Vinnerne Elisabeth Brun og Sandra Furuvik gratuleres av Terje Noreng, Geir Delebekk og Grethe Myrseth fra Narvesen.  Carl Fredrik Stenstrøm fra Rikstoto gjennomfører seiersintervjuet.
Vinnerne Elisabeth Brun og Sandra Furuvik gratuleres av Terje Noreng, Geir Delebekk og Grethe Myrseth fra Narvesen. Carl Fredrik Stenstrøm fra Rikstoto gjennomfører seiersintervjuet.

Narvesen Valentinlyst ble Årets Kommisjonær

Under en samling i regi av Norsk Rikstoto i Roma mandag gikk Narvesen Valentinlyst til topps i to av fire kåringer, inkludert den aller gjeveste: Årets Kommisjonær 2013. Ingen norsk spillbutikk har mottatt flere hederspriser

25.03.2014 14:00

- Dette er fantastisk morsomt, og jeg er både overrasket, glad og stolt. Elisabeth Brun og Sandra Furuvik ved Narvesen Valentinlyst er unike i sin spillsatsing, og vi kjenner ingen annen spillbutikk som har tatt hjem så mange hedersbevisninger. De er virkelig verdige vinnere, sier kategorisjef i Reitan Convenience, Terje Noreng.

Takket dyktige selgere
Narvesen Valentinlyst i Trondheim ble kåret til Årets Kommisjonær av Norsk Tipping i 2013, og Årets V75-Kommisjonær av Norsk Rikstoto i 2011. På arrangementet med Norsk Rikstoto i går kveld hentet Elisabeth Brun og Sandra Furuvik hjem to nye priser, av fire mulige: Årets Kommisjonær og Årets Lunchkommisjonær.

- Vi er utrolig glade for disse utmerkelsene. Jeg vil spesielt takke og fremheve alle de ansatte i butikken som har tilegnet seg kompetanse og er dyktige selgere, sa Elisabeth Brun i sin takketale i går kveld.

Fra juryens begrunnelse
"Den gjeveste prisen går i år til en butikk som har utmerket seg ganske så spesielt. I et marked som totalt sett har stoppet litt opp, har denne kommisjonæren, med to fantastiske kvinner i spissen, maktet å ta seg fra Gullsegmentet og opp til Platinagruppen. Narvesen Valentinlyst økte V75-omsetningen med 9 prosent og totalt for alle 11 spillprodukter økte totalomsetningen med 19 prosent." 


Vinnerne i de fire kategoriene

Årets Kommisjonær: Narvesen Valentinlyst

Årets Lunsjkommisjonær: Narvesen Valentinlyst

Årets Nykommer: Plutos Porsgrunn

Årets V75-kommisjonær: Hobby Frukt & TobakkReitangruppen består av fire forretningsområder:
REMA 1000, Reitan Convenience, Uno-X Gruppen og Reitan Eiendom. Reitangruppen har i tillegg datterselskapet Spaceworld og en eierandel på 15,6 prosent i Axfood. Reitangruppens hovedkontor er på Lade Gaard i Trondheim, som er Reitangruppens kulturelle og finansielle senter. REMA 1000 og Reitan Convenience har sitt operative senter i Oslo, mens Reitan Eiendom er basert i Trondheim. Uno-X Gruppen er basert i Oslo/København.

Reitangruppens visjon er å bli kjent som Skandinavias mest verdidrevne selskap. Reitangruppen omsatte i 2013 (inkl. franchiseomsetning) for 77 milliarder kroner, sysselsetter 35.000 mennesker i Norden og Baltikum, og er med dette blant Norges ti største selskap.

Berit Hvalryg
  • Title:Rektor Verdiskolen og presseansvarlig, Reitangruppen
  • Mobile:+47 926 46 666
  • E-mail:berit.hvalryg[at]reitangruppen.no

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Reitan Retail søker seks ledertraineer

Høsten 2024 skal vi ønske seks nye ledertraineer velkommen til Reitan Retail. Vurderer du å søke på programmet og er nysgjerrig på hvordan det er å...

Pressrelease

Storsatsing på handelseiendom fra Reitan Eiendom

REBUS Handelseiendom AS er en ny storsatsning fra Reitan Eiendom som har som ambisjon å bli det ledende eiendomshuset på handelseiendom. Selskapet...

Pressrelease

E C Dahls Eiendom kjøper Entra sin eiendomsportefølje i Trondheim.

E C Dahls Eiendom har inngått en intensjonsavtale om kjøp av Entra sin eiendomsportefølje i Trondheim. Dette kjøpet er en del av E C Dahls Eiendoms...

Pressrelease

Thor Hushovd blir General Manager for Uno-X Mobility Cycling

Thor Hushovd har en enestående bakgrunn og personlighet til å lede Uno-X Mobility Cycling gjennom de neste stegene laget ønsker å ta i den...

Pressrelease

Inngår unikt norsk samarbeid om å produsere brød med lavere karbonfotavtrykk

Reitan Retail, Norgesmøllene, Felleskjøpet Agri og Yara går sammen for å produsere brød med lavere karbonavtrykk basert på norsk havre.

Pressrelease

Uno-X Mobility klare for Tour de France 2024

Uno-X Mobility er nok en gang invitert til å sykle herrenes Tour de France, verdens største sykkelritt. Når laget står på startstreken i Firenze er...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO