Lag helgemiddagen med REMA 1000 og Norges beste kokker!

REMA 1000 ønsker å gi sine kunder en fantastisk matopplevelse i helgene! For å hjelpe deg med helgemiddagene, har Norges aller beste kokker satt sammen enkle og smakfulle tre og fem-retters menyer. «Helg» – er REMA 1000 sin nye satsning etter suksessen «Under hundrelappen».

16.10.2013 15:30

Blåskjell i karri, torskeloin a la bacalao, lammecarrè med rotfruktgrateng er bare noen av rettene du nå lett kan lage med hjelp av REMA 1000 og Norges mesterkokker.

-  Nå gir vi helgemiddagene et løft, og sammen med Bocuse d'Or Norge, og flere av Norges største kokkestjerner, skal vi gi deg inspirasjonen og hjelpen du trenger for å imponere gjestene dine, sier administrerende direktør i REMA 1000, Ole Robert Reitan.

Odd Ivar Solvold, Terje Ness, Bent Stiansen og Ørjan Johannessen er kjent for sine fremragende plasseringer i Bocuse d'Or, som regnes som verdensmesterskapet i kokkekunst. De skal komme med forslag til tre og fem-retters menyer som er enkle å lage.

-  Målet vårt er å spre matkunnskap og at du skal lykkes når du har tid og lyst til å legge litt ekstra i matlagingen. Vi ønsker at resultatet skal bli så bra at både du og gjestene får en fantastisk
matopplevelse, sier Odd Ivar Solvold mesterkokk i Bocuse d'Or Norge.

Du finner lett menyene i Middagsplanleggeren vår via App Store eller bruk rema.no som webapp
på PC, nettbrett og smarttelefon. Her får du både «Helg» og «Middag til familien for under hundrelappen» med trinn- for- trinn beskrivelser, og en komplett handleliste med alle varene du trenger.

- Vi i REMA 1000 ønsker kundene våre en riktig god helg med flotte matopplevelser! Hos oss skal du få de beste mattipsene, de beste varene til de laveste prisene, sier Ole Robert Reitan.

Reitangruppen består av fire forretningsområder: REMA 1000, Reitan Convenience, Reitan Eiendom og Uno-X Gruppen. Reitangruppen har i tillegg datterselskapet Spaceworld, en eierandel på 15,6 prosent i Axfood og 3,5 prosent i Sparebank1 Midt-Norge. Reitangruppens hovedkontor er på Lade Gaard i Trondheim, som er Reitangruppens kulturelle og finansielle senter. REMA 1000 og Reitan Convenience har sitt operative senter i Oslo, mens Reitan Eiendom er basert i Trondheim. Uno-X er basert i Oslo/København.

Reitangruppens visjon er å bli kjent som Skandinavias mest verdidrevne selskap. Reitangruppen omsatte i 2012 (inkl. franchiseomsetning) for 72 milliarder kroner, sysselsetter 34.000 mennesker i Skandinavia og Baltikum, og er med dette blant Norges ti største selskap. 

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Reitan Retail søker seks ledertraineer

Høsten 2024 skal vi ønske seks nye ledertraineer velkommen til Reitan Retail. Vurderer du å søke på programmet og er nysgjerrig på hvordan det er å...

Pressrelease

Storsatsing på handelseiendom fra Reitan Eiendom

REBUS Handelseiendom AS er en ny storsatsning fra Reitan Eiendom som har som ambisjon å bli det ledende eiendomshuset på handelseiendom. Selskapet...

Pressrelease

E C Dahls Eiendom kjøper Entra sin eiendomsportefølje i Trondheim.

E C Dahls Eiendom har inngått en intensjonsavtale om kjøp av Entra sin eiendomsportefølje i Trondheim. Dette kjøpet er en del av E C Dahls Eiendoms...

Pressrelease

Thor Hushovd blir General Manager for Uno-X Mobility Cycling

Thor Hushovd har en enestående bakgrunn og personlighet til å lede Uno-X Mobility Cycling gjennom de neste stegene laget ønsker å ta i den...

Pressrelease

Inngår unikt norsk samarbeid om å produsere brød med lavere karbonfotavtrykk

Reitan Retail, Norgesmøllene, Felleskjøpet Agri og Yara går sammen for å produsere brød med lavere karbonavtrykk basert på norsk havre.

Pressrelease

Uno-X Mobility klare for Tour de France 2024

Uno-X Mobility er nok en gang invitert til å sykle herrenes Tour de France, verdens største sykkelritt. Når laget står på startstreken i Firenze er...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO