Reitangruppen klatrer mest blant Norges mest attraktive arbeidsplasser

I Universum sin årlige kåring av Norges mest attraktive arbeidsplasser er det Reitangruppen som klatrer mest blant aktørene innen dagligvare og servicehandel. Reitangruppen rykker hele seks plasser opp fra fjorårets liste, og deler i år 17.-plassen med Ikea.

31.10.2014 09:00

- Det at vi klatrer mest, og er med på å løfte hele vår kategori, forteller meg at vi lykkes i det vi gjør. Vi tror på det å skape handling gjennom å gi folk tillit. Verdibasert ledelse i Reitangruppen innebærer at våre medarbeidere får både ansvar og muligheter. Denne tilliten skaper gode resultater og har mye å si for vår attraktivitet som arbeidsgiver, sier rektor for Reitangruppens Verdiskole, Berit Hvalryg.

Verdier og godt arbeidsmiljø er suksessfaktorer
Sentralt i Reitangruppen står virksomhetens filosofi og verdier, og disse brukes aktivt i rekrutteringsarbeid, kulturbygging og drift. Med opprettelsen av en egen Verdiskole for ledere i 2010 har Reitangruppen ytterligere styrket fokuset på verdibasert ledelse.
- Vi ønsker å være tydelige på hva vi står for og hvilke verdier vi har. Vi vil ha talentfulle medarbeidere og ledere med sterk vilje som deler vårt verdi-DNA. Vi er derfor veldig glade for at mange oppfatter oss som en spennende og attraktiv arbeidsplass, og identifiserer seg med våre verdier og måten vi driver på, sier Hvalryg.

Et av verdigrunnlagene er at «Vi vil ha det morsomt og lønnsomt». Det gjøres mye godt arbeid for å sikre trivsel, arbeidsglede og effektivitet i hvert forretningsområde.

 - Både Uno-X, REMA 1000, Reitan Convenience og Reitan Eiendom jobber strukturert og målrettet med å skape et godt arbeidsmiljø. Fokus på helse og sunnhet på arbeidsplassen, og ikke minst et godt og inkluderende sosialt miljø, er veldig viktig for oss. Vi tror at dette, i tillegg til meningsfulle arbeidsoppgaver, er viktig for å tiltrekke og beholde de beste medarbeiderne, avslutter Hvalryg.


Aktører i dagligvare og servicehandel på Universums Topp 100-liste 

                                   2014             2013
Norgesgruppen          11.-plass       14.- plass
Reitangruppen           17.-plass       23.-plass
ICA                             96.-plass       -

Reitangruppen består av fire forretningsområder:
REMA 1000, Reitan Convenience, Uno-X Gruppen og Reitan Eiendom. Reitangruppen har i tillegg datterselskapet Spaceworld og en eierandel på 15,6 prosent i Axfood. Reitangruppens hovedkontor er på Lade Gaard i Trondheim, som er Reitangruppens kulturelle og finansielle senter. REMA 1000 og Reitan Convenience har sitt operative senter i Oslo, mens Reitan Eiendom er basert i Trondheim. Uno-X Gruppen er basert i Oslo/København.

Reitangruppens visjon er å bli kjent som Skandinavias mest verdidrevne selskap. Reitangruppen omsatte i 2013 (inkl. franchiseomsetning) for 77 milliarder kroner, sysselsetter 35.000 mennesker i Norden og Baltikum, og er med dette blant Norges ti største selskap.

Berit Hvalryg
  • Title:Rektor Verdiskolen og presseansvarlig, Reitangruppen
  • Mobile:+47 926 46 666
  • E-mail:berit.hvalryg[at]reitangruppen.no

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Nå starter elektrifiseringen av tungtransporten i nord

REMA Distribusjon AS ruller ut de første el-lastebilene samt bidrar til et bedre ladenettverk for elektrisk tungtransport i nord sammen med Uno-X.

Pressrelease

Årsresultater 2023 - Vekst og investeringer for fremtiden

2023 var et år med solid drift, omsetningsvekst og investeringer. Etter et år preget av sterk konkurranse, global inflasjon og fortsatt uro i...

Pressrelease

Uno-X Mobility kjøper Tungbil Lading AS

For å raskere kunne møte våre kunders og samfunnets behov for mer bærekraftig tungtransport har Uno-X Mobility kjøpt selskapet Tungbil Lading AS....

Pressrelease

UTENOMJORDISK MAGI PÅ TRØNDERSK JORD

Om under et år åpner Nye Hjorten Teater, et splitter nytt, privateid folketeater midt i hjertet av Trondheim sentrum. Teatrets initiativtaker er...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO