REMA 1000 hovedsponsor for Dyreverndagen 2015

REMA 1000 er hovedsponsor for Dyreverndagen. Dyreverndagen er et nytt arrangement som for første gang skal arrangeres 21. mars 2015 på DogA i Oslo. Dette skal bli Norges største event innen dyrevern.

01.12.2014 12:00

Dyreverndagen skal inspirere til dyrevern, og være en stor årlig arena og møteplass for de som er interessert i dyrevern. Dyreverndagen skal bestå av et inspirasjonsseminar og fest med prisutdeling, og skal skape positiv oppmerksomhet og entusiasme rundt saken. Det er en frivillig arbeidsgruppe i forskernettverket Minding Animals Norge som står bak.

Dyreverndagen har valgt ut REMA 1000 som sponsor fordi de ser at REMA er den dagligvareaktøren som gjør mest for dyrevelferden.

– Vår arbeidsgruppe har gjort en grundig kartlegging av dagligvaremarkedet, og resultatene viser at REMA 1000 helt klart er den aktøren som er best på dyrevelferd, forteller prosjektleder for Dyreverndagen, Hilde Valbjørn Hagelin.

– REMA 1000 er den eneste dagligvareaktøren som ikke selger egg fra høner i bur, og de jobber for å gjøre dyrevelferden bedre for Stangekylling. Dette er tiltak som virkelig betyr noe for hundretusener av dyr. Derfor ønsket vi oss REMA 1000 som sponsor på vårt arrangement, fortsetter Hilde Valbjørn Hagelin.

- God dyrevelferd har alltid vært viktig for oss  og vi jobber kontinuerlig for å forbedre dyrevelferden i egen industri. Dette er grunnen til at vi ønsker å sponse Dyreverndagen, sier Havva Kara, Sjef for Miljø og ansvarlige innkjøp, 

- For å oppnå optimal smak og kvalitet er fôr og oppvekst viktig. Vi mener generelt at dyr som vokser opp under gode forhold trives bedre, og gir oss kjøtt, melk og egg av en bedre kvalitet enn dyr som ikke vokser opp under gode kår. I 2011 gikk REMA 1000 i front av dagligvarekjedene om å slutte salget av egg fra burhøns til fordel for egg fra frittgående høner, fortsetter Havva.

- Vi mener at en høne som går fritt lever et mer naturlig liv og at dyrevelferden ivaretas best hos frittgående høner. Våre bønder, Dyrevernalliansen, Økologisk Norge, Veterinær-instituttet, og aller viktigst; mange av våre kunder har vært enige med oss i dette, avslutter Havva.

Reitangruppen består av fire forretningsområder:
REMA 1000, Reitan Convenience, Uno-X Gruppen og Reitan Eiendom. Reitangruppen har i tillegg datterselskapet Spaceworld og en eierandel på 15,6 prosent i Axfood. Reitangruppens hovedkontor er på Lade Gaard i Trondheim, som er Reitangruppens kulturelle og finansielle senter. REMA 1000 og Reitan Convenience har sitt operative senter i Oslo, mens Reitan Eiendom er basert i Trondheim. Uno-X Gruppen er basert i Oslo/København.

Reitangruppens visjon er å bli kjent som Skandinavias mest verdidrevne selskap. Reitangruppen omsatte i 2013 (inkl. franchiseomsetning) for 77 milliarder kroner, sysselsetter 35.000 mennesker i Norden og Baltikum, og er med dette blant Norges ti største selskap.

Berit Hvalryg
  • Title:Rektor Verdiskolen og presseansvarlig, Reitangruppen
  • Mobile:+47 926 46 666
  • E-mail:berit.hvalryg[at]reitangruppen.no

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Nå starter elektrifiseringen av tungtransporten i nord

REMA Distribusjon AS ruller ut de første el-lastebilene samt bidrar til et bedre ladenettverk for elektrisk tungtransport i nord sammen med Uno-X.

Pressrelease

Årsresultater 2023 - Vekst og investeringer for fremtiden

2023 var et år med solid drift, omsetningsvekst og investeringer. Etter et år preget av sterk konkurranse, global inflasjon og fortsatt uro i...

Pressrelease

Uno-X Mobility kjøper Tungbil Lading AS

For å raskere kunne møte våre kunders og samfunnets behov for mer bærekraftig tungtransport har Uno-X Mobility kjøpt selskapet Tungbil Lading AS....

Pressrelease

UTENOMJORDISK MAGI PÅ TRØNDERSK JORD

Om under et år åpner Nye Hjorten Teater, et splitter nytt, privateid folketeater midt i hjertet av Trondheim sentrum. Teatrets initiativtaker er...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO