Narvesen Valentinlyst ble Årets Kommisjonær

25.03.2014 14:00

Under en samling i regi av Norsk Rikstoto i Roma mandag gikk Narvesen Valentinlyst til topps i to av fire kåringer, inkludert den aller gjeveste: Årets Kommisjonær 2013. Ingen norsk spillbutikk har mottatt flere hederspriser

Vinnerne Elisabeth Brun og Sandra Furuvik gratuleres av Terje Noreng, Geir Delebekk og Grethe Myrseth fra Narvesen. Carl Fredrik Stenstrøm fra Rikstoto gjennomfører seiersintervjuet.

Berit Hvalryg
Tittel:Rektor Verdiskolen og presseansvarlig, Reitangruppen
Mobil:+47 926 46 666
E-post:berit.hvalryg@reitangruppen.no

- Dette er fantastisk morsomt, og jeg er både overrasket, glad og stolt. Elisabeth Brun og Sandra Furuvik ved Narvesen Valentinlyst er unike i sin spillsatsing, og vi kjenner ingen annen spillbutikk som har tatt hjem så mange hedersbevisninger. De er virkelig verdige vinnere, sier kategorisjef i Reitan Convenience, Terje Noreng.

Takket dyktige selgere
Narvesen Valentinlyst i Trondheim ble kåret til Årets Kommisjonær av Norsk Tipping i 2013, og Årets V75-Kommisjonær av Norsk Rikstoto i 2011. På arrangementet med Norsk Rikstoto i går kveld hentet Elisabeth Brun og Sandra Furuvik hjem to nye priser, av fire mulige: Årets Kommisjonær og Årets Lunchkommisjonær.

- Vi er utrolig glade for disse utmerkelsene. Jeg vil spesielt takke og fremheve alle de ansatte i butikken som har tilegnet seg kompetanse og er dyktige selgere, sa Elisabeth Brun i sin takketale i går kveld.

Fra juryens begrunnelse
"Den gjeveste prisen går i år til en butikk som har utmerket seg ganske så spesielt. I et marked som totalt sett har stoppet litt opp, har denne kommisjonæren, med to fantastiske kvinner i spissen, maktet å ta seg fra Gullsegmentet og opp til Platinagruppen. Narvesen Valentinlyst økte V75-omsetningen med 9 prosent og totalt for alle 11 spillprodukter økte totalomsetningen med 19 prosent." 


Vinnerne i de fire kategoriene

Årets Kommisjonær: Narvesen Valentinlyst

Årets Lunsjkommisjonær: Narvesen Valentinlyst

Årets Nykommer: Plutos Porsgrunn

Årets V75-kommisjonær: Hobby Frukt & TobakkReitangruppen består av fire forretningsområder:
REMA 1000, Reitan Convenience, Uno-X Gruppen og Reitan Eiendom. Reitangruppen har i tillegg datterselskapet Spaceworld og en eierandel på 15,6 prosent i Axfood. Reitangruppens hovedkontor er på Lade Gaard i Trondheim, som er Reitangruppens kulturelle og finansielle senter. REMA 1000 og Reitan Convenience har sitt operative senter i Oslo, mens Reitan Eiendom er basert i Trondheim. Uno-X Gruppen er basert i Oslo/København.

Reitangruppens visjon er å bli kjent som Skandinavias mest verdidrevne selskap. Reitangruppen omsatte i 2013 (inkl. franchiseomsetning) for 77 milliarder kroner, sysselsetter 35.000 mennesker i Norden og Baltikum, og er med dette blant Norges ti største selskap.

VÅRE VERDIGRUNNLAG

1
2
3
4
5
6
7
8

Vi rendyrker
bedriftens forretningsidé

Vi holder
høy forretningsmoral

Vi skal være
gjeldfri

Vi skal
motivere til vinnerkultur

Vi tenker
positivt og offensivt

vi snakker med hverandre
– ikke om hverandre

Kunden er
vår øverste sjef

Vi vil ha det
morsomt og lønnsomt

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Verdibasert

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO