Reitan Convenience ansetter ny HR-direktør

12.05.2015 07:00

Reitan Convenience Norge har i flere år satset på opplæring, utvikling og rekruttering. Nå ansetter selskapet Marit Sælid Johannessen (35) som ny HR-direktør. Marit Sælid Johannessen kommer fra stillingen som HR-sjef i REMA 1000 Norge.

Amalie Knudsen
Tittel:Kommunikasjonsrådgiver, REMA 1000
Mobil:+47 926 66 262
E-post:Amalie.Knudsen@rema.no

- Jeg er veldig glad for at Marit har takket ja til stillingen. Hun har bred kunnskap innen HR-faget og hun har lang erfaring med vårt system og vår kultur fra REMA 1000. Hun er en positiv, kunnskapsrik og fremoverlent leder, og vi er stolte av at hennes kompetanse videreføres i Reitangruppen, sier administrerende direktør for Reitan Convenience Norge, Mariette Kristenson. 

Gode og lønnsomme arbeidsplasser
Den nye HR-direktøren er utdannet ved NTNU, og begynte sin karriere som innkjøpsmedarbeider og senere HMS- og rekrutteringsansvarlig i Lidl Norge. Siden 2008 har hun jobbet for REMA 1000 Norge, der hun blant annet har vært med på å utvikle selskapets interne fagskole for kompetanseutvikling innen kultur, ledelse og retail. Som HR-sjef har hun også hatt ansvar for strategi og utvikling av opplæringsprogram for talenter, nye kjøpmenn og ansatte i butikk.

- Å rekruttere og utvikle gode beslutningstakere i alle ledd i organisasjonen er HR sitt viktigste bidrag i jobben med å skape gode og lønnsomme arbeidsplasser. Det er lagt ned mye godt HR-arbeid i selskapet de senere år, som skal videreutvikles og forsterkes. Jeg ser frem til å ta fatt på utfordringene og mulighetene denne rollen byr på, og jeg gleder meg til å bli en del av den positive og offensive kulturen i Reitan Convenience, sier Marit Sælid Johannessen.

Marit Sælid Johannessen tiltrer sin nye stilling 1. august.

Reitangruppen består av fire forretningsområder:
REMA 1000, Reitan Convenience, Uno-X Gruppen og Reitan Eiendom. Reitangruppen har i tillegg en eierandel på 15,6 prosent i Axfood. Reitangruppens hovedkontor er på Lade Gaard i Trondheim, som er Reitangruppens kulturelle og finansielle senter. REMA 1000 og Reitan Convenience har sitt operative senter i Oslo, mens Reitan Eiendom er basert i Trondheim. Uno-X Gruppen er basert i Oslo/København.

Reitangruppens visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet.
Reitangruppen omsatte i 2014 (inkl. franchiseomsetning) for 82 milliarder kroner, sysselsetter 37.000 mennesker i Norden og Baltikum, og er med dette blant Norges ti største selskap.

VÅRE VERDIGRUNNLAG

1
2
3
4
5
6
7
8

Vi rendyrker
bedriftens forretningsidé

Vi holder
høy forretningsmoral

Vi skal være
gjeldfri

Vi skal
motivere til vinnerkultur

Vi tenker
positivt og offensivt

vi snakker med hverandre
– ikke om hverandre

Kunden er
vår øverste sjef

Vi vil ha det
morsomt og lønnsomt

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Verdibasert

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO