Vinnerne Elisabeth Brun og Sandra Furuvik gratuleres av Terje Noreng, Geir Delebekk og Grethe Myrseth fra Narvesen.  Carl Fredrik Stenstrøm fra Rikstoto gjennomfører seiersintervjuet.
Vinnerne Elisabeth Brun og Sandra Furuvik gratuleres av Terje Noreng, Geir Delebekk og Grethe Myrseth fra Narvesen. Carl Fredrik Stenstrøm fra Rikstoto gjennomfører seiersintervjuet.

Narvesen Valentinlyst ble Årets Kommisjonær

Under en samling i regi av Norsk Rikstoto i Roma mandag gikk Narvesen Valentinlyst til topps i to av fire kåringer, inkludert den aller gjeveste: Årets Kommisjonær 2013. Ingen norsk spillbutikk har mottatt flere hederspriser

25.03.2014 14:00

- Dette er fantastisk morsomt, og jeg er både overrasket, glad og stolt. Elisabeth Brun og Sandra Furuvik ved Narvesen Valentinlyst er unike i sin spillsatsing, og vi kjenner ingen annen spillbutikk som har tatt hjem så mange hedersbevisninger. De er virkelig verdige vinnere, sier kategorisjef i Reitan Convenience, Terje Noreng.

Takket dyktige selgere
Narvesen Valentinlyst i Trondheim ble kåret til Årets Kommisjonær av Norsk Tipping i 2013, og Årets V75-Kommisjonær av Norsk Rikstoto i 2011. På arrangementet med Norsk Rikstoto i går kveld hentet Elisabeth Brun og Sandra Furuvik hjem to nye priser, av fire mulige: Årets Kommisjonær og Årets Lunchkommisjonær.

- Vi er utrolig glade for disse utmerkelsene. Jeg vil spesielt takke og fremheve alle de ansatte i butikken som har tilegnet seg kompetanse og er dyktige selgere, sa Elisabeth Brun i sin takketale i går kveld.

Fra juryens begrunnelse
"Den gjeveste prisen går i år til en butikk som har utmerket seg ganske så spesielt. I et marked som totalt sett har stoppet litt opp, har denne kommisjonæren, med to fantastiske kvinner i spissen, maktet å ta seg fra Gullsegmentet og opp til Platinagruppen. Narvesen Valentinlyst økte V75-omsetningen med 9 prosent og totalt for alle 11 spillprodukter økte totalomsetningen med 19 prosent." 


Vinnerne i de fire kategoriene

Årets Kommisjonær: Narvesen Valentinlyst

Årets Lunsjkommisjonær: Narvesen Valentinlyst

Årets Nykommer: Plutos Porsgrunn

Årets V75-kommisjonær: Hobby Frukt & TobakkReitangruppen består av fire forretningsområder:
REMA 1000, Reitan Convenience, Uno-X Gruppen og Reitan Eiendom. Reitangruppen har i tillegg datterselskapet Spaceworld og en eierandel på 15,6 prosent i Axfood. Reitangruppens hovedkontor er på Lade Gaard i Trondheim, som er Reitangruppens kulturelle og finansielle senter. REMA 1000 og Reitan Convenience har sitt operative senter i Oslo, mens Reitan Eiendom er basert i Trondheim. Uno-X Gruppen er basert i Oslo/København.

Reitangruppens visjon er å bli kjent som Skandinavias mest verdidrevne selskap. Reitangruppen omsatte i 2013 (inkl. franchiseomsetning) for 77 milliarder kroner, sysselsetter 35.000 mennesker i Norden og Baltikum, og er med dette blant Norges ti største selskap.

Berit Hvalryg
  • Title:Rektor Verdiskolen og presseansvarlig, Reitangruppen
  • Mobile:+47 926 46 666
  • E-mail:berit.hvalryg[at]reitangruppen.no

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Uno-X Mobility sitt lag til Tour de France er klart

Med stor glede mottok Uno-X Mobility i januar nok en invitasjon til Tour de France. I dag er det med stolthet vi presenterer rytterne på det...

Pressrelease

Nå starter elektrifiseringen av tungtransporten i nord

REMA Distribusjon AS ruller ut de første el-lastebilene samt bidrar til et bedre ladenettverk for elektrisk tungtransport i nord sammen med Uno-X.

Pressrelease

Årsresultater 2023 - Vekst og investeringer for fremtiden

2023 var et år med solid drift, omsetningsvekst og investeringer. Etter et år preget av sterk konkurranse, global inflasjon og fortsatt uro i...

Pressrelease

Uno-X Mobility kjøper Tungbil Lading AS

For å raskere kunne møte våre kunders og samfunnets behov for mer bærekraftig tungtransport har Uno-X Mobility kjøpt selskapet Tungbil Lading AS....

Pressrelease

UTENOMJORDISK MAGI PÅ TRØNDERSK JORD

Om under et år åpner Nye Hjorten Teater, et splitter nytt, privateid folketeater midt i hjertet av Trondheim sentrum. Teatrets initiativtaker er...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO