REMA 1000 lanserer nytt middagskonsept

Middag til familien under hundrelappen - PLUKK & MIKS.

05.02.2016 16:39

I februar er middag i fokus hos REMA 1000, og Middag til familien under hundrelappen blir relansert med en ny vri. Nå kan du mikse råvarer slik at du kan få varierte middager med kjøtt, kylling, sjømat, grønnsaker og sauser. Sunnere middag på 1, 2, 3!

Spar tid i butikken
Ole Førre Skogstø, Kategoridirektør Ferskvare i REMA 1000 er stolt over det nye middagskonseptet.

- Vi vet at det å bruke tiden i butikken nødvendigvis ikke er favorittsysselen til alle nordmenn. Derfor gjør vi det nå enklere å handle middag.

Produktene er samlet i kjøledisken, noe som sparer tid på handleturen, samtidig som det gir inspirasjon til nye retter. Et nytt oppskriftshefte gjør også planleggingen enda enklere.

Spennende produktnyheter
Skogstø viser frem noen av de nyeste produktene – Pang Gang saus, tynnskåret svinefilet og ovnsgrønnsaker som sammen gir et sunnere måltid med masse smak.

- I tillegg vil vi være med på å løse det store spørsmålet mange stiller seg; «Hva skal vi ha til middag i dag?». I Plukk og miks har vi kombinert norske kvalitetsråvarer med ferdige sauser – både tradisjonelle og mer eksotiske til for eksempel wok, og sist men ikke minst grønnsaksblandinger som passer til de ulike oppskriftene. Her har vi blandinger som passer rett i panna eller gryta, og grønnsaker som kan settes rett i ovnen, med en smakfull og god saus. Og det beste av alt – til under hundrelappen. Vi håper og tror at dette kan bidra til en litt enklere og bedre hverdag, og litt bedre samvittighet for mange foreldre, sier Skogstø.

Ni sauser, syv kjøttprodukter, fire fisk-og sjømatprodukter og seks salat- og grønnsaksblandinger utgjør de viktigste elementene i konseptet.

Godt mottatt
Produktene har allerede etter få dager solgt godt, og det ser ut til at middagskonseptet treffer en nerve i markedet.

- Etterspørselen etter produktene er over all forventning, og leverandørene våre jobber iherdig for å skaffe nok varer. Vi har fått svært gode tilbakemeldinger både fra kunder og kjøpmenn allerede, og det er vi veldig glade for, avslutter Skogstø.

Velg hovedråvare – sjømat, kylling, svin eller kjøttdeig – og miks med ferdigkuttede grønnsaksblandinger, smakfulle sauser og tilbehør.

På bildet: Ole Førre Skogstø, Kategoridirektør Ferskvare i REMA 1000.

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Nå starter elektrifiseringen av tungtransporten i nord

REMA Distribusjon AS ruller ut de første el-lastebilene samt bidrar til et bedre ladenettverk for elektrisk tungtransport i nord sammen med Uno-X.

Pressrelease

Årsresultater 2023 - Vekst og investeringer for fremtiden

2023 var et år med solid drift, omsetningsvekst og investeringer. Etter et år preget av sterk konkurranse, global inflasjon og fortsatt uro i...

Pressrelease

Uno-X Mobility kjøper Tungbil Lading AS

For å raskere kunne møte våre kunders og samfunnets behov for mer bærekraftig tungtransport har Uno-X Mobility kjøpt selskapet Tungbil Lading AS....

Pressrelease

UTENOMJORDISK MAGI PÅ TRØNDERSK JORD

Om under et år åpner Nye Hjorten Teater, et splitter nytt, privateid folketeater midt i hjertet av Trondheim sentrum. Teatrets initiativtaker er...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO