REMA 1000 gratulerer Ørjan Johannessen med tittelen Årets Kokk 2013!

21.09.2013 17:07

- Vi gratulerer Ørjan med en fantastisk prestasjon, og er stolte av at han er en av mesterkokkene som jobber med vår mat og våre oppskrifter. Skal vi bli best må vi jobbe med de beste, sier administrerende direktør i REMA 1000, Ole Robert Reitan.

Som generalsponsor for Bocuse d'Or Norge er REMA 1000 stolte over å kunne gratulere Ørjan Johannessen med tittelen Årets Kokk 2013.

Årets Kokk 2013 er å regne som Norgesmesterskapet i kokkekunst og ble i år avholdt i Mathallen på Vulkan i Oslo. 6 kokker konkurrerte i finalen der Johannessen gikk av med seieren.

- Jeg er glad for mulighetene jeg nå får til å konkurrere videre blant verdens beste. Å jobbe med REMA 1000 sine kampanjer gjør det også mulig for oss å bidra til at nordmenn får bedre kunnskap om mat og bedre matvaner, sier Ørjan Johannessen.

- Vi gleder oss til å følge Ørjan på ferden mot en forhåpentligvis verdensmestertittel i Bocuse d' Or i Lyon i 2015, sier Ole Robert Reitan.

Bocuse d’Or regnes som verdensmesterskapet i kokkekunst. Norges beste kokker skal bidra med å løfte REMA 1000 enda flere hakk på kvalitet.

- Vårt samarbeid med REMA 1000 gjør det mulig for oss å forberede oss på best måte slik at vi igjen står øverst på pallen i januar 2015, sier Odd Ivar Solvold i Bocuse d'Or Norge.

Beslutningen om å inngå et samarbeid med Norges beste kokker var enkel for REMA 1000.

- Når verdensmestere i kokkekunst ringer oss, betyr det at mye er i endring i norsk dagligvarehandel og i mat-Norge. Vi skal fortsette å løfte oss på kvalitet, samtidig som vi er lavest på pris, sier Reitan.

 

Reitangruppen består av fire forretningsområder: REMA 1000, Reitan Convenience, Reitan Eiendom og Uno-X Gruppen. Reitangruppen har i tillegg datterselskapet Spaceworld, en eierandel på 15,6 prosent i Axfood og 3,5 prosent i Sparebank1 Midt-Norge. Reitangruppens hovedkontor er på Lade Gaard i Trondheim, som er Reitangruppens kulturelle og finansielle senter. REMA 1000 og Reitan Convenience har sitt operative senter i Oslo, mens Reitan Eiendom er basert i Trondheim. Uno-X er basert i Oslo/København.

Reitangruppens visjon er å bli kjent som Skandinavias mest verdidrevne selskap. Reitangruppen omsatte i 2012 (inkl. franchiseomsetning) for 72 milliarder kroner, sysselsetter 34.000 mennesker i Skandinavia og Baltikum, og er med dette blant Norges ti største selskap. 

VÅRE VERDIGRUNNLAG

1
2
3
4
5
6
7
8

Vi rendyrker
bedriftens forretningsidé

Vi holder
høy forretningsmoral

Vi skal være
gjeldfri

Vi skal
motivere til vinnerkultur

Vi tenker
positivt og offensivt

vi snakker med hverandre
– ikke om hverandre

Kunden er
vår øverste sjef

Vi vil ha det
morsomt og lønnsomt

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Verdibasert

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO