REMA 1000 lanserer nytt middagskonsept

Middag til familien under hundrelappen - PLUKK & MIKS.

05.02.2016 16:39

I februar er middag i fokus hos REMA 1000, og Middag til familien under hundrelappen blir relansert med en ny vri. Nå kan du mikse råvarer slik at du kan få varierte middager med kjøtt, kylling, sjømat, grønnsaker og sauser. Sunnere middag på 1, 2, 3!

Spar tid i butikken
Ole Førre Skogstø, Kategoridirektør Ferskvare i REMA 1000 er stolt over det nye middagskonseptet.

- Vi vet at det å bruke tiden i butikken nødvendigvis ikke er favorittsysselen til alle nordmenn. Derfor gjør vi det nå enklere å handle middag.

Produktene er samlet i kjøledisken, noe som sparer tid på handleturen, samtidig som det gir inspirasjon til nye retter. Et nytt oppskriftshefte gjør også planleggingen enda enklere.

Spennende produktnyheter
Skogstø viser frem noen av de nyeste produktene – Pang Gang saus, tynnskåret svinefilet og ovnsgrønnsaker som sammen gir et sunnere måltid med masse smak.

- I tillegg vil vi være med på å løse det store spørsmålet mange stiller seg; «Hva skal vi ha til middag i dag?». I Plukk og miks har vi kombinert norske kvalitetsråvarer med ferdige sauser – både tradisjonelle og mer eksotiske til for eksempel wok, og sist men ikke minst grønnsaksblandinger som passer til de ulike oppskriftene. Her har vi blandinger som passer rett i panna eller gryta, og grønnsaker som kan settes rett i ovnen, med en smakfull og god saus. Og det beste av alt – til under hundrelappen. Vi håper og tror at dette kan bidra til en litt enklere og bedre hverdag, og litt bedre samvittighet for mange foreldre, sier Skogstø.

Ni sauser, syv kjøttprodukter, fire fisk-og sjømatprodukter og seks salat- og grønnsaksblandinger utgjør de viktigste elementene i konseptet.

Godt mottatt
Produktene har allerede etter få dager solgt godt, og det ser ut til at middagskonseptet treffer en nerve i markedet.

- Etterspørselen etter produktene er over all forventning, og leverandørene våre jobber iherdig for å skaffe nok varer. Vi har fått svært gode tilbakemeldinger både fra kunder og kjøpmenn allerede, og det er vi veldig glade for, avslutter Skogstø.

Velg hovedråvare – sjømat, kylling, svin eller kjøttdeig – og miks med ferdigkuttede grønnsaksblandinger, smakfulle sauser og tilbehør.

På bildet: Ole Førre Skogstø, Kategoridirektør Ferskvare i REMA 1000.

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Reitan Retail søker seks ledertraineer

Høsten 2024 skal vi ønske seks nye ledertraineer velkommen til Reitan Retail. Vurderer du å søke på programmet og er nysgjerrig på hvordan det er å...

Pressrelease

Storsatsing på handelseiendom fra Reitan Eiendom

REBUS Handelseiendom AS er en ny storsatsning fra Reitan Eiendom som har som ambisjon å bli det ledende eiendomshuset på handelseiendom. Selskapet...

Pressrelease

E C Dahls Eiendom kjøper Entra sin eiendomsportefølje i Trondheim.

E C Dahls Eiendom har inngått en intensjonsavtale om kjøp av Entra sin eiendomsportefølje i Trondheim. Dette kjøpet er en del av E C Dahls Eiendoms...

Pressrelease

Thor Hushovd blir General Manager for Uno-X Mobility Cycling

Thor Hushovd har en enestående bakgrunn og personlighet til å lede Uno-X Mobility Cycling gjennom de neste stegene laget ønsker å ta i den...

Pressrelease

Inngår unikt norsk samarbeid om å produsere brød med lavere karbonfotavtrykk

Reitan Retail, Norgesmøllene, Felleskjøpet Agri og Yara går sammen for å produsere brød med lavere karbonavtrykk basert på norsk havre.

Pressrelease

Uno-X Mobility klare for Tour de France 2024

Uno-X Mobility er nok en gang invitert til å sykle herrenes Tour de France, verdens største sykkelritt. Når laget står på startstreken i Firenze er...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO