REMA 1000 med digital kokebok

17.10.2013 13:00

Nå får du hjelp og støtte fra norske mesterkokker gjennom REMA 1000 sin digitale kokebok – nemlig www.rema.no. Som første matbutikk satser REMA 1000 på å gi sine kunder hjelp til matlagingen både via nettsider, sosiale medier og app.

- «Under hundrelappen» og oppskriftsheftene i butikk har gjort hverdagen til mange nordmenn rimeligere og enklere. Nå kan du også bruke Middagsplanleggeren til å planlegge helgemiddagen din, og bruke oppskrifter fra Norges mesterkokker til Norges laveste matvarepriser, sier Ole Robert Reitan, administrerende direktør i REMA 1000.

I et unikt samarbeid med Norges mesterkokker har REMA 1000 nå gjort sine nettsider om til en digital kokebok. Her er det nyttige mattips og inspirasjon til hvordan man lager alt fra jordskokkpuré til mexicanske drinker. Den nye nettsiden vil fungere på de aller fleste stasjonære og mobile enheter.

 - Jeg har prøvd nesten alt, men ikke kommet meg helt til avocadosmoothien ennå, innrømmer Reitan.

Kjøkkenmagi
REMA 1000 sine kunder ønsker seg mer fokus på mat og matkunnskap. REMA 1000 ønsker å gjøre det enda lettere for kundene sine å trylle på kjøkkenet.

- Vi har gjort et stort forbedringsarbeid på den populære APPen vår, og nettsiden er blitt mer tilgjengelig og inneholder veldig mye av det kundene våre har etterspurt, sier markedssjef
Simen Augedal og fortsetter: - Målet vårt er å senke terskelen for å prøve noe nytt og spennende. Matlaging skal være gøy og lærerikt, og på lag med mesterkokkene håper vi at våre kunder skal få en enda bedre matopplevelse.

Alt for kunden
Kundene skal oppleve det som lett å snakke de som jobber i REMA 1000. Derfor satses det for fullt på kommunikasjon i sosiale medier som Facebook, Instagram og Twitter.

- Vi skal være der kundene våre er, og når kundene ikke er i butikken kan de også treffe oss på sosiale medier. Kundene er vårt hovedfokus, sier Ole Robert Reitan.

 

Reitangruppen består av fire forretningsområder: REMA 1000, Reitan Convenience, Reitan Eiendom og Uno-X Gruppen. Reitangruppen har i tillegg datterselskapet Spaceworld, en eierandel på 15,6 prosent i Axfood og 3,5 prosent i Sparebank1 Midt-Norge. Reitangruppens hovedkontor er på Lade Gaard i Trondheim, som er Reitangruppens kulturelle og finansielle senter. REMA 1000 og Reitan Convenience har sitt operative senter i Oslo, mens Reitan Eiendom er basert i Trondheim. Uno-X er basert i Oslo/København.

Reitangruppens visjon er å bli kjent som Skandinavias mest verdidrevne selskap. Reitangruppen omsatte i 2012 (inkl. franchiseomsetning) for 72 milliarder kroner, sysselsetter 34.000 mennesker i Skandinavia og Baltikum, og er med dette blant Norges ti største selskap. 

VÅRE VERDIGRUNNLAG

1
2
3
4
5
6
7
8

Vi rendyrker
bedriftens forretningsidé

Vi holder
høy forretningsmoral

Vi skal være
gjeldfri

Vi skal
motivere til vinnerkultur

Vi tenker
positivt og offensivt

vi snakker med hverandre
– ikke om hverandre

Kunden er
vår øverste sjef

Vi vil ha det
morsomt og lønnsomt

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Verdibasert

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO