Administrerende direktør for Reitan Convenience, Magnus Reitan, er kåret til 2015 NACS Insight European Convenience Industry Leader of the Year. Prisen gis til ledere som har utmerket seg internasjonalt innen servicehandel, og ble delt ut av bransjeorganisasjonen NACS i London i dag. Her sammen med NACS-sjef Henry Armour og Rob Bland fra PepsiCo.   

Lisens
Administrerende direktør for Reitan Convenience, Magnus Reitan, er kåret til 2015 NACS Insight European Convenience Industry Leader of the Year. Prisen gis til ledere som har utmerket seg internasjonalt innen servicehandel, og ble delt ut av bransjeorganisasjonen NACS i London i dag. Her sammen med NACS-sjef Henry Armour og Rob Bland fra PepsiCo. Lisens

​Internasjonal lederpris til Magnus Reitan

Administrerende direktør for Reitan Convenience, Magnus Reitan, er kåret til 2015 NACS Insight European Convenience Industry Leader of the Year. Prisen gis til ledere som har utmerket seg internasjonalt innen servicehandel, og ble delt ut av bransjeorganisasjonen NACS i London i dag.

11.06.2015 15:30

- Jeg er utrolig takknemlig, stolt og ydmyk over å motta denne prisen. Det er morsomt at vi som norsk bedrift utmerker oss internasjonalt og anerkjennes som en av de fremste i Europa innen servicehandel. Det viser hvor langt vi har kommet, og dette hadde ikke vært mulig uten alle våre dyktige kjøpmenn, selgere og medarbeidere på servicekontor i syv land, sier administrerende direktør for Reitan Convenience, Magnus Reitan. 

Reitan Convenience har med sine 2.400 butikker vokst til å bli Europas nest største aktør innen servicehandel, og selskapets kjeder har en markedsledende posisjon i Norden og Baltikum. Selskapet omsatte i fjor for 14,8 milliarder kroner og sysselsetter 16.000 mennesker.

Definerer fremtidens servicehandel i Europa
Ifølge juryen har Reitan Convenience, under Magnus Reitans ledelse, demonstrert tydelig lederskap på tvers av flere europeiske markeder. Videre heter det at Reitan Convenience ikke bare har spilt en nøkkelrolle i å definere fremtidens servicehandel i Europa, men at selskapet også på en svært vellykket måte har tilpasset seg de dramatiske og pågående endringene i forbrukernes handleadferd. Selskapet og ledelsen har forstått den sentrale rollen conveniencebutikker og teknologi spiller i å tilfredsstille disse nye og hurtig endrende behovene.

- Jeg er veldig glad for at Magnus Reitan har vunnet denne prisen. Den er en anerkjennelse av at fremgang ikke bare drives av innovative selskaper som Reitan Convenience, men av energien, den modige besluttsomheten og inspirasjonen til menneskene som leder dem. Magnus illustrerer hvorfor denne prisen eksisterer, sier administrerende direktør for NACS Insight, Dan Munford.

Om Reitan Convenience
Reitan Convenience er ett av fire forretningsområder i Reitangruppen. Selskapet omfatter Narvesen i Norge, Latvia og Litauen, Pressbyrån i Sverige, 7-Eleven i Norge, Sverige og Danmark, R-kioski i Finland, R-kiosk i Estland, samt Lietuvos Spauda i Litauen. Reitan Convenience har en markedsledende posisjon i alle sine land. Antall utsalgssteder per 31. januar 2015 var 2.418, og omsetningen i 2014 var 14,8 milliarder kroner. Selskapet ledes av Magnus Reitan.

Om NACS
NACS (The Association for Convenience and Fuel Retailing) ble grunnlagt 14. august 1961. Det er en internasjonal bransjeorganisasjon som representerer mer enn 2.200 retail- og 1.600 leverandørmedlemmer. Medlemsbedriftene i NACS har virksomhet i nærmere 50 land verden over. Som en medlemsdrevet organisasjon ledes NACS av et styre med 32 medlemmer. Styreformann er Stephen D. Loehr fra Kwik Trip, Inc.

Reitangruppen består av fire forretningsområder:
REMA 1000, Reitan Convenience, Uno-X Gruppen og Reitan Eiendom. Reitangruppen har i tillegg en eierandel på 15,6 prosent i Axfood. Reitangruppens hovedkontor er på Lade Gaard i Trondheim, som er Reitangruppens kulturelle og finansielle senter. REMA 1000 og Reitan Convenience har sitt operative senter i Oslo, mens Reitan Eiendom er basert i Trondheim. Uno-X Gruppen er basert i Oslo/København.

Reitangruppens visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet.
Reitangruppen omsatte i 2014 (inkl. franchiseomsetning) for 82 milliarder kroner, sysselsetter 37.000 mennesker i Norden og Baltikum, og er med dette blant Norges ti største selskap.

Amalie Knudsen
  • Title:Kommunikasjonsrådgiver, REMA 1000
  • Mobile:+47 926 66 262
  • E-mail:Amalie.Knudsen[at]rema.no

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Uno-X Mobility sitt lag til Tour de France er klart

Med stor glede mottok Uno-X Mobility i januar nok en invitasjon til Tour de France. I dag er det med stolthet vi presenterer rytterne på det...

Pressrelease

Nå starter elektrifiseringen av tungtransporten i nord

REMA Distribusjon AS ruller ut de første el-lastebilene samt bidrar til et bedre ladenettverk for elektrisk tungtransport i nord sammen med Uno-X.

Pressrelease

Årsresultater 2023 - Vekst og investeringer for fremtiden

2023 var et år med solid drift, omsetningsvekst og investeringer. Etter et år preget av sterk konkurranse, global inflasjon og fortsatt uro i...

Pressrelease

Uno-X Mobility kjøper Tungbil Lading AS

For å raskere kunne møte våre kunders og samfunnets behov for mer bærekraftig tungtransport har Uno-X Mobility kjøpt selskapet Tungbil Lading AS....

Pressrelease

UTENOMJORDISK MAGI PÅ TRØNDERSK JORD

Om under et år åpner Nye Hjorten Teater, et splitter nytt, privateid folketeater midt i hjertet av Trondheim sentrum. Teatrets initiativtaker er...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO