Trippel Narvesen på pallen i kåringen av Årets Kremmer

09.01.2015 07:00

På Norsk Tippings årlige handelskonferanse torsdag ble Narvesen Storehagen i Førde utropt til Årets Kremmer. Kjeden hadde samtlige nominasjoner i kategorien, og det ble dermed også pallplass for Narvesen Storo og Narvesen Namsos Storsenter.

Kjøpmann Asgeir Viken Holsen jubler fra scenen sammen med selgere Mats Andersen, Charlotte Alice Larsen, Mathias Engelstad og Endre Solhaug.

Berit Hvalryg
Tittel:Rektor Verdiskolen og presseansvarlig, Reitangruppen
Mobil:+47 926 46 666
E-post:berit.hvalryg@reitangruppen.no

- Dette synes vi er veldig gøy, og ikke minst velfortjent for kjøpmann Asgeir Viken Holsen og teamet hans på Narvesen Storehagen i Førde. Spill og tjenester er en viktig kategori for oss, og at alle tre nominerte i kategorien Årets Kremmer er Narvesen-butikker gjør meg utrolig stolt, sier kategorisjef i Narvesen, Terje Noreng.

Hvert år gjør Norsk Tipping stas på sine beste kommisjonærer ved å kåre vinnere i fire klasser: Årets Kremmer, Årets Kjede, Årets Kommisjonær og Åpen Klasse. I år hadde Narvesen totalt seks nominerte butikker i de fire kategoriene, og var også nominert til Årets Kjede. I fjor tok kjeden hjem prisen for Årets Kjede for tredje år på rad, samt Årets Kommisjonær. 

Ingenting skal være uprøvd i Førde
I juryens begrunnelse heter det: “Årets Kremmer er en kommisjonær det lyser kremmerånd av og som har utnyttet til det fulle de ressurser de har til rådighet, De er opptatt av å tenke nytt når det gjelder og har som motto at «ingenting skal være uprøvd». Årets Kremmer er en av de mest aktive i kjedens nettverk“. 
- Asgeir er en fremoverlent, nytenkende og entusiastisk kjøpmann. Han er meget aktiv også internt, og er en god ressurs for distriktet og regionen. I tillegg har han et fantastisk selgerteam, og de kan virkelig være stolte over denne prisen, sier regionsjef i Reitan Convenience, Bengü Akbiyikli.

Kjøpmannen selv var rørt og glad for å motta utmerkelsen, og takket både ansatte og samarbeidspartnere fra scenen.
- Det føles utrolig bra å få en slik annerkjennelse, for en liten butikk fra vår største samarbeidspartner. Våre flinke selgere skal ha all ære for dette, sammen med salgsleder hos Norsk Tipping og region- og distriktssjef i Reitan Convenience. De bidrar med fantastisk oppfølging, sier Asgeir Viken Holsen, kjøpmann ved Narvesen Storehagen i Førde.


Vinnerne i de fire kategoriene:

Årets Kjede: Meny

Årets Kremmer: Narvesen Storehagen, Førde

Årets Kommisjonær: Coop Obs Steinkjær

Åpen Klasse: Kai Valle, ICA Norge


Bilde: Kjøpmann Asgeir Viken Holsen jubler fra scenen sammen med selgere Mats Andersen, Charlotte Alice Larsen, Mathias Engelstad og Endre Solhaug.

Reitangruppen består av fire forretningsområder:
REMA 1000, Reitan Convenience, Uno-X Gruppen og Reitan Eiendom. Reitangruppen har i tillegg datterselskapet Spaceworld og en eierandel på 15,6 prosent i Axfood. Reitangruppens hovedkontor er på Lade Gaard i Trondheim, som er Reitangruppens kulturelle og finansielle senter. REMA 1000 og Reitan Convenience har sitt operative senter i Oslo, mens Reitan Eiendom er basert i Trondheim. Uno-X Gruppen er basert i Oslo/København.

Reitangruppens visjon er å bli kjent som Skandinavias mest verdidrevne selskap. Reitangruppen omsatte i 2013 (inkl. franchiseomsetning) for 77 milliarder kroner, sysselsetter 35.000 mennesker i Norden og Baltikum, og er med dette blant Norges ti største selskap.

VÅRE VERDIGRUNNLAG

1
2
3
4
5
6
7
8

Vi rendyrker
bedriftens forretningsidé

Vi holder
høy forretningsmoral

Vi skal være
gjeldfri

Vi skal
motivere til vinnerkultur

Vi tenker
positivt og offensivt

vi snakker med hverandre
– ikke om hverandre

Kunden er
vår øverste sjef

Vi vil ha det
morsomt og lønnsomt

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Verdibasert

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO