REMA 1000 med digital kokebok

Nå får du hjelp og støtte fra norske mesterkokker gjennom REMA 1000 sin digitale kokebok – nemlig www.rema.no. Som første matbutikk satser REMA 1000 på å gi sine kunder hjelp til matlagingen både via nettsider, sosiale medier og app.

17.10.2013 13:00

- «Under hundrelappen» og oppskriftsheftene i butikk har gjort hverdagen til mange nordmenn rimeligere og enklere. Nå kan du også bruke Middagsplanleggeren til å planlegge helgemiddagen din, og bruke oppskrifter fra Norges mesterkokker til Norges laveste matvarepriser, sier Ole Robert Reitan, administrerende direktør i REMA 1000.

I et unikt samarbeid med Norges mesterkokker har REMA 1000 nå gjort sine nettsider om til en digital kokebok. Her er det nyttige mattips og inspirasjon til hvordan man lager alt fra jordskokkpuré til mexicanske drinker. Den nye nettsiden vil fungere på de aller fleste stasjonære og mobile enheter.

 - Jeg har prøvd nesten alt, men ikke kommet meg helt til avocadosmoothien ennå, innrømmer Reitan.

Kjøkkenmagi
REMA 1000 sine kunder ønsker seg mer fokus på mat og matkunnskap. REMA 1000 ønsker å gjøre det enda lettere for kundene sine å trylle på kjøkkenet.

- Vi har gjort et stort forbedringsarbeid på den populære APPen vår, og nettsiden er blitt mer tilgjengelig og inneholder veldig mye av det kundene våre har etterspurt, sier markedssjef
Simen Augedal og fortsetter: - Målet vårt er å senke terskelen for å prøve noe nytt og spennende. Matlaging skal være gøy og lærerikt, og på lag med mesterkokkene håper vi at våre kunder skal få en enda bedre matopplevelse.

Alt for kunden
Kundene skal oppleve det som lett å snakke de som jobber i REMA 1000. Derfor satses det for fullt på kommunikasjon i sosiale medier som Facebook, Instagram og Twitter.

- Vi skal være der kundene våre er, og når kundene ikke er i butikken kan de også treffe oss på sosiale medier. Kundene er vårt hovedfokus, sier Ole Robert Reitan.

 

Reitangruppen består av fire forretningsområder: REMA 1000, Reitan Convenience, Reitan Eiendom og Uno-X Gruppen. Reitangruppen har i tillegg datterselskapet Spaceworld, en eierandel på 15,6 prosent i Axfood og 3,5 prosent i Sparebank1 Midt-Norge. Reitangruppens hovedkontor er på Lade Gaard i Trondheim, som er Reitangruppens kulturelle og finansielle senter. REMA 1000 og Reitan Convenience har sitt operative senter i Oslo, mens Reitan Eiendom er basert i Trondheim. Uno-X er basert i Oslo/København.

Reitangruppens visjon er å bli kjent som Skandinavias mest verdidrevne selskap. Reitangruppen omsatte i 2012 (inkl. franchiseomsetning) for 72 milliarder kroner, sysselsetter 34.000 mennesker i Skandinavia og Baltikum, og er med dette blant Norges ti største selskap. 

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Årsresultater 2023 - Vekst og investeringer for fremtiden

2023 var et år med solid drift, omsetningsvekst og investeringer. Etter et år preget av sterk konkurranse, global inflasjon og fortsatt uro i...

Pressrelease

Uno-X Mobility kjøper Tungbil Lading AS

For å raskere kunne møte våre kunders og samfunnets behov for mer bærekraftig tungtransport har Uno-X Mobility kjøpt selskapet Tungbil Lading AS....

Pressrelease

UTENOMJORDISK MAGI PÅ TRØNDERSK JORD

Om under et år åpner Nye Hjorten Teater, et splitter nytt, privateid folketeater midt i hjertet av Trondheim sentrum. Teatrets initiativtaker er...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Pressrelease

Disse bestemmer hvem som får 2 millioner og blir Årets Ladejarl

Ny jury og sekretariat for neste fire år er på plass. Disse bestemmer hvem som blir vinner av Årets Ladejarl og får to millioner kroner.

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO