Mack-øl i alle REMA 1000-butikker

26.01.2016 15:35

Nå kommer et utvalg av Tromsøbryggeriets ølvarer inn i hyllene på REMA 1000.

- REMA 1000 er stolte over å kunne tilby kvalitetsvarer fra Macks Ølbryggerier i alle våre butikker fra og med medio februar, sier Kjetil Sverresen, kategorisjef for drikkevarer i REMA 1000.

- Flere av våre kunder har savnet denne ølen i våre butikker. Mange vil nok også kunne finne en ny favoritt fra dette bryggeriet som er en bestselger i Nord. Ved å tilby Mack gir vi våre kunder et fullverdig ølsortiment av høy kvalitet til laveste pris, sier Sverresen.

Har valgt å satse

Macks Ølbryggerier har valgt å satse i tider der mange aktører nedskalerer. I 2012 bygde Mack et av Nord-Europas mest moderne bryggerier med mål om å bli en nasjonal merkevare. Det norskeide bryggeriet er eid av gründerfamilien etter Ludwig Mack som startet bryggeriet i 1877.

- Vi er stolte over at REMA 1000 velger å satse på oss. For Mack så er det en veldig viktig milepæl å komme nasjonalt ut i alle REMA 1000-butikker. Dette er en mulighet vi setter stor pris på. Vi håper også at forbrukerne verdsetter at REMA 1000 tør å satse på en mindre, norsk aktør, sier Roger Karlsen i Macks Ølbryggeri, verdens nordligste bryggeri.

REMA 1000 valgte å inngå et samarbeid med Mack etter at Hansa Borg valgte å avslutte sitt samarbeid med kjeden.

Hansa Borg vil fremover være tilgjengelig i et regionalt tilpasset sortiment på Vestlandet, Sørlandet og i Østfold.

VÅRE VERDIGRUNNLAG

1
2
3
4
5
6
7
8

Vi rendyrker
bedriftens forretningsidé

Vi holder
høy forretningsmoral

Vi skal være
gjeldfri

Vi skal
motivere til vinnerkultur

Vi tenker
positivt og offensivt

vi snakker med hverandre
– ikke om hverandre

Kunden er
vår øverste sjef

Vi vil ha det
morsomt og lønnsomt

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Verdibasert

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO