REMA 1000 blir misbrukt i gavekortsvindel

18.12.2015 14:23

Useriøse aktører sender ut epost med løfte om gavekort av stor verdi. Nå har også vår pressemail blitt misbrukt til dette.

Dette er en av epostene som er sendt til norske forbrukere fra bakmenn som ulovlig benytter vår merkevare. Dette er ikke godkjent av REMA 1000.

Amalie Knudsen
Tittel:Kommunikasjonsrådgiver
Mobil:+47 926 66 262
E-post:Amalie.Knudsen@rema.no

Dessverre er det useriøse aktører som ulovlig benytter seg av merkevaren REMA 1000, hvor det gjerne lokkes med ulike gaver hos oss. Også en av våre epostadresser, presse[at]REMA.no, har blitt misbrukt til dette fra en ekstern part.

Et eksempel er at mottaker blir oppfordret til å ringe et telefonnr. for å delta i en fiktiv konkurranse. De deltar da i en spørreundersøkelse som fører til at de betaler store summer på sin telefonregning. Vi har tidligere fått stengt både domener og telefonnr.  til bakmenn, men opplever at de stadig oppretter nye kanaler.

Denne virksomheten er ikke godkjent av REMA 1000. Vår anbefaling er å ikke besvare denne type henvendelser uavhengig av om de kommer via mail, nettannonser, Facebook eller andre sosiale medier.

Våre teknikere og advokater er på saken. 

VÅRE VERDIGRUNNLAG

1
2
3
4
5
6
7
8

Vi rendyrker
bedriftens forretningsidé

Vi holder
høy forretningsmoral

Vi skal være
gjeldfri

Vi skal
motivere til vinnerkultur

Vi tenker
positivt og offensivt

vi snakker med hverandre
– ikke om hverandre

Kunden er
vår øverste sjef

Vi vil ha det
morsomt og lønnsomt

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Verdibasert

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO