Uno-X blir generalsponsor for Tour des Fjords 2015 - 17

Tour des Fjords er et internasjonalt sykkelritt som bidrar til å skape økt oppmerksomhet omkring sykling i Norge. Uno-X håper at økt entusiasme rundt sykling i Norge, vil inspirere enda flere til å velge sykkel i hverdagen.

13.08.2014 11:58

Avtalen Uno-X har inngått er tre-årig og i tillegg til profilering av Uno-X, innebærer den også profilering av organisasjonen MOT som arbeider for varmere og tryggere oppvekstmiljø.

- Basert på positive erfaringer som hovedsponsor for rittet i 2014, utvider vi samarbeidet til et generalsponsorat. I 2014 var rittet svært godt tilrettelagt for utøvere, støtteapparat og publikum, og det ble en stor folkefest. Gjennom et bredt engasjement i norsk sykkelsport ønsker vi å inspirere til økt sykkelglede i Norge i årene fremover, sier administrerende direktør i Uno-X Gruppen Vegar Kulset.

Et 5 dagers etapperitt
Tour des Fjords, som første gang ble arrangert i 2013, er et internasjonalt etapperitt med UCI kategori 2.1. Også i 2015 vil rittet bli gjennomført over fem dager. Sykkelfesten vil da finne sted fra 27. til 31. mai. Tour des Fjords vil fortsette arbeidet med å utforme løyper som utfordrer rytterne, skaper lokalt engasjement, og viser den enestående naturen som kan oppleves i fjord Norge til et nasjonalt og internasjonalt publikum. Tour des Fjords skal være et attraktivt ritt for lag fra World Tour`en samt for de beste norske proffene og talentene.

-  Dette er den største sponsoravtalen Tour des Fjords har gjort, og vi er svært stolte og glade for å ha fått Uno-X Gruppen som generalsponsor de neste tre årene. Uno-X viser et stort engasjement og interesse for norsk sykkelsport. Vi er også veldig imponert over deres bidrag med å fronte MOT i sine engasjement, sier daglig leder i Tour des Fjords Roy Hegreberg.

Enkelt og effektivt
Uno-X selger drivstoff enkelt og effektivt gjennom over 400 automatstasjoner i Norge og Danmark.

- Vår begeistring for hverdagssykling kan forklares med at vi liker enkle, effektive og fornuftige løsninger. Vi håper at enda flere vil la seg inspirere til å oppleve gleden ved å bruke sykkel i hverdagen, for eksempel til skole og jobb, avslutter Kulset.


For ytterligere informasjon:
Vegar Kulset, administrerende direktør Uno-X Gruppen, vegar.kulset@unox.no, tlf. (+47) 943 00 711

Roy Hegreberg, daglig leder Tour des Fjords, roy@tourdesfjords.no, tlf. (+47) 996 03 143Reitangruppen består av fire forretningsområder:
REMA 1000, Reitan Convenience, Uno-X Gruppen og Reitan Eiendom. Reitangruppen har i tillegg datterselskapet Spaceworld og en eierandel på 15,6 prosent i Axfood. Reitangruppens hovedkontor er på Lade Gaard i Trondheim, som er Reitangruppens kulturelle og finansielle senter. REMA 1000 og Reitan Convenience har sitt operative senter i Oslo, mens Reitan Eiendom er basert i Trondheim. Uno-X Gruppen er basert i Oslo/København.

Reitangruppens visjon er å bli kjent som Skandinavias mest verdidrevne selskap. Reitangruppen omsatte i 2013 (inkl. franchiseomsetning) for 77 milliarder kroner, sysselsetter 35.000 mennesker i Norden og Baltikum, og er med dette blant Norges ti største selskap.

Berit Hvalryg
  • Title:Rektor Verdiskolen og presseansvarlig, Reitangruppen
  • Mobile:+47 926 46 666
  • E-mail:berit.hvalryg[at]reitangruppen.no

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Nå starter elektrifiseringen av tungtransporten i nord

REMA Distribusjon AS ruller ut de første el-lastebilene samt bidrar til et bedre ladenettverk for elektrisk tungtransport i nord sammen med Uno-X.

Pressrelease

Årsresultater 2023 - Vekst og investeringer for fremtiden

2023 var et år med solid drift, omsetningsvekst og investeringer. Etter et år preget av sterk konkurranse, global inflasjon og fortsatt uro i...

Pressrelease

Uno-X Mobility kjøper Tungbil Lading AS

For å raskere kunne møte våre kunders og samfunnets behov for mer bærekraftig tungtransport har Uno-X Mobility kjøpt selskapet Tungbil Lading AS....

Pressrelease

UTENOMJORDISK MAGI PÅ TRØNDERSK JORD

Om under et år åpner Nye Hjorten Teater, et splitter nytt, privateid folketeater midt i hjertet av Trondheim sentrum. Teatrets initiativtaker er...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO