Ole Robert Reitan ble Årets Pøbel!

Administrerende direktør i REMA 1000, Ole Robert Reitan, er kåret til Årets Pøbel, en pris som gis til de som står på for samfunnets «pøbler» og som gjør en unik innsats for ungdom som er i ferd med å falle utenfor. - Ole Robert Reitan er en ekte pøbel, som ikke er redd for å pøble med etablerte sannheter, sier Pøbelprosjektets leder, Eddi Eidsvåg.

06.11.2013 20:37

Prisen skal være en anerkjennelse til de om tar ungdom på alvor og «møter ungdom der de er», med målsetting om skoleplass, ut i arbeid eller alternativ aktivisering.

- Jeg er utrolig takknemlig, stolt og ydmyk over at jeg nå offisielt kan kalles en pøbel! For meg er en pøbel en av de fantastiske, unge menneskene som reiser seg når det er som vanskeligst, og jobber hardt for å nå sine mål. Det er de som er skikkelige forbilder, sier administrerende direktør i REMA 1000, Ole Robert Reitan.

Pøbelprosjektet har i dag elleve ungdommer som arbeider i REMA 1000-systemet. Det selges Pøbelbrød i en rekke butikker med donering til Pøbelprosjektet per solgte brød. Prosjektet er også via REMA 1000 sitt sosiale engasjement gitt mulighet til å samarbeide med Street Football Norway som også handler om å gi ungdom en ny mulighet.

- REMA 1000 viser gjennom sitt arbeid at de tar samfunnsansvar på alvor. De har vilje til å yte enda mer enn de økonomiske gavene de gir til sosiale entreprenører; de stiller blant annet arbeidsplasser og REMA Skolen til disposisjon, sier leder for Pøbelprosjektet Eddi Eidsvåg.

REMA 1000 har vært samarbeidspartner til Pøbelprosjektet i snart tre år, og har bidratt til å etablere Pøbelprosjektet i flere byer. REMA 1000 har bidratt med praksisplasser, oppfølging og jobb både i distribusjon, lager og butikk, og flere har fått fast arbeid etter endt praksisperiode.

-  Jeg er takknemlig for at jeg får muligheten til å bidra til å sikre ungdom jobb, utdanning og muligheter for framtida gjennom våre ulike prosjekter og jobb i våre REMA 1000-butikker, sier Ole Robert Reitan.


Om Pøbelprosjektet
Pøbelprosjektet har som mål å få unge mennesker som av en eller annen grunn står utenfor det etablerte skolesystem og arbeidslivet - ut i jobb eller videreutdannelse. Pøbelprosjektet AS har i dag samarbeidsavtaler med FERD SE, Kronprinsparets Fond, REMA1000, SFF Group Sandnes og Schage Eiendom. Pøbelen lærer å bruke sine egne ressurser for å oppnå sine mål. Mange pøbler kjenner ikke sine egne ressurser og hvilke muligheter de har - som er attraktive for samfunn og næringsliv. I Pøbelprosjektet lærer de dette. De lærer å bruke egne ressurser for å oppnå sine mål. Les mer på www.pobelprosjektet.no.

Reitangruppen består av fire forretningsområder: REMA 1000, Reitan Convenience, Reitan Eiendom og Uno-X Gruppen. Reitangruppen har i tillegg datterselskapet Spaceworld, en eierandel på 15,6 prosent i Axfood og 3,5 prosent i Sparebank1 Midt-Norge. Reitangruppens hovedkontor er på Lade Gaard i Trondheim, som er Reitangruppens kulturelle og finansielle senter. REMA 1000 og Reitan Convenience har sitt operative senter i Oslo, mens Reitan Eiendom er basert i Trondheim. Uno-X er basert i Oslo/København.

Reitangruppens visjon er å bli kjent som Skandinavias mest verdidrevne selskap. Reitangruppen omsatte i 2012 (inkl. franchiseomsetning) for 72 milliarder kroner, sysselsetter 34.000 mennesker i Skandinavia og Baltikum, og er med dette blant Norges ti største selskap. 

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Halv skatt, halv moms - REMA 1000 tar grep og kutter prisene på over 100 julevarer

Nå setter dagligvareaktøren ned prisene på et stort antall julevarer tilsvarende halv moms.

Pressrelease

Uno-X og REMA 1000 satser stort på elektrisk tungtransport

I forbindelse med at REMA 1000 skal legge om all sin varetransport til nullutslippsløsninger, åpner Uno-X Mobility i dag selskapets første lynlader...

Pressrelease

To kvinner på topp i Nye Hjorten Teater

Med raushet, mot og en klar ambisjon om å alltid overgå forventningene, skal Nye Hjorten Teater skape sceneopplevelser i verdensklasse. Vi vil være...

Pressrelease

University of South Carolina er vinner av NHHs casekonkurranse

Reitan Retail spurte studenter om råd i NHHs internasjonale casekonkurranse. Nå er konkurransen over, og vi gratulerer studentene fra University of...

Pressrelease

Reitan Retail er caseselskap i NHHs casekonkurranse

I dag ble Reitan Retail avslørt som caseselskap i årets NHH International Case Competition (NHH ICC). De neste 24 timene vil 12 lag utvikle...

Pressrelease

Ny Commercial Director for Britannia Hotel

Kenneth Enæs-Hanssen blir ny Commercial Director for Britannia Hotel. Enæs-Hansen går inn i en nyopprettet rolle, med overordnet ansvar for...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO