REMA 1000 kåret de beste av de beste i 2015

Til jubel og stor begeistring ble de beste av de beste i serviceapparatet til REMA 1000 kåret tirsdag 5. januar: Årets region, Årets distribunal, Årets leverandør og Årets etablerer.

05.01.2016 22:33

Spenningen var stor da vinneren av Årets region skulle utnevnes; de tre finalistene var region Oslo, region Vestre Østland og region Sør Vest.

Årets region

- For meg er kåringen Årets region det absolutte høydepunktet i dag. Kombinasjonen av regionens og kjøpmennenes økonomiske utvikling, lønnsomhet og kontroll er det som ligger til grunn for utvelgelsen. Region Oslo tar hjem tittelen Årets beste region i 2015, sier administrerende direktør i REMA 1000 Norge, Tom Kristiansen.

En glad og stolt regionsdirektør mottok prisen sammen med sitt nærmeste team.

- Det er utrolig stort å vinne prisen for årets region, det er det beste av det beste. Det er ikke hvem som helst vi vinner mot, det er et ufattelig høyt nivå hos de andre regionene. Alle i mitt team og alle Kjøpmenn i region Oslo vet hvor høyt denne utmerkelsen henger. Vår suksess kan oppsummeres i et ord: involvering. Alle vet hvor de skal og hvilke målsetninger som skal nås. Jeg vil takke alle støttespillere i hele REMA 1000 og alle våre fantastiske kjøpmenn, sier regionsdirektør Per Åge Dahl.

Årets distribunal

Årets distribunal skal bidra til at REMA Distribusjon kommer nærmere sin visjon som er å bli «Norges mest verdiskapende logistikkpartner». Dette gjør de ved å levere varene, ta vare på medarbeiderne og på en ansvarlig måte bidra til økt konkurransekraft i verdikjeden.

Årets distribunal 2015 er Distribunal Vinterbro.

- Det er helt fantastisk å få denne annerkjennelsen. Hele Distribunal Vinterbro har jobbet hardt i mange år og hatt dette som mål hele veien. Vi har utrolig mange dyktige medarbeidere her på Vinterbro, som har hatt årets distribunal som felles mål. Alle har stått på hver eneste dag for å komme dit vi er i dag. Distribunal Vinterbo ønsker å imponere våre kjøpmenn hver eneste dag, og denne prisen betyr mye for alle som har bidratt, sier Ivar Benberg, daglig leder for Distribunal Vinterbro.

Årets leverandørÅrets Leverandør skal bidra til vekst gjennom innovasjonsevne samt at den bidrar til fremgang gjennom lønnsomhet.

Årets leverandør 2015 er Stanges Gårdsprodukter.

Stange har vært en viktig faktor for de regionene og REMA 1000-butikkene som har prestert best i 2015. Satsningen deres på Stange har gitt godt betalt i form av økt vekst og flere nye og mer fornøyde kunder.

Fra trippende høner ute på gårdsplassen til gründer Arnt Harald Stange og salg til utvalgte restauranter i Oslo, har selskapet utviklet seg til å levere over 1 000 tonn kylling i året til over 560 REMA 1000-butikker. REMA Industrier kjøpte Stange i februar 2013 og har vært en viktig strategisk investering for kvalitetsreisen til REMA 1000. I 2015 omsetter selskapet for ca. 120 MNOK.

Kjøpmenn og regioner har bidratt til å vurdere pris, kvalitet og totalbilde for leverandøren som gikk av med seieren.

- Det er helt fantastisk å vinne denne prisen, og det er en annerkjennelse på at det vi gjør hver dag er utrolig viktig. Det er også en annerkjennelse av at Stange leverer Norges beste kylling. Det er tre år siden Stange inngikk et samarbeid med REMA 1000, og vi har lykkes med en fantastisk integrering. Vi kjenner oss virkelig som en fullverdig EMV-leverandør til REMA 1000. Vi er veldig glade og stolte over alt vi har oppnådd, og at vi har fått til en slik fantastisk vekst, sier en stolt Peter A.S. Aronsen, administrerende direktør i Stange.

Årets etablerer

Nytt av året er kåringen av årets etablerer. Årets etablerer har bidratt til åpningen av et høyt antall REMA 1000-butikker i løpet av året.

Årets etablerer er Frank Sulebakk.

For å bli årets etablerer må man ha kontroll på tallene i regnskapet og likviditeten. Evne til å skape gode relasjoner og å knytte seg til nye partnere er en nøkkelegenskap, isært å ha et godt samarbeid med regionsapparatet.

Det å være opptatt av å skape gode betingelser for REMA Franchise i leiekontraktene er en viktig del av en god etablerers jobb. Det aller viktigste er å sikre BESTE beliggenhet, og sørge for kontroll på fremdriften i butikkprosjektene. Fokuset på kostnader i selskapet og ved forhandling av kontrakter er også helt avgjørende for å lykkes.

- Det betyr utrolig mye å vinne denne prisen, og jeg er kjempestolt! Det at Eiendomsutvikling nå har blitt trukket frem som et viktig verktøy for å skape vekst og konkurransekraft i REMA 1000, gjør at min jobb blir enda mer inspirerende. Det er ikke en pris jeg bare skal nyte i kveld, men i mange år fremover. De REMA 1000-butikkene som er etablert i 2015 vil bidra til at REMA 1000 når de målsetningene som er satt. For å lykkes med etableringer må man ha god lokalkunnskap for å fatte gode beslutninger om beliggenhet, og være trygge på at de vurderingene vi gjør er de beste. Vi vil fortsette å jobbe målrettet for at enda flere REMA 1000-butikker skal åpnes i årene fremover og skape vekst, sier Frank Sulebakk, Daglig leder i REMA Eiendomsutvikling Nordre Østland.

Foto: Jacob Noodt

Amalie Knudsen
  • Title:Kommunikasjonsrådgiver
  • Mobile:+47 926 66 262
  • E-mail:Amalie.Knudsen[at]rema.no

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Årsresultater 2023 - Vekst og investeringer for fremtiden

2023 var et år med solid drift, omsetningsvekst og investeringer. Etter et år preget av sterk konkurranse, global inflasjon og fortsatt uro i...

Pressrelease

Uno-X Mobility kjøper Tungbil Lading AS

For å raskere kunne møte våre kunders og samfunnets behov for mer bærekraftig tungtransport har Uno-X Mobility kjøpt selskapet Tungbil Lading AS....

Pressrelease

UTENOMJORDISK MAGI PÅ TRØNDERSK JORD

Om under et år åpner Nye Hjorten Teater, et splitter nytt, privateid folketeater midt i hjertet av Trondheim sentrum. Teatrets initiativtaker er...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Pressrelease

Disse bestemmer hvem som får 2 millioner og blir Årets Ladejarl

Ny jury og sekretariat for neste fire år er på plass. Disse bestemmer hvem som blir vinner av Årets Ladejarl og får to millioner kroner.

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO