Lag helgemiddagen med REMA 1000 og Norges beste kokker!

REMA 1000 ønsker å gi sine kunder en fantastisk matopplevelse i helgene! For å hjelpe deg med helgemiddagene, har Norges aller beste kokker satt sammen enkle og smakfulle tre og fem-retters menyer. «Helg» – er REMA 1000 sin nye satsning etter suksessen «Under hundrelappen».

16.10.2013 15:30

Blåskjell i karri, torskeloin a la bacalao, lammecarrè med rotfruktgrateng er bare noen av rettene du nå lett kan lage med hjelp av REMA 1000 og Norges mesterkokker.

-  Nå gir vi helgemiddagene et løft, og sammen med Bocuse d'Or Norge, og flere av Norges største kokkestjerner, skal vi gi deg inspirasjonen og hjelpen du trenger for å imponere gjestene dine, sier administrerende direktør i REMA 1000, Ole Robert Reitan.

Odd Ivar Solvold, Terje Ness, Bent Stiansen og Ørjan Johannessen er kjent for sine fremragende plasseringer i Bocuse d'Or, som regnes som verdensmesterskapet i kokkekunst. De skal komme med forslag til tre og fem-retters menyer som er enkle å lage.

-  Målet vårt er å spre matkunnskap og at du skal lykkes når du har tid og lyst til å legge litt ekstra i matlagingen. Vi ønsker at resultatet skal bli så bra at både du og gjestene får en fantastisk
matopplevelse, sier Odd Ivar Solvold mesterkokk i Bocuse d'Or Norge.

Du finner lett menyene i Middagsplanleggeren vår via App Store eller bruk rema.no som webapp
på PC, nettbrett og smarttelefon. Her får du både «Helg» og «Middag til familien for under hundrelappen» med trinn- for- trinn beskrivelser, og en komplett handleliste med alle varene du trenger.

- Vi i REMA 1000 ønsker kundene våre en riktig god helg med flotte matopplevelser! Hos oss skal du få de beste mattipsene, de beste varene til de laveste prisene, sier Ole Robert Reitan.

Reitangruppen består av fire forretningsområder: REMA 1000, Reitan Convenience, Reitan Eiendom og Uno-X Gruppen. Reitangruppen har i tillegg datterselskapet Spaceworld, en eierandel på 15,6 prosent i Axfood og 3,5 prosent i Sparebank1 Midt-Norge. Reitangruppens hovedkontor er på Lade Gaard i Trondheim, som er Reitangruppens kulturelle og finansielle senter. REMA 1000 og Reitan Convenience har sitt operative senter i Oslo, mens Reitan Eiendom er basert i Trondheim. Uno-X er basert i Oslo/København.

Reitangruppens visjon er å bli kjent som Skandinavias mest verdidrevne selskap. Reitangruppen omsatte i 2012 (inkl. franchiseomsetning) for 72 milliarder kroner, sysselsetter 34.000 mennesker i Skandinavia og Baltikum, og er med dette blant Norges ti største selskap. 

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Nå starter elektrifiseringen av tungtransporten i nord

REMA Distribusjon AS ruller ut de første el-lastebilene samt bidrar til et bedre ladenettverk for elektrisk tungtransport i nord sammen med Uno-X.

Pressrelease

Årsresultater 2023 - Vekst og investeringer for fremtiden

2023 var et år med solid drift, omsetningsvekst og investeringer. Etter et år preget av sterk konkurranse, global inflasjon og fortsatt uro i...

Pressrelease

Uno-X Mobility kjøper Tungbil Lading AS

For å raskere kunne møte våre kunders og samfunnets behov for mer bærekraftig tungtransport har Uno-X Mobility kjøpt selskapet Tungbil Lading AS....

Pressrelease

UTENOMJORDISK MAGI PÅ TRØNDERSK JORD

Om under et år åpner Nye Hjorten Teater, et splitter nytt, privateid folketeater midt i hjertet av Trondheim sentrum. Teatrets initiativtaker er...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO