REMA 1000 satser i nord!

18.09.2013 22:45

REMA 1000 tror på sterk vekst i Troms og Finnmark, og etablerer fra 01.01.2014 et nytt regionskontor med hovedkontor i Tromsø.

- Vi har stor tro på vekst i Nord-Norge, og gleder oss til å etablere flere REMA 1000- butikker i Troms og Finnmark. Vi jakter på dyktige franchisetakere og kjøpmenn til å drive våre butikker, sier administrerende direktør i REMA 1000, Ole Robert Reitan.

Satsingen innebærer at selskapet nå leter etter gode beliggenheter, flere ansatte og kandidater som ønsker å satse på en karriere som kjøpmann og franchisetaker i Troms og Finnmark.

- REMA 1000 har inngått flere samarbeidsavtaler i de senere år med aktører innen landbruket, så vel som produsenter av merkevarer. Vi leter etter produsenter og leverandører som mener de har gode produkter vi bør vurdere å selge i våre butikker i Troms og Finnmark. Her ønsker vi å få oversikt over hva som finnes av muligheter i regionen, sier Reitan.

REMA 1000 har tidligere betjent Troms og Finnmark fra regionskontoret i Bodø. Region nord
har 36 REMA 1000 butikker, og kontoret skal nå ledes av Ronny Repvik som får med seg 6 ansatte.

Ole Robert Reitan møtte i dag Tromsøs ordfører Jens Johan Hjort, byrådsleder Øyvind Hilmarsen og Asbjørn Rasch Jr, næringssjef Troms Fylkeskommune. Temaet for møtet var REMA 1000 sitt ønske om satsing i nord og hvordan man kan spille på lag med kommune og fylkeskommune for å få til gode etableringer.

Bildetekst: Fra venstre byrådsleder Øyvind Hilmarsen, næringssjef Asbjørn Rasch Jr, ordfører Jens Johan Hjort og Ole Robert Reitan.


Ønsker du mer informasjon?

Kontakt:
Regionsdirektør Ronny Repvik, ronny.repvik@rema.no Tlf: 41636984

Direktør kommunikasjon og samfunnskontakt
Mette Fossum Beyer, mette.fossum.beyer@rema.no Tlf: 95060052

 

Reitangruppen består av fire forretningsområder: REMA 1000, Reitan Convenience, Reitan Eiendom og Uno-X Gruppen. Reitangruppen har i tillegg datterselskapet Spaceworld, en eierandel på 15,6 prosent i Axfood og 3,5 prosent i Sparebank1 Midt-Norge. Reitangruppens hovedkontor er på Lade Gaard i Trondheim, som er Reitangruppens kulturelle og finansielle senter. REMA 1000 og Reitan Convenience har sitt operative senter i Oslo, mens Reitan Eiendom er basert i Trondheim. Uno-X er basert i Oslo/København.

Reitangruppens visjon er å bli kjent som Skandinavias mest verdidrevne selskap. Reitangruppen omsatte i 2012 (inkl. franchiseomsetning) for 72 milliarder kroner, sysselsetter 34.000 mennesker i Skandinavia og Baltikum, og er med dette blant Norges ti største selskap. 

VÅRE VERDIGRUNNLAG

1
2
3
4
5
6
7
8

Vi rendyrker
bedriftens forretningsidé

Vi holder
høy forretningsmoral

Vi skal være
gjeldfri

Vi skal
motivere til vinnerkultur

Vi tenker
positivt og offensivt

vi snakker med hverandre
– ikke om hverandre

Kunden er
vår øverste sjef

Vi vil ha det
morsomt og lønnsomt

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Verdibasert

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO