​Fakta om Narvesen og magasinet Charlie Hebdo

13.01.2015 12:50

Flere medier skriver at Narvesen skal selge neste utgave av satiremagasinet Charlie Hebdo. Her følger fakta i saken.

Berit Hvalryg
Tittel:Rektor Verdiskolen og presseansvarlig, Reitangruppen
Mobil:+47 926 46 666
E-post:berit.hvalryg@reitangruppen.no

Den siste uken har Narvesen fått svært mange henvendelser fra kunder som ønsker magasinet. Narvesen har rutinemessig gått i dialog med Interpress, som videre har gått i dialog med fransk distributør. Dette er standard prosedyre for Narvesen og Interpress, etter et større antall kundehenvendelser, for å kartlegge mulighetene til å distribuere ønskede utenlandske magasiner. 

Narvesen kommer til å gjøre en vurdering av dette magasinsalget, når det eventuelt bekreftes fra distributør, slik Narvesen gjør med alle mulige publikasjoner. Dette gjøres med flere hundre ulike magasiner hvert år.

Reitangruppen består av fire forretningsområder:
REMA 1000, Reitan Convenience, Uno-X Gruppen og Reitan Eiendom. Reitangruppen har i tillegg datterselskapet Spaceworld og en eierandel på 15,6 prosent i Axfood. Reitangruppens hovedkontor er på Lade Gaard i Trondheim, som er Reitangruppens kulturelle og finansielle senter. REMA 1000 og Reitan Convenience har sitt operative senter i Oslo, mens Reitan Eiendom er basert i Trondheim. Uno-X Gruppen er basert i Oslo/København.

Reitangruppens visjon er å bli kjent som Skandinavias mest verdidrevne selskap. Reitangruppen omsatte i 2013 (inkl. franchiseomsetning) for 77 milliarder kroner, sysselsetter 35.000 mennesker i Norden og Baltikum, og er med dette blant Norges ti største selskap.

VÅRE VERDIGRUNNLAG

1
2
3
4
5
6
7
8

Vi rendyrker
bedriftens forretningsidé

Vi holder
høy forretningsmoral

Vi skal være
gjeldfri

Vi skal
motivere til vinnerkultur

Vi tenker
positivt og offensivt

vi snakker med hverandre
– ikke om hverandre

Kunden er
vår øverste sjef

Vi vil ha det
morsomt og lønnsomt

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Verdibasert

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO