Leiv Vidar og TINE kåret til Årets Leverandør 2013

23.01.2014 20:30

Reitan Convenience Norge arrangerer sitt årlige Riksmøte denne uken, med kåringen av Årets Leverandør som et av høydepunktene. Leiv Vidar og TINE ble i kveld tildelt den gjeve prisen, til stormende applaus fra 1000 kjøpmenn, selgere og samarbeidspartnere i Håkons Hall på Lillehammer.

Berit Hvalryg
Tittel:Rektor Verdiskolen og presseansvarlig, Reitangruppen
Mobil:+47 926 46 666
E-post:berit.hvalryg@reitangruppen.no

- Våre leverandører er veldig viktige for oss, og det gode samarbeidet vi har med dem er en sentral forutsetning for vekst og fremgang for våre kjeder og kjøpmenn. Derfor er det viktig for oss å hedre dem som har bidratt sterkt til dette i 2013, sa administrerende direktør for Reitan Convenience, Magnus Reitan.


To priser til Leiv Vidar
Reitan Convenience kåret i kveld Årets Leverandør for hver av sine tre kjeder; Narvesen, 7-Eleven og Shell/7-Eleven. Det er kjøpmennene som har stemt frem vinnerne, basert på en short-list satt sammen av kategorisjefene på kjedenes servicekontor. Leiv Vidar ble kåret til Årets Leverandør for både Narvesen og 7-Eleven, mens det for Shell/7-Eleven var Tine som stakk av med hedersprisen.

- Vi har hatt et veldig godt samarbeid med både Leiv Vidar og TINE gjennom hele året. De bidrar sterkt til positiv utvikling i kategoriene, og gir veldig god service til våre kjøpmenn. Begge har stort fokus på innovasjon, og det er to svært verdige vinnere, sier kategori- og innkjøpsdirektør Christian Persson.


Dette sier kjøpmennene i Reitan Convenience om Årets Leverandører:

Leiv Vidar – Narvesen og 7-Eleven

Leiv Vidar stiller opp, uansett – og de er blide og imøtekommende. De gir bra personlig oppfølging av butikkene, og de er ofte innom og kvalitetssjekker. De er fantastiske på innovasjon og nytenkning, og de gir alt for å levere gode produkter og kampanjer. De er svært leveringsdyktige, og de tør satse der det trengs – samt at de er kjappe i avtrekkeren. Leiv Vidar er opptatt av høy kvalitet, og de bidrar til å høyne kunnskapen hos kjøpmenn og deres ansatte. Produktene er fantastiske, og er et godt bidrag til bruttofortjeneste i butikk.

TINE – Shell/7-ELeven
TINE har god service i alle ledd - fra kundeservice til sjåfør og salgskonsulent.  Leveransene er presise og salgskonsulentene bidrar med stort engasjement. De gir rask respons og god hjelp i butikk.  TINE har gode nyheter og er en leverandør som ikke er redd for å satse.  De har også sunne produkter til kunden, og produkter som passer godt til mat. TINE er innovative og tilstede ute i butikk!

Reitangruppen består av fire forretningsområder:
REMA 1000, Reitan Convenience, Reitan Eiendom og Uno-X Gruppen. Reitangruppen har i tillegg datterselskapet Spaceworld og en eierandel på 15,6 prosent i
Axfood. Reitangruppens hovedkontor er på Lade Gaard i Trondheim, som er
Reitangruppens kulturelle og finansielle senter. REMA 1000 og Reitan
Convenience har sitt operative senter i Oslo, mens Reitan Eiendom er basert i
Trondheim. Uno-X er basert i Oslo/København.

 

Reitangruppens visjon er å bli kjent som Skandinavias mest verdidrevne selskap.
Reitangruppen omsatte i 2012 (inkl. franchiseomsetning) for 72 milliarder
kroner, sysselsetter 34.000 mennesker i Skandinavia og Baltikum, og er med
dette blant Norges ti største selskap. 

VÅRE VERDIGRUNNLAG

1
2
3
4
5
6
7
8

Vi rendyrker
bedriftens forretningsidé

Vi holder
høy forretningsmoral

Vi skal være
gjeldfri

Vi skal
motivere til vinnerkultur

Vi tenker
positivt og offensivt

vi snakker med hverandre
– ikke om hverandre

Kunden er
vår øverste sjef

Vi vil ha det
morsomt og lønnsomt

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 43 000 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Verdibasert

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO