Petter Knutsen blir kategori- og innkjøpsdirektør i Reitan Convenience

Petter Knutsen er ansatt som ny kategori- og innkjøpsdirektør for Reitan Convenience Norge. Han har bakgrunn som markedssjef i 7-Eleven og kategorisjef i Narvesen, og kommer fra stillingen som HR-direktør i Reitan Convenience Norge.

29.04.2015 13:00

- Petter har sterke indre verdier, stor arbeidskapasitet, solid erfaring, samt bred kompetanse innen marked og kategori. Han har omfattende kjennskap til vår virksomhet, og har gjort en kjempejobb som leder av HR-avdelingen. Vi gleder oss til å jobbe videre med han i en ny rolle, sier administrerende direktør for Reitan Convenience Norge, Mariette Kristenson.

Nye utfordringer i kjente fagområder
Petter Knutsen er sivilmarkedsfører fra Handelshøyskolen BI, og har bred erfaring innen ledelse, kommunikasjon og innovasjon, blant annet fra Leiv Vidar og Statoil. Han har også jobbet mye med kundeinnsikt, og endringsprosesser med fokus på kundeorientering og forenkling. Nå får han ansvaret for både det strategiske og operative kategori- og innkjøpsarbeidet hos den ledende Kiosk, bensin og service-aktøren i Norge.
- Jeg har hatt en fantastisk spennende periode i HR avdelingen, og dette har gitt meg en bredere erfaring innenfor en bransje jeg allerede kjenner godt fra andre vinkler. Dette gjør meg også enda bedre forberedt og motivert til å ta fatt på nye utfordringer innen kjente fagområder som kategoristyring og innkjøp, sier Petter Knutsen.

Økt kvalitet i fokus
Reitan Convenience Norge driver kjedene Narvesen, 7-Eleven og Shell/7-Eleven, med 520 butikker over hele Norge. Selskapet omsatte i fjor for 4 milliarder kroner og har en markedsandel på 29,2 prosent. De viktigste satsningsområdene er mat, bakeri og drikke til folk på farten, og en av hovedoppgavene for den nye kategori- og innkjøpsdirektøren blir å videreføre kvalitetsløftet innenfor disse kategoriene.

- Tett oppunder 90 millioner kunder er innom Narvesen og 7-Eleven hvert år. Mitt mål er å sikre at alle som én har en litt bedre dag når de går ut, enn hva de hadde da de gikk inn. Det stiller store krav til produktene og løsningene vi tilbyr, og måten vi tilbyr det på. Kiosk og bensinstasjonsmarkedet er i konstant endring og vi må sikre at vi er relevante, og at vi alltid imponerer våre kunder med høy kvalitet og service, sier han.

Petter Knutsen tiltrer sin nye stilling 1. august.

Reitangruppen består av fire forretningsområder:
REMA 1000, Reitan Convenience, Uno-X Gruppen og Reitan Eiendom. Reitangruppen har i tillegg en eierandel på 15,6 prosent i Axfood. Reitangruppens hovedkontor er på Lade Gaard i Trondheim, som er Reitangruppens kulturelle og finansielle senter. REMA 1000 og Reitan Convenience har sitt operative senter i Oslo, mens Reitan Eiendom er basert i Trondheim. Uno-X Gruppen er basert i Oslo/København.

Reitangruppens visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet.
Reitangruppen omsatte i 2014 (inkl. franchiseomsetning) for 82 milliarder kroner, sysselsetter 37.000 mennesker i Norden og Baltikum, og er med dette blant Norges ti største selskap.

Amalie Knudsen
  • Title:Kommunikasjonsrådgiver, REMA 1000
  • Mobile:+47 926 66 262
  • E-mail:Amalie.Knudsen[at]rema.no

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Årsresultater 2023 - Vekst og investeringer for fremtiden

2023 var et år med solid drift, omsetningsvekst og investeringer. Etter et år preget av sterk konkurranse, global inflasjon og fortsatt uro i...

Pressrelease

Uno-X Mobility kjøper Tungbil Lading AS

For å raskere kunne møte våre kunders og samfunnets behov for mer bærekraftig tungtransport har Uno-X Mobility kjøpt selskapet Tungbil Lading AS....

Pressrelease

UTENOMJORDISK MAGI PÅ TRØNDERSK JORD

Om under et år åpner Nye Hjorten Teater, et splitter nytt, privateid folketeater midt i hjertet av Trondheim sentrum. Teatrets initiativtaker er...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Pressrelease

Disse bestemmer hvem som får 2 millioner og blir Årets Ladejarl

Ny jury og sekretariat for neste fire år er på plass. Disse bestemmer hvem som blir vinner av Årets Ladejarl og får to millioner kroner.

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO