Reitan Convenience ansetter ny HR-direktør

Reitan Convenience Norge har i flere år satset på opplæring, utvikling og rekruttering. Nå ansetter selskapet Marit Sælid Johannessen (35) som ny HR-direktør. Marit Sælid Johannessen kommer fra stillingen som HR-sjef i REMA 1000 Norge.

12.05.2015 07:00

- Jeg er veldig glad for at Marit har takket ja til stillingen. Hun har bred kunnskap innen HR-faget og hun har lang erfaring med vårt system og vår kultur fra REMA 1000. Hun er en positiv, kunnskapsrik og fremoverlent leder, og vi er stolte av at hennes kompetanse videreføres i Reitangruppen, sier administrerende direktør for Reitan Convenience Norge, Mariette Kristenson. 

Gode og lønnsomme arbeidsplasser
Den nye HR-direktøren er utdannet ved NTNU, og begynte sin karriere som innkjøpsmedarbeider og senere HMS- og rekrutteringsansvarlig i Lidl Norge. Siden 2008 har hun jobbet for REMA 1000 Norge, der hun blant annet har vært med på å utvikle selskapets interne fagskole for kompetanseutvikling innen kultur, ledelse og retail. Som HR-sjef har hun også hatt ansvar for strategi og utvikling av opplæringsprogram for talenter, nye kjøpmenn og ansatte i butikk.

- Å rekruttere og utvikle gode beslutningstakere i alle ledd i organisasjonen er HR sitt viktigste bidrag i jobben med å skape gode og lønnsomme arbeidsplasser. Det er lagt ned mye godt HR-arbeid i selskapet de senere år, som skal videreutvikles og forsterkes. Jeg ser frem til å ta fatt på utfordringene og mulighetene denne rollen byr på, og jeg gleder meg til å bli en del av den positive og offensive kulturen i Reitan Convenience, sier Marit Sælid Johannessen.

Marit Sælid Johannessen tiltrer sin nye stilling 1. august.

Reitangruppen består av fire forretningsområder:
REMA 1000, Reitan Convenience, Uno-X Gruppen og Reitan Eiendom. Reitangruppen har i tillegg en eierandel på 15,6 prosent i Axfood. Reitangruppens hovedkontor er på Lade Gaard i Trondheim, som er Reitangruppens kulturelle og finansielle senter. REMA 1000 og Reitan Convenience har sitt operative senter i Oslo, mens Reitan Eiendom er basert i Trondheim. Uno-X Gruppen er basert i Oslo/København.

Reitangruppens visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet.
Reitangruppen omsatte i 2014 (inkl. franchiseomsetning) for 82 milliarder kroner, sysselsetter 37.000 mennesker i Norden og Baltikum, og er med dette blant Norges ti største selskap.

Amalie Knudsen
  • Title:Kommunikasjonsrådgiver, REMA 1000
  • Mobile:+47 926 66 262
  • E-mail:Amalie.Knudsen[at]rema.no

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Reitan Retail søker seks ledertraineer

Høsten 2024 skal vi ønske seks nye ledertraineer velkommen til Reitan Retail. Vurderer du å søke på programmet og er nysgjerrig på hvordan det er å...

Pressrelease

Storsatsing på handelseiendom fra Reitan Eiendom

REBUS Handelseiendom AS er en ny storsatsning fra Reitan Eiendom som har som ambisjon å bli det ledende eiendomshuset på handelseiendom. Selskapet...

Pressrelease

E C Dahls Eiendom kjøper Entra sin eiendomsportefølje i Trondheim.

E C Dahls Eiendom har inngått en intensjonsavtale om kjøp av Entra sin eiendomsportefølje i Trondheim. Dette kjøpet er en del av E C Dahls Eiendoms...

Pressrelease

Thor Hushovd blir General Manager for Uno-X Mobility Cycling

Thor Hushovd har en enestående bakgrunn og personlighet til å lede Uno-X Mobility Cycling gjennom de neste stegene laget ønsker å ta i den...

Pressrelease

Inngår unikt norsk samarbeid om å produsere brød med lavere karbonfotavtrykk

Reitan Retail, Norgesmøllene, Felleskjøpet Agri og Yara går sammen for å produsere brød med lavere karbonavtrykk basert på norsk havre.

Pressrelease

Uno-X Mobility klare for Tour de France 2024

Uno-X Mobility er nok en gang invitert til å sykle herrenes Tour de France, verdens største sykkelritt. Når laget står på startstreken i Firenze er...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO