarbeidspartner, og deres produkter er i stadig vekst hos oss. Dette skal våre mange engasjerte og kreative kjøpmenn og selgere ha æren for, sier kategorisjef i Reitan Convenience, Terje Noreng.
I juryens begrunnelse heter det: “Årets kjede har Norsk Tipping et svært godt samarbeid med - både på kjede- og regionsnivå. Kjeden er flink til å utfordre oss på en nytenkende måte. Deres ønske er at begge parter skal bli best mulig på spill”.

- Vi har et veldig godt samarbeid med Norsk Tipping, og ikke minst med vår sparringspartner og kontaktperson Christian Bjerke-Narud. Norsk Tipping er vår største leverandør, og deres produkter er svært viktige for Reitan Convenience og våre kjøpmenn, sier Terje Noreng.

Endelig kom turen til Linderud
Totalt hadde Narvesen seks nominerte butikker i de fire kategoriene. De som stakk av med prisen Årets kommisjonær var kjøpmannsparet Lise Eikemo og Thomas Melby på Narvesen Linderud. Ekteparet var nominert for tredje år på rad, og seieren smakte derfor ekstra godt.
- Vi er utrolig glade for at det endelig ble oss. Vi satser sterkt på tipping og spill, og har mange ekstraaktiviteter knyttet til dette. Det betyr veldig mye å få en slik anerkjennelse for det arbeidet vi har lagt ned over mange år, sier Thomas Melby.

Ifølge juryen er Narvesen Linderud en svært god ambassadør for Norsk Tipping, med drivere som er kunnskapsrike og selgende, og som har en gjeng ansatte med snert og glimt i øyet.
- Lise og Thomas er utrolig dyktige kjøpmenn. De er krevende, men på en positiv måte som gjør at vi kan utfordre hverandre til beste for begge parter. De er alltid i forkant, og har mye kunnskap og engasjement, sier Erik Frey Olsen.

 

Vinnerne i de fire kategoriene:

Årets Kjede: Narvesen

Årets Kremmer: Kiwi Sundt på Stord

Årets Kommisjonær: Narvesen Linderud

Åpen Klasse: Odd Arne Skjeggedal, Spar Evje


Reitangruppen består av fire forretningsområder:

REMA 1000, Reitan Convenience, Reitan Eiendom og Uno-X Gruppen. Reitangruppen har i tillegg datterselskapet Spaceworld og en eierandel på 15,6 prosent i
Axfood. Reitangruppens hovedkontor er på Lade Gaard i Trondheim, som er
Reitangruppens kulturelle og finansielle senter. REMA 1000 og Reitan
Convenience har sitt operative senter i Oslo, mens Reitan Eiendom er basert i
Trondheim. Uno-X er basert i Oslo/København.

Reitangruppens visjon er å bli kjent som Skandinavias mest verdidrevne selskap.
Reitangruppen omsatte i 2012 (inkl. franchiseomsetning) for 72 milliarder
kroner, sysselsetter 34.000 mennesker i Skandinavia og Baltikum, og er med
dette blant Norges ti største selskap. 

Berit Hvalryg
  • Title:Rektor Verdiskolen og presseansvarlig, Reitangruppen
  • Mobile:+47 926 46 666
  • E-mail:berit.hvalryg[at]reitangruppen.no

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Reitan Retail søker seks ledertraineer

Høsten 2024 skal vi ønske seks nye ledertraineer velkommen til Reitan Retail. Vurderer du å søke på programmet og er nysgjerrig på hvordan det er å...

Pressrelease

Storsatsing på handelseiendom fra Reitan Eiendom

REBUS Handelseiendom AS er en ny storsatsning fra Reitan Eiendom som har som ambisjon å bli det ledende eiendomshuset på handelseiendom. Selskapet...

Pressrelease

E C Dahls Eiendom kjøper Entra sin eiendomsportefølje i Trondheim.

E C Dahls Eiendom har inngått en intensjonsavtale om kjøp av Entra sin eiendomsportefølje i Trondheim. Dette kjøpet er en del av E C Dahls Eiendoms...

Pressrelease

Thor Hushovd blir General Manager for Uno-X Mobility Cycling

Thor Hushovd har en enestående bakgrunn og personlighet til å lede Uno-X Mobility Cycling gjennom de neste stegene laget ønsker å ta i den...

Pressrelease

Inngår unikt norsk samarbeid om å produsere brød med lavere karbonfotavtrykk

Reitan Retail, Norgesmøllene, Felleskjøpet Agri og Yara går sammen for å produsere brød med lavere karbonavtrykk basert på norsk havre.

Pressrelease

Uno-X Mobility klare for Tour de France 2024

Uno-X Mobility er nok en gang invitert til å sykle herrenes Tour de France, verdens største sykkelritt. Når laget står på startstreken i Firenze er...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO