Reitangruppen klatrer i årets kåring av Great Place to Work

20.03.2015 09:17

I går kveld torsdag 19. mars gikk den tolvte kåringen av Norges Beste Arbeidsplasser av stabelen på Sentrum Scene i Oslo og nok en gang hevder Reitangruppen seg helt i toppen. Med en gjev 4. plass, kun slått av IT-selskapene Webstep, Finn.no og Steria klatrer vi i år opp fra fjorårets 5. plass.

Stolt representant fra Reitangruppen - Petter Knutsen, HR-direktør i Reitan Convenience.

Amalie Knudsen
Tittel:Kommunikasjonsrådgiver, REMA 1000
Mobil:+47 926 66 262
E-post:Amalie.Knudsen@rema.no

Hvert år måler Great Place to Work® over 6000 virksomheter og samler tilbakemeldinger fra over 12 millioner medarbeidere verden over. I Norge er tilbakemeldingene fra over 25.000 medarbeidere fordelt på 176 virksomheter blitt lagt til grunn for kåringen av Norges Beste Arbeidsplasser 2015. I årets undersøkelse er det REMA 1000, Reitan Convenience med Narvesen, 7-Eleven og Shell/ 7-Eleven og Gladengen Drift som representerer Reitangruppen i kåringen.

- I Reitangruppen benytter vi resultatene aktivt for å bli bedre - det vil si å gjøre enda mer av det vi er gode på - og endre på de tingene vi kan bli bedre på. At vi klatrer fra femte til fjerde plass i kategorien "store virksomheter" viser at arbeidet vi gjør gir resultater - neste år satser vi på pallplass, sier HR-direktør i REMA 1000 Tore Høylie.

I følge Great Place To Work® Institute kjennetegnes de beste arbeidsplassene av at medarbeiderne har tillit til dem de arbeider for, er stolte over jobben de gjør og føler fellesskap med kollegene sine.

- At Reitangruppen får så gode resultater og er eneste handelsselskap blant topp ti er utrolig morsomt - og ikke minst lønnsømt, smiler Høylie.

Petter Knutsen, HR-direktør i Reitan Convenience, nikker og tilføyer: - Vi jobber hele tiden for at alle ansatte skal føle at de er verdifulle og at de bidrar til vår suksess. Når 96% av våre medarbeidere gir toppscore på påstanden om at de er stolte av å fortelle andre at de jobber i Reitangruppen, er vi trygge på at vi gjør mye riktig.

Alle selskap i Reitangruppen etterlever de samme grunnleggende verdiene som bokstavelig talt er hogget i stein flere steder både i Norge og i de andre landene hvor de driver sin virksomhet. Det gir et felles verdisett som er grunnlaget for selskapets kultur og filosofi. Reitangruppen har som visjon å bli kjent som Skandinavias mest verdidrevne selskap.


Les mer på Great Place to Work® sine nettsider.

Reitangruppen består av fire forretningsområder:
REMA 1000, Reitan Convenience, Uno-X Gruppen og Reitan Eiendom. Reitangruppen har i tillegg datterselskapet Spaceworld og en eierandel på 15,6 prosent i Axfood. Reitangruppens hovedkontor er på Lade Gaard i Trondheim, som er Reitangruppens kulturelle og finansielle senter. REMA 1000 og Reitan Convenience har sitt operative senter i Oslo, mens Reitan Eiendom er basert i Trondheim. Uno-X Gruppen er basert i Oslo/København.

Reitangruppens visjon er å bli kjent som Skandinavias mest verdidrevne selskap. Reitangruppen omsatte i 2014 (inkl. franchiseomsetning) for 82 milliarder kroner, sysselsetter 37.000 mennesker i Norden og Baltikum, og er med dette blant Norges ti største selskap.

VÅRE VERDIGRUNNLAG

1
2
3
4
5
6
7
8

Vi rendyrker
bedriftens forretningsidé

Vi holder
høy forretningsmoral

Vi skal være
gjeldfri

Vi skal
motivere til vinnerkultur

Vi tenker
positivt og offensivt

vi snakker med hverandre
– ikke om hverandre

Kunden er
vår øverste sjef

Vi vil ha det
morsomt og lønnsomt

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Verdibasert

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO