Kjøpmann Asgeir Viken Holsen jubler fra scenen sammen med selgere Mats Andersen, Charlotte Alice Larsen, Mathias Engelstad og Endre Solhaug.

Trippel Narvesen på pallen i kåringen av Årets Kremmer

På Norsk Tippings årlige handelskonferanse torsdag ble Narvesen Storehagen i Førde utropt til Årets Kremmer. Kjeden hadde samtlige nominasjoner i kategorien, og det ble dermed også pallplass for Narvesen Storo og Narvesen Namsos Storsenter.

09.01.2015 07:00

- Dette synes vi er veldig gøy, og ikke minst velfortjent for kjøpmann Asgeir Viken Holsen og teamet hans på Narvesen Storehagen i Førde. Spill og tjenester er en viktig kategori for oss, og at alle tre nominerte i kategorien Årets Kremmer er Narvesen-butikker gjør meg utrolig stolt, sier kategorisjef i Narvesen, Terje Noreng.

Hvert år gjør Norsk Tipping stas på sine beste kommisjonærer ved å kåre vinnere i fire klasser: Årets Kremmer, Årets Kjede, Årets Kommisjonær og Åpen Klasse. I år hadde Narvesen totalt seks nominerte butikker i de fire kategoriene, og var også nominert til Årets Kjede. I fjor tok kjeden hjem prisen for Årets Kjede for tredje år på rad, samt Årets Kommisjonær. 

Ingenting skal være uprøvd i Førde
I juryens begrunnelse heter det: “Årets Kremmer er en kommisjonær det lyser kremmerånd av og som har utnyttet til det fulle de ressurser de har til rådighet, De er opptatt av å tenke nytt når det gjelder og har som motto at «ingenting skal være uprøvd». Årets Kremmer er en av de mest aktive i kjedens nettverk“. 
- Asgeir er en fremoverlent, nytenkende og entusiastisk kjøpmann. Han er meget aktiv også internt, og er en god ressurs for distriktet og regionen. I tillegg har han et fantastisk selgerteam, og de kan virkelig være stolte over denne prisen, sier regionsjef i Reitan Convenience, Bengü Akbiyikli.

Kjøpmannen selv var rørt og glad for å motta utmerkelsen, og takket både ansatte og samarbeidspartnere fra scenen.
- Det føles utrolig bra å få en slik annerkjennelse, for en liten butikk fra vår største samarbeidspartner. Våre flinke selgere skal ha all ære for dette, sammen med salgsleder hos Norsk Tipping og region- og distriktssjef i Reitan Convenience. De bidrar med fantastisk oppfølging, sier Asgeir Viken Holsen, kjøpmann ved Narvesen Storehagen i Førde.


Vinnerne i de fire kategoriene:

Årets Kjede: Meny

Årets Kremmer: Narvesen Storehagen, Førde

Årets Kommisjonær: Coop Obs Steinkjær

Åpen Klasse: Kai Valle, ICA Norge


Bilde: Kjøpmann Asgeir Viken Holsen jubler fra scenen sammen med selgere Mats Andersen, Charlotte Alice Larsen, Mathias Engelstad og Endre Solhaug.

Reitangruppen består av fire forretningsområder:
REMA 1000, Reitan Convenience, Uno-X Gruppen og Reitan Eiendom. Reitangruppen har i tillegg datterselskapet Spaceworld og en eierandel på 15,6 prosent i Axfood. Reitangruppens hovedkontor er på Lade Gaard i Trondheim, som er Reitangruppens kulturelle og finansielle senter. REMA 1000 og Reitan Convenience har sitt operative senter i Oslo, mens Reitan Eiendom er basert i Trondheim. Uno-X Gruppen er basert i Oslo/København.

Reitangruppens visjon er å bli kjent som Skandinavias mest verdidrevne selskap. Reitangruppen omsatte i 2013 (inkl. franchiseomsetning) for 77 milliarder kroner, sysselsetter 35.000 mennesker i Norden og Baltikum, og er med dette blant Norges ti største selskap.

Berit Hvalryg
  • Title:Rektor Verdiskolen og presseansvarlig, Reitangruppen
  • Mobile:+47 926 46 666
  • E-mail:berit.hvalryg[at]reitangruppen.no

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Ny administrerende direktør i Norsk Kylling

Hilde Talseth blir ny administrerende direktør i REMA 1000-eide Norsk Kylling. Talseth tar over stillingen etter Kjell Stokbakken, som skal over i...

Pressrelease

Rabia Khan vinner verdiprisen Årets Ladejarl 2023

Med egen livserfaring og solid fagkunnskap bygger Årets Ladejarl 2023, Rabia Kahn, et mer inkluderende samfunn. Hun er en viktig brobygger og for...

Pressrelease

Her er topp ti til prisen Årets Ladejarl

En av topp ti blir Årets Ladejarl 2023 og får to millioner kroner for sitt arbeid med å skape et varmere samfunn. Prisen gis et enkeltmenneske som...

Pressrelease

Uno-X Mobility vinner Svaneprisen

Svanemerket tildeler Svaneprisen for 2022 til Uno-X Mobility. Uno-X får prisen for sin satsing på Svanemerket bilvask.

Pressrelease

Uno-X blir automatnabo med 7-Eleven langs vei

Uno-X tilbyr billig lynlading, svanemerket bilvask og drivstoff, på over 200 selvbetjente lokasjoner over hele Norge. Snart blir Uno-X også nabo...

Pressrelease

Hvem fortjener 2 millioner kroner? Tips REITAN nå

For tiende gang deles hedersprisen Årets Ladejarl ut i september på Lade Gaard i Trondheim. Vinneren får 2 millioner kroner og heder og ære. Det er...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Verdibasert

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO