Vinnere av Varehandelsstipendet 2015

Blant mange sterke kandidater var det Jørgen Nilsen Moberg (til venstre på bildet) og Fredrik Eide som imponerte juryen mest. De ble i går kveld kåret til vinnere av Varehandelstipendet 2015, som for andre år på rad sponses av Reitangruppen og den frittstående ukeavisen Dagligvarehandelen.

20.02.2015 11:00

- For oss i Reitangruppen er det veldig spennende å bli kjent med de studentene som utmerker seg helt i toppen og som viser en sterk interesse for handel og kjøpmannskap. Vi ønsker å motivere engasjerte varehandelsstudenter, sier Berit Hvalryg, rektor for Reitangruppens Verdiskole.

Sterk konkurranse
Varehandelstipendet består av en første- og annenpris på henholdsvis 10.000 og 5.000 kroner. I tillegg til å sende inn søknader ble kandidatene intervjuet og vurdert av en jury, som bestod av Petter Knutsen fra Reitan Convenience, Bjørg Ekelund fra Dagligvarehandelen og Robert Ingvaldsen fra BI.

- BI Bergen har etablert et spennende arrangement for morgendagens retailtalenter. Jeg er overbevist om at vinnerne er personer vi kommer til å se igjen i fremtiden, sier HR-direktør i Reitan Convenience Petter Knutsen

 

Juryens begrunnelse
Jørgen Nilsen Moberg, 10.000 kroner.

Juryen oppfatter Jørgen som en trygg og reflektert person, med god bakgrunn for å nå sine mål. Jørgen sjarmerte med utsagnet om at ”Tittelen er vel så viktig som resultatet”. Drives av kundemøte og å gjøre kundene fornøyde. Han forteller også at han trigges av resultat.

Fredrik Eide, 5.000 kroner.

Fredrik blir av juryen oppfattet som en handlekraftig gründer med stor entusiasme og engasjement som får ting til å skje. Han har presentert en spennende idé om nisjeprodukt innenfor pølseproduksjon for hjemmemarkedet. Juryen er spente på veien videre.

Om Varehandelstipendet
- Varehandelstipendet utdeles i forbindelse med kåringen av årets varehandelstudent ved BI i Bergen.

- Stipendet deles i år ut av Reitangruppen og Dagligvarehandelen, og består av to priser på henholdsvis 10.000 kr og 5.000 kr.

- Studentene som søker har engasjement ved og utenfor skolen, og har erfaring fra varehandel, salg eller markedsføring.

Reitangruppen består av fire forretningsområder:
REMA 1000, Reitan Convenience, Uno-X Gruppen og Reitan Eiendom. Reitangruppen har i tillegg datterselskapet Spaceworld og en eierandel på 15,6 prosent i Axfood. Reitangruppens hovedkontor er på Lade Gaard i Trondheim, som er Reitangruppens kulturelle og finansielle senter. REMA 1000 og Reitan Convenience har sitt operative senter i Oslo, mens Reitan Eiendom er basert i Trondheim. Uno-X Gruppen er basert i Oslo/København.

Reitangruppens visjon er å bli kjent som Skandinavias mest verdidrevne selskap. Reitangruppen omsatte i 2013 (inkl. franchiseomsetning) for 77 milliarder kroner, sysselsetter 35.000 mennesker i Norden og Baltikum, og er med dette blant Norges ti største selskap.

Berit Hvalryg
  • Title:Rektor Verdiskolen og presseansvarlig, Reitangruppen
  • Mobile:+47 926 46 666
  • E-mail:berit.hvalryg[at]reitangruppen.no

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Nå starter elektrifiseringen av tungtransporten i nord

REMA Distribusjon AS ruller ut de første el-lastebilene samt bidrar til et bedre ladenettverk for elektrisk tungtransport i nord sammen med Uno-X.

Pressrelease

Årsresultater 2023 - Vekst og investeringer for fremtiden

2023 var et år med solid drift, omsetningsvekst og investeringer. Etter et år preget av sterk konkurranse, global inflasjon og fortsatt uro i...

Pressrelease

Uno-X Mobility kjøper Tungbil Lading AS

For å raskere kunne møte våre kunders og samfunnets behov for mer bærekraftig tungtransport har Uno-X Mobility kjøpt selskapet Tungbil Lading AS....

Pressrelease

UTENOMJORDISK MAGI PÅ TRØNDERSK JORD

Om under et år åpner Nye Hjorten Teater, et splitter nytt, privateid folketeater midt i hjertet av Trondheim sentrum. Teatrets initiativtaker er...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO