REMA 1000 blir hovedsamarbeidspartner med Pøbelprosjektet

Siden 2011 har 84 pøbler fått jobb i REMA 1000. I 2016 er målet å få 25 nye pøbler i arbeid.

12.01.2016 13:33

Pøbelprosjektet ble startet av Eddi Eidsvåg i 2007. Siden 2011 har REMA 1000 vært tilbyder av praksisplass med målet om gi ungdom som faller utenfor jobb og utdanning en ny sjanse.

Så langt har over 200 pøbler fått praksisplass i butikk eller på distribunal. 84 av disse har fått jobb i REMA 1000, noe som ifølge Det Norske Veritas sparer samfunnet for 994 millioner kroner.

Pøbelgründer Eddi Eidsvåg møter ofte pøbler rundt om i landet som stolt bærer REMA-uniform.

-Samarbeidet med REMA 1000 har gjort det mulig for oss å gi hundrevis av ungdommer et bedre liv. Følelsen av å bli sett, kunne bidra og få tilhørighet betyr enormt mye for pøblene, sier Eidsvåg.

Flere ungdommer i jobb
Som hovedsamarbeidspartner skal REMA 1000 bidra til at flere ungdommer som faller utenfor jobb og utdanning kommer seg i arbeid. Målet i den nye avtalen er å få 25 pøbler i jobb hvert år.

-Disse ungdommene drømmer om en jobb som gjør hverdagen meningsfull. Vi lærer dem viktigheten av folkeskikk, det å være presis, ærlig og redelig og ikke minst å ta ansvar for sitt eget liv. Gjennom Pøbelprosjektet og REMA 1000 får de sjansen, men jobben må de gjøre selv, forteller Eidsvåg.

Filosofi og organisasjonskultur på timeplanen
I samarbeid med Pøbelprosjektet skal kunnskap om REMA 1000s organisasjonskultur, verdier og konsept inn i Pøbelskolen. Talentfulle pøbler som ønsker en karriere i REMA 1000 vil videre plukkes ut til å delta på opplæring gjennom REMA-skolen. På denne måten får pøblene som ønsker å jobbe i butikk en god start på sin karriere.

Vidar Riseth, sponsorsjef i REMA 1000, er svært fornøyd med den nye avtalen.
-I REMA 1000 tror vi på mangfold og det å gi folk en ny sjanse. Vi er stolte over å kunne bidra til at flere pøbler får den viktige erfaringen av å yte noe på en arbeidsplass. Vi opplever pøblene som motiverte og engasjerte unge mennesker, og vi er stolte av at de evner å reise seg når livet er tøft. 

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Årsresultater 2023 - Vekst og investeringer for fremtiden

2023 var et år med solid drift, omsetningsvekst og investeringer. Etter et år preget av sterk konkurranse, global inflasjon og fortsatt uro i...

Pressrelease

Uno-X Mobility kjøper Tungbil Lading AS

For å raskere kunne møte våre kunders og samfunnets behov for mer bærekraftig tungtransport har Uno-X Mobility kjøpt selskapet Tungbil Lading AS....

Pressrelease

UTENOMJORDISK MAGI PÅ TRØNDERSK JORD

Om under et år åpner Nye Hjorten Teater, et splitter nytt, privateid folketeater midt i hjertet av Trondheim sentrum. Teatrets initiativtaker er...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Pressrelease

Disse bestemmer hvem som får 2 millioner og blir Årets Ladejarl

Ny jury og sekretariat for neste fire år er på plass. Disse bestemmer hvem som blir vinner av Årets Ladejarl og får to millioner kroner.

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO