Til stormende jubel fra nærmere 1.000 deltakere feiret Reitan Convenience Norge nok et år med vekst for Narvesen, 7-Eleven og Shell/7-Eleven. Det årlige “Riksmøtets” høydepunkt var likevel kåringen av de beste av de beste, Årets Kjøpmenn i de tre kjedene. Fra venstre: Iman Aslany, Vårin Bolstad og Bjarne Bjerkeli.

De er norgesmestere i servicehandel

Til stormende jubel fra nærmere 1.000 deltakere feiret Reitan Convenience Norge nok et år med vekst for Narvesen, 7-Eleven og Shell/7-Eleven. Det årlige “Riksmøtets” høydepunkt var likevel kåringen av de beste av de beste, Årets Kjøpmenn i de tre kjedene.

29.01.2015 07:00

- Våre kjøpmenn, med den sterke lidenskapen de har for å drive butikk, er den desidert viktigste suksessfaktoren for Reitan Convenience. Det vi ønsker oss aller mest er kjøpmenn som våger å vinne, og som klarer å engasjere og involvere sine medarbeidere for å nå målene de setter seg. Det kjennetegner alle de tre vinnerne i kveld, som virkelig er flotte representanter for sine kjeder, sier administrerende direktør i Reitan Convenience, Magnus Reitan.

Kjøpmenn som inspirerer
Hvert år kårer Reitan Convenience Norge Årets Kjøpmann innenfor de tre konseptene Narvesen, 7-Eleven og Shell/7-Eleven. Utmerkelsen henger svært høyt, og gis til den kjøpmannen innen hver kjede som har best utvikling, gjennomføring av kampanjer, mystery shopper-resultater, svinnprosent, samt andre måleparametere. I tillegg skal kjøpmannen være godt likt og beundret av både selgere i egen butikk, kolleger og ledere.

- Det er utrolig artig å se den entusiasmen disse dyktige kjøpmennene har. De er en stor inspirasjon for sine selgere, sine kjøpmannskolleger og for alle oss andre i Reitan Convenience. Det er både viktig og verdifullt å gjøre stas på og lære av de beste, og det er nettopp det kåringen av Årets Kjøpmann handler om, sier Magnus Reitan.


ÅRETS KJØPMANN NARVESEN: Vårin Bolstad, 417 Inngang Nord Oslo S
«Kjøpmannen har jobbet målrettet og har oppnådd tosifret vekst for tredje år på rad. Kjøpmannen har en tydelig, positiv lederstil som er preget av samhold og kunnskap og med et sterkt salgsteam som belønning. Kjøpmannen er en leder som virkelig er i front og jobber med sine ansatte for at alle skal bli vinnere. Dette gir en herlig stemning i butikk og kundene stortrives».

ÅRETS KJØPMANN 7-ELEVEN: Iman Aslany, 7049 Hama
«Kjøpmannen er genuint opptatt av å skape resultater og har siden han startet som kjøpmann, hatt som mål å bli Årets Kjøpmann. Kjøpmannen berømmes for stor ydmykhet, lidenskap og sterkt fokus på mersalg. Gjennom involvering og sekundering av ansatte skaper han dyktige medarbeidere og han bidrar stort inn i kjeden ved å lære opp nye kjøpmenn. Vi er stolte av å ha ham på laget».

ÅRETS KJØPMANN SHELL/7-ELEVEN: Bjarne Bjerkeli, 7584 Hvalstad, 7586 Rykkinn og 7587 Dalsbråten
«Kjøpmannen bruker våre verdier på en imponerende måte og er et stort forbilde for både ansatte og kollegaer. Kjøpmannen er en ener i alt som gjøres og stiller høye krav til seg selv og sine ansatte. Gjennom kjennskap til - og omtanke for - hver enkelt medarbeider, får kjøpmannen ut det beste. Slik skapes gode kundeopplevelser og imponerende vekst år etter år».
 

Om Reitan Convenience
Totalt har Reitan Convenience 520 butikker i Norge, fordelt på kioskkjedene Narvesen, 7-Eleven og Shell/7-Eleven. Reitan Convenience omfatter også Narvesen i Latvia og Litauen, Pressbyrån i Sverige, 7-Eleven og Shell/7-Eleven i Sverige og Danmark, R-kioski i Finland, R-kiosk i Estland, samt Lietuvos Spauda i Litauen. Selskapet ledes av Magnus Reitan, og er en del av Reitangruppen. Totalt omsatte Reitan Convenience for 14,2 milliarder kroner i 2013, har 2.450 utsalgssteder og sysselsetter 16.500 mennesker, og er med dette Europas nest største convenience-aktør.

Reitangruppen består av fire forretningsområder:
REMA 1000, Reitan Convenience, Uno-X Gruppen og Reitan Eiendom. Reitangruppen har i tillegg datterselskapet Spaceworld og en eierandel på 15,6 prosent i Axfood. Reitangruppens hovedkontor er på Lade Gaard i Trondheim, som er Reitangruppens kulturelle og finansielle senter. REMA 1000 og Reitan Convenience har sitt operative senter i Oslo, mens Reitan Eiendom er basert i Trondheim. Uno-X Gruppen er basert i Oslo/København.

Reitangruppens visjon er å bli kjent som Skandinavias mest verdidrevne selskap. Reitangruppen omsatte i 2013 (inkl. franchiseomsetning) for 77 milliarder kroner, sysselsetter 35.000 mennesker i Norden og Baltikum, og er med dette blant Norges ti største selskap.

Berit Hvalryg
  • Title:Rektor Verdiskolen og presseansvarlig, Reitangruppen
  • Mobile:+47 926 46 666
  • E-mail:berit.hvalryg[at]reitangruppen.no

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Ny administrerende direktør i Norsk Kylling

Hilde Talseth blir ny administrerende direktør i REMA 1000-eide Norsk Kylling. Talseth tar over stillingen etter Kjell Stokbakken, som skal over i...

Pressrelease

Rabia Khan vinner verdiprisen Årets Ladejarl 2023

Med egen livserfaring og solid fagkunnskap bygger Årets Ladejarl 2023, Rabia Kahn, et mer inkluderende samfunn. Hun er en viktig brobygger og for...

Pressrelease

Her er topp ti til prisen Årets Ladejarl

En av topp ti blir Årets Ladejarl 2023 og får to millioner kroner for sitt arbeid med å skape et varmere samfunn. Prisen gis et enkeltmenneske som...

Pressrelease

Uno-X Mobility vinner Svaneprisen

Svanemerket tildeler Svaneprisen for 2022 til Uno-X Mobility. Uno-X får prisen for sin satsing på Svanemerket bilvask.

Pressrelease

Uno-X blir automatnabo med 7-Eleven langs vei

Uno-X tilbyr billig lynlading, svanemerket bilvask og drivstoff, på over 200 selvbetjente lokasjoner over hele Norge. Snart blir Uno-X også nabo...

Pressrelease

Hvem fortjener 2 millioner kroner? Tips REITAN nå

For tiende gang deles hedersprisen Årets Ladejarl ut i september på Lade Gaard i Trondheim. Vinneren får 2 millioner kroner og heder og ære. Det er...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Verdibasert

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO