REMA 1000 lanserer verdens første dagligvarepodcast

Når det ikke er lønnsomt å drive hjemmehandel i London er det nok en stund til det kommer til Flisa, spår Ole Robert Reitan i verdens første dagligvarepodcast, Dagligvarepodden.

22.12.2015 09:48

To dager før julaften vil REMA 1000 publisere piloten på «Dagligvarepodden». En podcast der lytteren blir tatt med inn i dagligvare-verdenen – produsert og publisert av REMA 1000.

- Vi ønsker å gi våre kunder, samarbeidspartnere og alle som er interessert et innblikk i vår bransje. Og da på en flate hvor det er mulig å diskutere litt, resonnere over aktuelle saker eller bringe opp nye tema som vår bransje er opptatt av. Derfor velger vi nå å lage en egen podcast om dagligvarehandel, sier direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt, Mette Fossum Beyer. 


Fossum Beyer er programleder i podcasten som blir spilt inn i REMA 1000 sine lokaler i Oslo. I piloten som blir publisert 22.12.15 er administrerende direktør i REMA 1000, Ole Robert Reitan, gjest. Han tar en tilbakeblikk på året som har gått og ser også inn i krystallkula for året som kommer.

Blant annet forteller Ole Robert om priskrigen som har herjet de siste ukene.

- Det har vært gale-Mattias i hele desember. Men vi vet at Kjøpmannsresultatet kommer til å bli bedre enn noen gang, sier REMA 1000-direktøren.

Piloten publiseres på REMA.no og Facebook den 22.12.15 og vil også bli tilgjengelig i iTunes Podcast.


- Vi ønsker å lage en podcast der vi inviterer både eksterne og interne gjester i hver episode. Kanskje til og med våre konkurrenter, sier Fossum Beyer.

Programinnholdet skal ha stor bredde, og spenner fra pris, matkunnskap, helse til konkurranse og politikk. Ambisjonen er å publisere to ganger i måneden.

Hør podcasten her: https://soundcloud.com/user-39692220-150809062/tracks

Amalie Knudsen
  • Title:Kommunikasjonsrådgiver
  • Mobile:+47 926 66 262
  • E-mail:Amalie.Knudsen[at]rema.no

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Reitan Retail søker seks ledertraineer

Høsten 2024 skal vi ønske seks nye ledertraineer velkommen til Reitan Retail. Vurderer du å søke på programmet og er nysgjerrig på hvordan det er å...

Pressrelease

Storsatsing på handelseiendom fra Reitan Eiendom

REBUS Handelseiendom AS er en ny storsatsning fra Reitan Eiendom som har som ambisjon å bli det ledende eiendomshuset på handelseiendom. Selskapet...

Pressrelease

E C Dahls Eiendom kjøper Entra sin eiendomsportefølje i Trondheim.

E C Dahls Eiendom har inngått en intensjonsavtale om kjøp av Entra sin eiendomsportefølje i Trondheim. Dette kjøpet er en del av E C Dahls Eiendoms...

Pressrelease

Thor Hushovd blir General Manager for Uno-X Mobility Cycling

Thor Hushovd har en enestående bakgrunn og personlighet til å lede Uno-X Mobility Cycling gjennom de neste stegene laget ønsker å ta i den...

Pressrelease

Inngår unikt norsk samarbeid om å produsere brød med lavere karbonfotavtrykk

Reitan Retail, Norgesmøllene, Felleskjøpet Agri og Yara går sammen for å produsere brød med lavere karbonavtrykk basert på norsk havre.

Pressrelease

Uno-X Mobility klare for Tour de France 2024

Uno-X Mobility er nok en gang invitert til å sykle herrenes Tour de France, verdens største sykkelritt. Når laget står på startstreken i Firenze er...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO