Reitan Convenience ansetter ny HR-direktør

Reitan Convenience Norge har i flere år satset på opplæring, utvikling og rekruttering. Nå ansetter selskapet Marit Sælid Johannessen (35) som ny HR-direktør. Marit Sælid Johannessen kommer fra stillingen som HR-sjef i REMA 1000 Norge.

12.05.2015 07:00

- Jeg er veldig glad for at Marit har takket ja til stillingen. Hun har bred kunnskap innen HR-faget og hun har lang erfaring med vårt system og vår kultur fra REMA 1000. Hun er en positiv, kunnskapsrik og fremoverlent leder, og vi er stolte av at hennes kompetanse videreføres i Reitangruppen, sier administrerende direktør for Reitan Convenience Norge, Mariette Kristenson. 

Gode og lønnsomme arbeidsplasser
Den nye HR-direktøren er utdannet ved NTNU, og begynte sin karriere som innkjøpsmedarbeider og senere HMS- og rekrutteringsansvarlig i Lidl Norge. Siden 2008 har hun jobbet for REMA 1000 Norge, der hun blant annet har vært med på å utvikle selskapets interne fagskole for kompetanseutvikling innen kultur, ledelse og retail. Som HR-sjef har hun også hatt ansvar for strategi og utvikling av opplæringsprogram for talenter, nye kjøpmenn og ansatte i butikk.

- Å rekruttere og utvikle gode beslutningstakere i alle ledd i organisasjonen er HR sitt viktigste bidrag i jobben med å skape gode og lønnsomme arbeidsplasser. Det er lagt ned mye godt HR-arbeid i selskapet de senere år, som skal videreutvikles og forsterkes. Jeg ser frem til å ta fatt på utfordringene og mulighetene denne rollen byr på, og jeg gleder meg til å bli en del av den positive og offensive kulturen i Reitan Convenience, sier Marit Sælid Johannessen.

Marit Sælid Johannessen tiltrer sin nye stilling 1. august.

Reitangruppen består av fire forretningsområder:
REMA 1000, Reitan Convenience, Uno-X Gruppen og Reitan Eiendom. Reitangruppen har i tillegg en eierandel på 15,6 prosent i Axfood. Reitangruppens hovedkontor er på Lade Gaard i Trondheim, som er Reitangruppens kulturelle og finansielle senter. REMA 1000 og Reitan Convenience har sitt operative senter i Oslo, mens Reitan Eiendom er basert i Trondheim. Uno-X Gruppen er basert i Oslo/København.

Reitangruppens visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet.
Reitangruppen omsatte i 2014 (inkl. franchiseomsetning) for 82 milliarder kroner, sysselsetter 37.000 mennesker i Norden og Baltikum, og er med dette blant Norges ti største selskap.

Amalie Knudsen
  • Title:Kommunikasjonsrådgiver, REMA 1000
  • Mobile:+47 926 66 262
  • E-mail:Amalie.Knudsen[at]rema.no

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Uno-X Mobility sitt lag til Tour de France er klart

Med stor glede mottok Uno-X Mobility i januar nok en invitasjon til Tour de France. I dag er det med stolthet vi presenterer rytterne på det...

Pressrelease

Nå starter elektrifiseringen av tungtransporten i nord

REMA Distribusjon AS ruller ut de første el-lastebilene samt bidrar til et bedre ladenettverk for elektrisk tungtransport i nord sammen med Uno-X.

Pressrelease

Årsresultater 2023 - Vekst og investeringer for fremtiden

2023 var et år med solid drift, omsetningsvekst og investeringer. Etter et år preget av sterk konkurranse, global inflasjon og fortsatt uro i...

Pressrelease

Uno-X Mobility kjøper Tungbil Lading AS

For å raskere kunne møte våre kunders og samfunnets behov for mer bærekraftig tungtransport har Uno-X Mobility kjøpt selskapet Tungbil Lading AS....

Pressrelease

UTENOMJORDISK MAGI PÅ TRØNDERSK JORD

Om under et år åpner Nye Hjorten Teater, et splitter nytt, privateid folketeater midt i hjertet av Trondheim sentrum. Teatrets initiativtaker er...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO