Pakking og distribusjon av magasiner hos Interpress Norge slåes sammen med Interpress i Sverige

28.08.2014 07:00

For å fremme effektiv distribusjon av magasiner, har Interpress Norge besluttet å samle distribusjon og pakking av magasiner til Interpress i Sverige. Endringen vil tre i kraft i løpet av første kvartal 2015.

Berit Hvalryg
Tittel:Rektor Verdiskolen og presseansvarlig, Reitangruppen
Mobil:+47 926 46 666
E-post:berit.hvalryg@reitangruppen.no

Samlingen av virksomheten i Sverige gjelder kun pakking og distribusjon av magasiner, og omfatter ikke bøker. Funksjoner innen salg, marked og logistikk for magasinvirksomheten vil fortsatt ligge i Interpress Norge.

Interpress i Sverige er i dag ledende distributør av magasiner til kiosk og dagligvare, og leverer til kjeder som Pressbyrån, 7-Eleven, Coop, Ica og Hemköp. Det svenske anlegget er nytt og moderne, og har mulighet til å betjene butikker i både Sverige og Norge på en effektiv måte. 

Reitangruppen består av fire forretningsområder:
REMA 1000, Reitan Convenience, Uno-X Gruppen og Reitan Eiendom. Reitangruppen har i tillegg datterselskapet Spaceworld og en eierandel på 15,6 prosent i Axfood. Reitangruppens hovedkontor er på Lade Gaard i Trondheim, som er Reitangruppens kulturelle og finansielle senter. REMA 1000 og Reitan Convenience har sitt operative senter i Oslo, mens Reitan Eiendom er basert i Trondheim. Uno-X Gruppen er basert i Oslo/København.

Reitangruppens visjon er å bli kjent som Skandinavias mest verdidrevne selskap. Reitangruppen omsatte i 2013 (inkl. franchiseomsetning) for 77 milliarder kroner, sysselsetter 35.000 mennesker i Norden og Baltikum, og er med dette blant Norges ti største selskap.

VÅRE VERDIGRUNNLAG

1
2
3
4
5
6
7
8

Vi rendyrker
bedriftens forretningsidé

Vi holder
høy forretningsmoral

Vi skal være
gjeldfri

Vi skal
motivere til vinnerkultur

Vi tenker
positivt og offensivt

vi snakker med hverandre
– ikke om hverandre

Kunden er
vår øverste sjef

Vi vil ha det
morsomt og lønnsomt

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 43 000 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Verdibasert

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO