Lag helgemiddagen med REMA 1000 og Norges beste kokker!

16.10.2013 15:30

REMA 1000 ønsker å gi sine kunder en fantastisk matopplevelse i helgene! For å hjelpe deg med helgemiddagene, har Norges aller beste kokker satt sammen enkle og smakfulle tre og fem-retters menyer. «Helg» – er REMA 1000 sin nye satsning etter suksessen «Under hundrelappen».

Blåskjell i karri, torskeloin a la bacalao, lammecarrè med rotfruktgrateng er bare noen av rettene du nå lett kan lage med hjelp av REMA 1000 og Norges mesterkokker.

-  Nå gir vi helgemiddagene et løft, og sammen med Bocuse d'Or Norge, og flere av Norges største kokkestjerner, skal vi gi deg inspirasjonen og hjelpen du trenger for å imponere gjestene dine, sier administrerende direktør i REMA 1000, Ole Robert Reitan.

Odd Ivar Solvold, Terje Ness, Bent Stiansen og Ørjan Johannessen er kjent for sine fremragende plasseringer i Bocuse d'Or, som regnes som verdensmesterskapet i kokkekunst. De skal komme med forslag til tre og fem-retters menyer som er enkle å lage.

-  Målet vårt er å spre matkunnskap og at du skal lykkes når du har tid og lyst til å legge litt ekstra i matlagingen. Vi ønsker at resultatet skal bli så bra at både du og gjestene får en fantastisk
matopplevelse, sier Odd Ivar Solvold mesterkokk i Bocuse d'Or Norge.

Du finner lett menyene i Middagsplanleggeren vår via App Store eller bruk rema.no som webapp
på PC, nettbrett og smarttelefon. Her får du både «Helg» og «Middag til familien for under hundrelappen» med trinn- for- trinn beskrivelser, og en komplett handleliste med alle varene du trenger.

- Vi i REMA 1000 ønsker kundene våre en riktig god helg med flotte matopplevelser! Hos oss skal du få de beste mattipsene, de beste varene til de laveste prisene, sier Ole Robert Reitan.

Reitangruppen består av fire forretningsområder: REMA 1000, Reitan Convenience, Reitan Eiendom og Uno-X Gruppen. Reitangruppen har i tillegg datterselskapet Spaceworld, en eierandel på 15,6 prosent i Axfood og 3,5 prosent i Sparebank1 Midt-Norge. Reitangruppens hovedkontor er på Lade Gaard i Trondheim, som er Reitangruppens kulturelle og finansielle senter. REMA 1000 og Reitan Convenience har sitt operative senter i Oslo, mens Reitan Eiendom er basert i Trondheim. Uno-X er basert i Oslo/København.

Reitangruppens visjon er å bli kjent som Skandinavias mest verdidrevne selskap. Reitangruppen omsatte i 2012 (inkl. franchiseomsetning) for 72 milliarder kroner, sysselsetter 34.000 mennesker i Skandinavia og Baltikum, og er med dette blant Norges ti største selskap. 

VÅRE VERDIGRUNNLAG

1
2
3
4
5
6
7
8

Vi rendyrker
bedriftens forretningsidé

Vi holder
høy forretningsmoral

Vi skal være
gjeldfri

Vi skal
motivere til vinnerkultur

Vi tenker
positivt og offensivt

vi snakker med hverandre
– ikke om hverandre

Kunden er
vår øverste sjef

Vi vil ha det
morsomt og lønnsomt

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 43 000 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Verdibasert

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO