Reitangruppen klatrer mest blant Norges mest attraktive arbeidsplasser

I Universum sin årlige kåring av Norges mest attraktive arbeidsplasser er det Reitangruppen som klatrer mest blant aktørene innen dagligvare og servicehandel. Reitangruppen rykker hele seks plasser opp fra fjorårets liste, og deler i år 17.-plassen med Ikea.

31.10.2014 09:00

- Det at vi klatrer mest, og er med på å løfte hele vår kategori, forteller meg at vi lykkes i det vi gjør. Vi tror på det å skape handling gjennom å gi folk tillit. Verdibasert ledelse i Reitangruppen innebærer at våre medarbeidere får både ansvar og muligheter. Denne tilliten skaper gode resultater og har mye å si for vår attraktivitet som arbeidsgiver, sier rektor for Reitangruppens Verdiskole, Berit Hvalryg.

Verdier og godt arbeidsmiljø er suksessfaktorer
Sentralt i Reitangruppen står virksomhetens filosofi og verdier, og disse brukes aktivt i rekrutteringsarbeid, kulturbygging og drift. Med opprettelsen av en egen Verdiskole for ledere i 2010 har Reitangruppen ytterligere styrket fokuset på verdibasert ledelse.
- Vi ønsker å være tydelige på hva vi står for og hvilke verdier vi har. Vi vil ha talentfulle medarbeidere og ledere med sterk vilje som deler vårt verdi-DNA. Vi er derfor veldig glade for at mange oppfatter oss som en spennende og attraktiv arbeidsplass, og identifiserer seg med våre verdier og måten vi driver på, sier Hvalryg.

Et av verdigrunnlagene er at «Vi vil ha det morsomt og lønnsomt». Det gjøres mye godt arbeid for å sikre trivsel, arbeidsglede og effektivitet i hvert forretningsområde.

 - Både Uno-X, REMA 1000, Reitan Convenience og Reitan Eiendom jobber strukturert og målrettet med å skape et godt arbeidsmiljø. Fokus på helse og sunnhet på arbeidsplassen, og ikke minst et godt og inkluderende sosialt miljø, er veldig viktig for oss. Vi tror at dette, i tillegg til meningsfulle arbeidsoppgaver, er viktig for å tiltrekke og beholde de beste medarbeiderne, avslutter Hvalryg.


Aktører i dagligvare og servicehandel på Universums Topp 100-liste 

                                   2014             2013
Norgesgruppen          11.-plass       14.- plass
Reitangruppen           17.-plass       23.-plass
ICA                             96.-plass       -

Reitangruppen består av fire forretningsområder:
REMA 1000, Reitan Convenience, Uno-X Gruppen og Reitan Eiendom. Reitangruppen har i tillegg datterselskapet Spaceworld og en eierandel på 15,6 prosent i Axfood. Reitangruppens hovedkontor er på Lade Gaard i Trondheim, som er Reitangruppens kulturelle og finansielle senter. REMA 1000 og Reitan Convenience har sitt operative senter i Oslo, mens Reitan Eiendom er basert i Trondheim. Uno-X Gruppen er basert i Oslo/København.

Reitangruppens visjon er å bli kjent som Skandinavias mest verdidrevne selskap. Reitangruppen omsatte i 2013 (inkl. franchiseomsetning) for 77 milliarder kroner, sysselsetter 35.000 mennesker i Norden og Baltikum, og er med dette blant Norges ti største selskap.

Berit Hvalryg
  • Title:Rektor Verdiskolen og presseansvarlig, Reitangruppen
  • Mobile:+47 926 46 666
  • E-mail:berit.hvalryg[at]reitangruppen.no

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Ny administrerende direktør i Norsk Kylling

Hilde Talseth blir ny administrerende direktør i REMA 1000-eide Norsk Kylling. Talseth tar over stillingen etter Kjell Stokbakken, som skal over i...

Pressrelease

Rabia Khan vinner verdiprisen Årets Ladejarl 2023

Med egen livserfaring og solid fagkunnskap bygger Årets Ladejarl 2023, Rabia Kahn, et mer inkluderende samfunn. Hun er en viktig brobygger og for...

Pressrelease

Her er topp ti til prisen Årets Ladejarl

En av topp ti blir Årets Ladejarl 2023 og får to millioner kroner for sitt arbeid med å skape et varmere samfunn. Prisen gis et enkeltmenneske som...

Pressrelease

Uno-X Mobility vinner Svaneprisen

Svanemerket tildeler Svaneprisen for 2022 til Uno-X Mobility. Uno-X får prisen for sin satsing på Svanemerket bilvask.

Pressrelease

Uno-X blir automatnabo med 7-Eleven langs vei

Uno-X tilbyr billig lynlading, svanemerket bilvask og drivstoff, på over 200 selvbetjente lokasjoner over hele Norge. Snart blir Uno-X også nabo...

Pressrelease

Hvem fortjener 2 millioner kroner? Tips REITAN nå

For tiende gang deles hedersprisen Årets Ladejarl ut i september på Lade Gaard i Trondheim. Vinneren får 2 millioner kroner og heder og ære. Det er...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Verdibasert

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO