Ole Robert Reitan ble Årets Pøbel!

Administrerende direktør i REMA 1000, Ole Robert Reitan, er kåret til Årets Pøbel, en pris som gis til de som står på for samfunnets «pøbler» og som gjør en unik innsats for ungdom som er i ferd med å falle utenfor. - Ole Robert Reitan er en ekte pøbel, som ikke er redd for å pøble med etablerte sannheter, sier Pøbelprosjektets leder, Eddi Eidsvåg.

06.11.2013 20:37

Prisen skal være en anerkjennelse til de om tar ungdom på alvor og «møter ungdom der de er», med målsetting om skoleplass, ut i arbeid eller alternativ aktivisering.

- Jeg er utrolig takknemlig, stolt og ydmyk over at jeg nå offisielt kan kalles en pøbel! For meg er en pøbel en av de fantastiske, unge menneskene som reiser seg når det er som vanskeligst, og jobber hardt for å nå sine mål. Det er de som er skikkelige forbilder, sier administrerende direktør i REMA 1000, Ole Robert Reitan.

Pøbelprosjektet har i dag elleve ungdommer som arbeider i REMA 1000-systemet. Det selges Pøbelbrød i en rekke butikker med donering til Pøbelprosjektet per solgte brød. Prosjektet er også via REMA 1000 sitt sosiale engasjement gitt mulighet til å samarbeide med Street Football Norway som også handler om å gi ungdom en ny mulighet.

- REMA 1000 viser gjennom sitt arbeid at de tar samfunnsansvar på alvor. De har vilje til å yte enda mer enn de økonomiske gavene de gir til sosiale entreprenører; de stiller blant annet arbeidsplasser og REMA Skolen til disposisjon, sier leder for Pøbelprosjektet Eddi Eidsvåg.

REMA 1000 har vært samarbeidspartner til Pøbelprosjektet i snart tre år, og har bidratt til å etablere Pøbelprosjektet i flere byer. REMA 1000 har bidratt med praksisplasser, oppfølging og jobb både i distribusjon, lager og butikk, og flere har fått fast arbeid etter endt praksisperiode.

-  Jeg er takknemlig for at jeg får muligheten til å bidra til å sikre ungdom jobb, utdanning og muligheter for framtida gjennom våre ulike prosjekter og jobb i våre REMA 1000-butikker, sier Ole Robert Reitan.


Om Pøbelprosjektet
Pøbelprosjektet har som mål å få unge mennesker som av en eller annen grunn står utenfor det etablerte skolesystem og arbeidslivet - ut i jobb eller videreutdannelse. Pøbelprosjektet AS har i dag samarbeidsavtaler med FERD SE, Kronprinsparets Fond, REMA1000, SFF Group Sandnes og Schage Eiendom. Pøbelen lærer å bruke sine egne ressurser for å oppnå sine mål. Mange pøbler kjenner ikke sine egne ressurser og hvilke muligheter de har - som er attraktive for samfunn og næringsliv. I Pøbelprosjektet lærer de dette. De lærer å bruke egne ressurser for å oppnå sine mål. Les mer på www.pobelprosjektet.no.

Reitangruppen består av fire forretningsområder: REMA 1000, Reitan Convenience, Reitan Eiendom og Uno-X Gruppen. Reitangruppen har i tillegg datterselskapet Spaceworld, en eierandel på 15,6 prosent i Axfood og 3,5 prosent i Sparebank1 Midt-Norge. Reitangruppens hovedkontor er på Lade Gaard i Trondheim, som er Reitangruppens kulturelle og finansielle senter. REMA 1000 og Reitan Convenience har sitt operative senter i Oslo, mens Reitan Eiendom er basert i Trondheim. Uno-X er basert i Oslo/København.

Reitangruppens visjon er å bli kjent som Skandinavias mest verdidrevne selskap. Reitangruppen omsatte i 2012 (inkl. franchiseomsetning) for 72 milliarder kroner, sysselsetter 34.000 mennesker i Skandinavia og Baltikum, og er med dette blant Norges ti største selskap. 

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Årsresultater 2023 - Vekst og investeringer for fremtiden

2023 var et år med solid drift, omsetningsvekst og investeringer. Etter et år preget av sterk konkurranse, global inflasjon og fortsatt uro i...

Pressrelease

Uno-X Mobility kjøper Tungbil Lading AS

For å raskere kunne møte våre kunders og samfunnets behov for mer bærekraftig tungtransport har Uno-X Mobility kjøpt selskapet Tungbil Lading AS....

Pressrelease

UTENOMJORDISK MAGI PÅ TRØNDERSK JORD

Om under et år åpner Nye Hjorten Teater, et splitter nytt, privateid folketeater midt i hjertet av Trondheim sentrum. Teatrets initiativtaker er...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Pressrelease

Disse bestemmer hvem som får 2 millioner og blir Årets Ladejarl

Ny jury og sekretariat for neste fire år er på plass. Disse bestemmer hvem som blir vinner av Årets Ladejarl og får to millioner kroner.

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO