REMA 1000 lanserer nytt middagskonsept

05.02.2016 16:39

Middag til familien under hundrelappen - PLUKK & MIKS.

I februar er middag i fokus hos REMA 1000, og Middag til familien under hundrelappen blir relansert med en ny vri. Nå kan du mikse råvarer slik at du kan få varierte middager med kjøtt, kylling, sjømat, grønnsaker og sauser. Sunnere middag på 1, 2, 3!

Spar tid i butikken
Ole Førre Skogstø, Kategoridirektør Ferskvare i REMA 1000 er stolt over det nye middagskonseptet.

- Vi vet at det å bruke tiden i butikken nødvendigvis ikke er favorittsysselen til alle nordmenn. Derfor gjør vi det nå enklere å handle middag.

Produktene er samlet i kjøledisken, noe som sparer tid på handleturen, samtidig som det gir inspirasjon til nye retter. Et nytt oppskriftshefte gjør også planleggingen enda enklere.

Spennende produktnyheter
Skogstø viser frem noen av de nyeste produktene – Pang Gang saus, tynnskåret svinefilet og ovnsgrønnsaker som sammen gir et sunnere måltid med masse smak.

- I tillegg vil vi være med på å løse det store spørsmålet mange stiller seg; «Hva skal vi ha til middag i dag?». I Plukk og miks har vi kombinert norske kvalitetsråvarer med ferdige sauser – både tradisjonelle og mer eksotiske til for eksempel wok, og sist men ikke minst grønnsaksblandinger som passer til de ulike oppskriftene. Her har vi blandinger som passer rett i panna eller gryta, og grønnsaker som kan settes rett i ovnen, med en smakfull og god saus. Og det beste av alt – til under hundrelappen. Vi håper og tror at dette kan bidra til en litt enklere og bedre hverdag, og litt bedre samvittighet for mange foreldre, sier Skogstø.

Ni sauser, syv kjøttprodukter, fire fisk-og sjømatprodukter og seks salat- og grønnsaksblandinger utgjør de viktigste elementene i konseptet.

Godt mottatt
Produktene har allerede etter få dager solgt godt, og det ser ut til at middagskonseptet treffer en nerve i markedet.

- Etterspørselen etter produktene er over all forventning, og leverandørene våre jobber iherdig for å skaffe nok varer. Vi har fått svært gode tilbakemeldinger både fra kunder og kjøpmenn allerede, og det er vi veldig glade for, avslutter Skogstø.

Velg hovedråvare – sjømat, kylling, svin eller kjøttdeig – og miks med ferdigkuttede grønnsaksblandinger, smakfulle sauser og tilbehør.

På bildet: Ole Førre Skogstø, Kategoridirektør Ferskvare i REMA 1000.

VÅRE VERDIGRUNNLAG

1
2
3
4
5
6
7
8

Vi rendyrker
bedriftens forretningsidé

Vi holder
høy forretningsmoral

Vi skal være
gjeldfri

Vi skal
motivere til vinnerkultur

Vi tenker
positivt og offensivt

vi snakker med hverandre
– ikke om hverandre

Kunden er
vår øverste sjef

Vi vil ha det
morsomt og lønnsomt

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Verdibasert

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO