REMA 1000 satser i nord!

REMA 1000 tror på sterk vekst i Troms og Finnmark, og etablerer fra 01.01.2014 et nytt regionskontor med hovedkontor i Tromsø.

18.09.2013 22:45

- Vi har stor tro på vekst i Nord-Norge, og gleder oss til å etablere flere REMA 1000- butikker i Troms og Finnmark. Vi jakter på dyktige franchisetakere og kjøpmenn til å drive våre butikker, sier administrerende direktør i REMA 1000, Ole Robert Reitan.

Satsingen innebærer at selskapet nå leter etter gode beliggenheter, flere ansatte og kandidater som ønsker å satse på en karriere som kjøpmann og franchisetaker i Troms og Finnmark.

- REMA 1000 har inngått flere samarbeidsavtaler i de senere år med aktører innen landbruket, så vel som produsenter av merkevarer. Vi leter etter produsenter og leverandører som mener de har gode produkter vi bør vurdere å selge i våre butikker i Troms og Finnmark. Her ønsker vi å få oversikt over hva som finnes av muligheter i regionen, sier Reitan.

REMA 1000 har tidligere betjent Troms og Finnmark fra regionskontoret i Bodø. Region nord
har 36 REMA 1000 butikker, og kontoret skal nå ledes av Ronny Repvik som får med seg 6 ansatte.

Ole Robert Reitan møtte i dag Tromsøs ordfører Jens Johan Hjort, byrådsleder Øyvind Hilmarsen og Asbjørn Rasch Jr, næringssjef Troms Fylkeskommune. Temaet for møtet var REMA 1000 sitt ønske om satsing i nord og hvordan man kan spille på lag med kommune og fylkeskommune for å få til gode etableringer.

Bildetekst: Fra venstre byrådsleder Øyvind Hilmarsen, næringssjef Asbjørn Rasch Jr, ordfører Jens Johan Hjort og Ole Robert Reitan.


Ønsker du mer informasjon?

Kontakt:
Regionsdirektør Ronny Repvik, ronny.repvik@rema.no Tlf: 41636984

Direktør kommunikasjon og samfunnskontakt
Mette Fossum Beyer, mette.fossum.beyer@rema.no Tlf: 95060052

 

Reitangruppen består av fire forretningsområder: REMA 1000, Reitan Convenience, Reitan Eiendom og Uno-X Gruppen. Reitangruppen har i tillegg datterselskapet Spaceworld, en eierandel på 15,6 prosent i Axfood og 3,5 prosent i Sparebank1 Midt-Norge. Reitangruppens hovedkontor er på Lade Gaard i Trondheim, som er Reitangruppens kulturelle og finansielle senter. REMA 1000 og Reitan Convenience har sitt operative senter i Oslo, mens Reitan Eiendom er basert i Trondheim. Uno-X er basert i Oslo/København.

Reitangruppens visjon er å bli kjent som Skandinavias mest verdidrevne selskap. Reitangruppen omsatte i 2012 (inkl. franchiseomsetning) for 72 milliarder kroner, sysselsetter 34.000 mennesker i Skandinavia og Baltikum, og er med dette blant Norges ti største selskap. 

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Nå starter elektrifiseringen av tungtransporten i nord

REMA Distribusjon AS ruller ut de første el-lastebilene samt bidrar til et bedre ladenettverk for elektrisk tungtransport i nord sammen med Uno-X.

Pressrelease

Årsresultater 2023 - Vekst og investeringer for fremtiden

2023 var et år med solid drift, omsetningsvekst og investeringer. Etter et år preget av sterk konkurranse, global inflasjon og fortsatt uro i...

Pressrelease

Uno-X Mobility kjøper Tungbil Lading AS

For å raskere kunne møte våre kunders og samfunnets behov for mer bærekraftig tungtransport har Uno-X Mobility kjøpt selskapet Tungbil Lading AS....

Pressrelease

UTENOMJORDISK MAGI PÅ TRØNDERSK JORD

Om under et år åpner Nye Hjorten Teater, et splitter nytt, privateid folketeater midt i hjertet av Trondheim sentrum. Teatrets initiativtaker er...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO