REMA 1000 lanserer verdens første dagligvarepodcast

Når det ikke er lønnsomt å drive hjemmehandel i London er det nok en stund til det kommer til Flisa, spår Ole Robert Reitan i verdens første dagligvarepodcast, Dagligvarepodden.

22.12.2015 09:48

To dager før julaften vil REMA 1000 publisere piloten på «Dagligvarepodden». En podcast der lytteren blir tatt med inn i dagligvare-verdenen – produsert og publisert av REMA 1000.

- Vi ønsker å gi våre kunder, samarbeidspartnere og alle som er interessert et innblikk i vår bransje. Og da på en flate hvor det er mulig å diskutere litt, resonnere over aktuelle saker eller bringe opp nye tema som vår bransje er opptatt av. Derfor velger vi nå å lage en egen podcast om dagligvarehandel, sier direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt, Mette Fossum Beyer. 


Fossum Beyer er programleder i podcasten som blir spilt inn i REMA 1000 sine lokaler i Oslo. I piloten som blir publisert 22.12.15 er administrerende direktør i REMA 1000, Ole Robert Reitan, gjest. Han tar en tilbakeblikk på året som har gått og ser også inn i krystallkula for året som kommer.

Blant annet forteller Ole Robert om priskrigen som har herjet de siste ukene.

- Det har vært gale-Mattias i hele desember. Men vi vet at Kjøpmannsresultatet kommer til å bli bedre enn noen gang, sier REMA 1000-direktøren.

Piloten publiseres på REMA.no og Facebook den 22.12.15 og vil også bli tilgjengelig i iTunes Podcast.


- Vi ønsker å lage en podcast der vi inviterer både eksterne og interne gjester i hver episode. Kanskje til og med våre konkurrenter, sier Fossum Beyer.

Programinnholdet skal ha stor bredde, og spenner fra pris, matkunnskap, helse til konkurranse og politikk. Ambisjonen er å publisere to ganger i måneden.

Hør podcasten her: https://soundcloud.com/user-39692220-150809062/tracks

Amalie Knudsen
  • Title:Kommunikasjonsrådgiver
  • Mobile:+47 926 66 262
  • E-mail:Amalie.Knudsen[at]rema.no

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Uno-X Mobility sitt lag til Tour de France er klart

Med stor glede mottok Uno-X Mobility i januar nok en invitasjon til Tour de France. I dag er det med stolthet vi presenterer rytterne på det...

Pressrelease

Nå starter elektrifiseringen av tungtransporten i nord

REMA Distribusjon AS ruller ut de første el-lastebilene samt bidrar til et bedre ladenettverk for elektrisk tungtransport i nord sammen med Uno-X.

Pressrelease

Årsresultater 2023 - Vekst og investeringer for fremtiden

2023 var et år med solid drift, omsetningsvekst og investeringer. Etter et år preget av sterk konkurranse, global inflasjon og fortsatt uro i...

Pressrelease

Uno-X Mobility kjøper Tungbil Lading AS

For å raskere kunne møte våre kunders og samfunnets behov for mer bærekraftig tungtransport har Uno-X Mobility kjøpt selskapet Tungbil Lading AS....

Pressrelease

UTENOMJORDISK MAGI PÅ TRØNDERSK JORD

Om under et år åpner Nye Hjorten Teater, et splitter nytt, privateid folketeater midt i hjertet av Trondheim sentrum. Teatrets initiativtaker er...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO