Uno-X blir generalsponsor for NM landevei 2015

07.11.2015 10:59

Uno-X ønsker å inspirere til økt sykkelglede og mer bruk av sykkel i hverdagen. NM landevei er en sykkelfest som skaper oppmerksomhet og entusiasme omkring sykkelsporten i Norge.

Thormod Hausken Jacobsen inn til NM gull på herrenes fellesstart 2014

Berit Hvalryg
Tittel:Rektor Verdiskolen og presseansvarlig, Reitangruppen
Mobil:+47 926 46 666
E-post:berit.hvalryg@reitangruppen.no

Uno-X blir som i 2014 generalsponsor for NM landevei 2015. Avtalen innebærer i tillegg til profilering av Uno-X, profilering av organisasjonen MOT som arbeider for et varmere og tryggere samfunn.

- Vi vil fortsette vårt engasjement i norsk sykkel på flere nivåer i årene fremover, med et ønske om å inspirere til økt sykkelglede og mer hverdagssykling, sier administrerende direktør i Uno-X Gruppen Vegar Kulset.

Sykkelfesten
Sykkelklubbene Brumunddal SK, Raufoss & Gjøvik SK og Lillehammer CK er arrangørklubber for NM landevei 2015. I perioden 21. – 28. juni skal det konkurreres i disiplinene, tempo, lagtempo, gateritt og fellesstart for junior og senior, damer og herrer.

- Vi ser frem til et flott Norgesmesterskap og håper det blir en skikkelig folkefest i Brumunddal, Gjøvik og Lillehammer. Vi er også meget takknemlige for å ha fått med oss Uno-X som generalsponsor til dette viktige NM arrangementet. Her samles de beste fra hele Norge, noe som garantert vil inspirere de unge lokale rytterne, og ikke minst er det ekstra gøy for stjernen vår Edvald Boasson Hagen å få sykle på hjemmebane, sier leder av Markedskomiéen David Tofthagen.

Enkelt og effektivt
Uno-X selger drivstoff enkelt og effektivt gjennom over 400 automatstasjoner i Norge og Danmark.

- Vår begeistring for hverdagssykling kan forklares med at vi liker enkle, effektive og fornuftige løsninger. Vi håper at enda flere vil la seg inspirere til å oppleve gleden ved å bruke sykkel i hverdagen, for eksempel til skole og jobb, avslutter Kulset.


Reitangruppen består av fire forretningsområder:
REMA 1000, Reitan Convenience, Uno-X Gruppen og Reitan Eiendom. Reitangruppen har i tillegg datterselskapet Spaceworld og en eierandel på 15,6 prosent i Axfood. Reitangruppens hovedkontor er på Lade Gaard i Trondheim, som er Reitangruppens kulturelle og finansielle senter. REMA 1000 og Reitan Convenience har sitt operative senter i Oslo, mens Reitan Eiendom er basert i Trondheim. Uno-X Gruppen er basert i Oslo/København.

Reitangruppens visjon er å bli kjent som Skandinavias mest verdidrevne selskap. Reitangruppen omsatte i 2013 (inkl. franchiseomsetning) for 77 milliarder kroner, sysselsetter 35.000 mennesker i Norden og Baltikum, og er med dette blant Norges ti største selskap.

VÅRE VERDIGRUNNLAG

1
2
3
4
5
6
7
8

Vi rendyrker
bedriftens forretningsidé

Vi holder
høy forretningsmoral

Vi skal være
gjeldfri

Vi skal
motivere til vinnerkultur

Vi tenker
positivt og offensivt

vi snakker med hverandre
– ikke om hverandre

Kunden er
vår øverste sjef

Vi vil ha det
morsomt og lønnsomt

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 43 000 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Verdibasert

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO