Uno-X blir generalsponsor for Tour of Norway frem til 2020

Uno-X har fornyet avtalen som generalsponsor for etapperittet Tour of Norway frem til 2020, og håper engasjementet i sykkelsporten kan være med og inspirere til økt sykkelglede i Norge.

05.11.2015 12:00

Basert på gode erfaringer fra samarbeidet så langt, har Uno-X fornyet avtalen som generalsponsor for det 5 dagers internasjonale etapperittet, Tour of Norway. Rittet er en folkefest, og samler en rekke internasjonale toppsyklister. Uno-X håper engasjementet i sykkelsporten kan være med og inspirere til økt sykkelglede i Norge på alle nivåer.

-Uno-X er svært glade for å ha landet en ny og enda sterkere avtale med Tour of Norway. Sykkelrittet vokser i omfang, og det er en imponerende organisasjon som står bak. Det er med stor tillit til Birger Hungerholdt og hans team vi forlenger dette samarbeidet. Uno-X er stolte av Tour of Norway og vi er stolte av å være et annerledes drivstoffselskap som også bidrar til mer sykkelglede, sier sykkelsjef i Uno-X Gruppen, Jens Haugland.

Norges største sykkelritt
Tour of Norway 2016 vil bli arrangert 18. – 22. mai. Rittet er et kategori 2HC-ritt, som er den nest høyeste kategorien internasjonalt. Rittet samler en rekke av verdens aller beste sykkellag, og er en formidabel sykkelfest. Daglig leder i Interspons, Birger Hungerholdt, er svært godt fornøyd med den nye avtalen.

-Uno-X er en veldig viktig samarbeidspartner for norsk sykkelsport, og er profesjonelle og langsiktige i det de engasjerer seg i. Denne avtalen gir vårt arrangement en forutsigbarhet i flere år fremover, og vi gleder oss til å utvikle rittet videre sammen i årene som kommer, sier Hungerholdt.

Enkelt og effektivt
Uno-X selger drivstoff enkelt og effektivt gjennom over 400 automatstasjoner i Norge og Danmark. Bare billig drivstoff - når du ikke sykler.

- Vår begeistring for sykling kan forklares med at vi liker enkle, effektive og fornuftige løsninger. Vi håper at enda flere vil la seg inspirere til å bruke sykkel i hverdagen, for eksempel til skole og jobb, avslutter Haugland.

For ytterligere informasjon:
Jens Haugland, sykkelsjef Uno-X Gruppen, jens.haugland@unox.no, tlf. (+47) 905 78 703

Anders Eia Linnestad, prosjektleder Tour of Norway, anders@interspons.no, tlf (+47) 900 68 423

Reitangruppen består av fire forretningsområder:
REMA 1000, Reitan Convenience, Uno-X Gruppen og Reitan Eiendom. Reitangruppen har i tillegg en eierandel på 15,6 prosent i Axfood. Reitangruppens hovedkontor er på Lade Gaard i Trondheim, som er Reitangruppens kulturelle og finansielle senter. REMA 1000 og Reitan Convenience har sitt operative senter i Oslo, mens Reitan Eiendom er basert i Trondheim. Uno-X Gruppen er basert i Oslo/København.

Reitangruppens visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet.
Reitangruppen omsatte i 2014 (inkl. franchiseomsetning) for 82 milliarder kroner, sysselsetter 37.000 mennesker i Norden og Baltikum, og er med dette blant Norges ti største selskap.

Amalie Knudsen
  • Title:Kommunikasjonsrådgiver, REMA 1000
  • Mobile:+47 926 66 262
  • E-mail:Amalie.Knudsen[at]rema.no

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Ny administrerende direktør i Norsk Kylling

Hilde Talseth blir ny administrerende direktør i REMA 1000-eide Norsk Kylling. Talseth tar over stillingen etter Kjell Stokbakken, som skal over i...

Pressrelease

Rabia Khan vinner verdiprisen Årets Ladejarl 2023

Med egen livserfaring og solid fagkunnskap bygger Årets Ladejarl 2023, Rabia Kahn, et mer inkluderende samfunn. Hun er en viktig brobygger og for...

Pressrelease

Her er topp ti til prisen Årets Ladejarl

En av topp ti blir Årets Ladejarl 2023 og får to millioner kroner for sitt arbeid med å skape et varmere samfunn. Prisen gis et enkeltmenneske som...

Pressrelease

Uno-X Mobility vinner Svaneprisen

Svanemerket tildeler Svaneprisen for 2022 til Uno-X Mobility. Uno-X får prisen for sin satsing på Svanemerket bilvask.

Pressrelease

Uno-X blir automatnabo med 7-Eleven langs vei

Uno-X tilbyr billig lynlading, svanemerket bilvask og drivstoff, på over 200 selvbetjente lokasjoner over hele Norge. Snart blir Uno-X også nabo...

Pressrelease

Hvem fortjener 2 millioner kroner? Tips REITAN nå

For tiende gang deles hedersprisen Årets Ladejarl ut i september på Lade Gaard i Trondheim. Vinneren får 2 millioner kroner og heder og ære. Det er...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Verdibasert

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO