Som generalsponsor for Bocuse d'Or  Norge er REMA 1000 stolte over å kunne gratulere Ørjan Johannessen  med tittelen Årets Kokk 2013.
Som generalsponsor for Bocuse d'Or Norge er REMA 1000 stolte over å kunne gratulere Ørjan Johannessen med tittelen Årets Kokk 2013.

REMA 1000 gratulerer Ørjan Johannessen med tittelen Årets Kokk 2013!

- Vi gratulerer Ørjan med en fantastisk prestasjon, og er stolte av at han er en av mesterkokkene som jobber med vår mat og våre oppskrifter. Skal vi bli best må vi jobbe med de beste, sier administrerende direktør i REMA 1000, Ole Robert Reitan.

21.09.2013 17:07

Årets Kokk 2013 er å regne som Norgesmesterskapet i kokkekunst og ble i år avholdt i Mathallen på Vulkan i Oslo. 6 kokker konkurrerte i finalen der Johannessen gikk av med seieren.

- Jeg er glad for mulighetene jeg nå får til å konkurrere videre blant verdens beste. Å jobbe med REMA 1000 sine kampanjer gjør det også mulig for oss å bidra til at nordmenn får bedre kunnskap om mat og bedre matvaner, sier Ørjan Johannessen.

- Vi gleder oss til å følge Ørjan på ferden mot en forhåpentligvis verdensmestertittel i Bocuse d' Or i Lyon i 2015, sier Ole Robert Reitan.

Bocuse d’Or regnes som verdensmesterskapet i kokkekunst. Norges beste kokker skal bidra med å løfte REMA 1000 enda flere hakk på kvalitet.

- Vårt samarbeid med REMA 1000 gjør det mulig for oss å forberede oss på best måte slik at vi igjen står øverst på pallen i januar 2015, sier Odd Ivar Solvold i Bocuse d'Or Norge.

Beslutningen om å inngå et samarbeid med Norges beste kokker var enkel for REMA 1000.

- Når verdensmestere i kokkekunst ringer oss, betyr det at mye er i endring i norsk dagligvarehandel og i mat-Norge. Vi skal fortsette å løfte oss på kvalitet, samtidig som vi er lavest på pris, sier Reitan.

 

Reitangruppen består av fire forretningsområder: REMA 1000, Reitan Convenience, Reitan Eiendom og Uno-X Gruppen. Reitangruppen har i tillegg datterselskapet Spaceworld, en eierandel på 15,6 prosent i Axfood og 3,5 prosent i Sparebank1 Midt-Norge. Reitangruppens hovedkontor er på Lade Gaard i Trondheim, som er Reitangruppens kulturelle og finansielle senter. REMA 1000 og Reitan Convenience har sitt operative senter i Oslo, mens Reitan Eiendom er basert i Trondheim. Uno-X er basert i Oslo/København.

Reitangruppens visjon er å bli kjent som Skandinavias mest verdidrevne selskap. Reitangruppen omsatte i 2012 (inkl. franchiseomsetning) for 72 milliarder kroner, sysselsetter 34.000 mennesker i Skandinavia og Baltikum, og er med dette blant Norges ti største selskap. 

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Halv skatt, halv moms - REMA 1000 tar grep og kutter prisene på over 100 julevarer

Nå setter dagligvareaktøren ned prisene på et stort antall julevarer tilsvarende halv moms.

Pressrelease

Uno-X og REMA 1000 satser stort på elektrisk tungtransport

I forbindelse med at REMA 1000 skal legge om all sin varetransport til nullutslippsløsninger, åpner Uno-X Mobility i dag selskapets første lynlader...

Pressrelease

To kvinner på topp i Nye Hjorten Teater

Med raushet, mot og en klar ambisjon om å alltid overgå forventningene, skal Nye Hjorten Teater skape sceneopplevelser i verdensklasse. Vi vil være...

Pressrelease

University of South Carolina er vinner av NHHs casekonkurranse

Reitan Retail spurte studenter om råd i NHHs internasjonale casekonkurranse. Nå er konkurransen over, og vi gratulerer studentene fra University of...

Pressrelease

Reitan Retail er caseselskap i NHHs casekonkurranse

I dag ble Reitan Retail avslørt som caseselskap i årets NHH International Case Competition (NHH ICC). De neste 24 timene vil 12 lag utvikle...

Pressrelease

Ny Commercial Director for Britannia Hotel

Kenneth Enæs-Hanssen blir ny Commercial Director for Britannia Hotel. Enæs-Hansen går inn i en nyopprettet rolle, med overordnet ansvar for...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO