Fra venstre: administrerende direktør for Reitan Convenience, Magnus Reitan; kategorisjef i Reitan Convenience, Runar Ørmen; salgssjef i Baxt, Åge Thomassen; salgsdirektør i Baxt, Marius Johannesen; administrerende direktør for Baxt, Lars Mølback; administrerende direktør for Reitan Convenience Norge, Mariette Kristenson.

​Croissant ble årets produkt i Narvesen etter eksplosiv salgsvekst

Reitan Convenience Norge gjorde i dag stas på sine beste og mest nyskapende leverandører. Croissant fra leverandøren Baxt ble kåret til Årets produkt i Narvesen, etter et år med voldsom vekst i bakerikategorien.

24.09.2015 15:15

- Bakeri er en av Narvesens hovedsatsninger, ved siden av mellommåltider, drikke og pølser. Croissant fra Baxt har med sin fantastiske salgsutvikling bidratt til å ta Narvesen fra å være en bolleleverandør til å bli en komplett bakerileverandør. Dette er noe kundene setter tydelig stor pris på, og det er en spennende og lønnsom utvikling for oss som kjede, sier administrerende direktør for Reitan Convenience Norge, Mariette Kristenson.

330 prosent salgsvekst
Croissanter har vært et satsningsområde for Narvesen i to år. Det siste året har antallet solgte økt med 330 prosent. Kjeden har i samme periode hatt en vekst i bakerikategorien på nærmere 60 prosent, hvorav croissanter utgjør over halvparten. Den franske fristelsen slo dermed ut konkurrentene Coca Cola Life og Bilflax fra Norsk Tipping i kampen om prisen for Årets produkt i kjeden.

- Vi har et veldig godt og inspirerende samarbeid med Narvesen, og vi jobber tett sammen om både utvikling og gjennomføring. Vi er stolte av å være vekstvinneren sammen med Narvesen innen bakeri, i det som tross alt er et tøft marked. At vi har lykkes spesielt med croissanter skyldes selvsagt produktkvalitet, men kanskje aller mest ekstremgjennomføring fra kjøpmennene i butikk, særlig under kampanjer, sier salgsdirektør i Baxt, Marius Johannesen. 

Fem verdige vinnere
Under sitt leverandørmøte på Vulkan Arena i Oslo i dag kåret Reitan Convenience Norge også Årets produkt i øvrige kjeder. Alle vinnerne har gitt et tydelig bidrag i sin kategori, for eksempel gjennom innovasjon, utvikling og salgsvekst, eller tydeliggjøring av kjedens profil. Det ble også gitt ut pris til Årets KAM og Årets gårdeier. Disse gikk til topps i dagens kåring:

Årets produkt 7-Eleven – Isklar, Tine

Årets produkt Narvesen – Croissant, Baxt

Årets produkt Shell/7-Eleven – Skruf Slim Fresh Xtra Sterk White, Imperial Tobacco

Årets KAM – Knut Ludvigsen, Tine

Årets gårdeier – ROM Eiendom

Reitangruppen består av fire forretningsområder:
REMA 1000, Reitan Convenience, Uno-X Gruppen og Reitan Eiendom. Reitangruppen har i tillegg en eierandel på 15,6 prosent i Axfood. Reitangruppens hovedkontor er på Lade Gaard i Trondheim, som er Reitangruppens kulturelle og finansielle senter. REMA 1000 og Reitan Convenience har sitt operative senter i Oslo, mens Reitan Eiendom er basert i Trondheim. Uno-X Gruppen er basert i Oslo/København.

Reitangruppens visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet.
Reitangruppen omsatte i 2014 (inkl. franchiseomsetning) for 82 milliarder kroner, sysselsetter 37.000 mennesker i Norden og Baltikum, og er med dette blant Norges ti største selskap.

Amalie Knudsen
  • Title:Kommunikasjonsrådgiver, REMA 1000
  • Mobile:+47 926 66 262
  • E-mail:Amalie.Knudsen[at]rema.no

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Ny administrerende direktør i Norsk Kylling

Hilde Talseth blir ny administrerende direktør i REMA 1000-eide Norsk Kylling. Talseth tar over stillingen etter Kjell Stokbakken, som skal over i...

Pressrelease

Rabia Khan vinner verdiprisen Årets Ladejarl 2023

Med egen livserfaring og solid fagkunnskap bygger Årets Ladejarl 2023, Rabia Kahn, et mer inkluderende samfunn. Hun er en viktig brobygger og for...

Pressrelease

Her er topp ti til prisen Årets Ladejarl

En av topp ti blir Årets Ladejarl 2023 og får to millioner kroner for sitt arbeid med å skape et varmere samfunn. Prisen gis et enkeltmenneske som...

Pressrelease

Uno-X Mobility vinner Svaneprisen

Svanemerket tildeler Svaneprisen for 2022 til Uno-X Mobility. Uno-X får prisen for sin satsing på Svanemerket bilvask.

Pressrelease

Uno-X blir automatnabo med 7-Eleven langs vei

Uno-X tilbyr billig lynlading, svanemerket bilvask og drivstoff, på over 200 selvbetjente lokasjoner over hele Norge. Snart blir Uno-X også nabo...

Pressrelease

Hvem fortjener 2 millioner kroner? Tips REITAN nå

For tiende gang deles hedersprisen Årets Ladejarl ut i september på Lade Gaard i Trondheim. Vinneren får 2 millioner kroner og heder og ære. Det er...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Verdibasert

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO