REMA 1000 satser i nord!

REMA 1000 tror på sterk vekst i Troms og Finnmark, og etablerer fra 01.01.2014 et nytt regionskontor med hovedkontor i Tromsø.

18.09.2013 22:45

- Vi har stor tro på vekst i Nord-Norge, og gleder oss til å etablere flere REMA 1000- butikker i Troms og Finnmark. Vi jakter på dyktige franchisetakere og kjøpmenn til å drive våre butikker, sier administrerende direktør i REMA 1000, Ole Robert Reitan.

Satsingen innebærer at selskapet nå leter etter gode beliggenheter, flere ansatte og kandidater som ønsker å satse på en karriere som kjøpmann og franchisetaker i Troms og Finnmark.

- REMA 1000 har inngått flere samarbeidsavtaler i de senere år med aktører innen landbruket, så vel som produsenter av merkevarer. Vi leter etter produsenter og leverandører som mener de har gode produkter vi bør vurdere å selge i våre butikker i Troms og Finnmark. Her ønsker vi å få oversikt over hva som finnes av muligheter i regionen, sier Reitan.

REMA 1000 har tidligere betjent Troms og Finnmark fra regionskontoret i Bodø. Region nord
har 36 REMA 1000 butikker, og kontoret skal nå ledes av Ronny Repvik som får med seg 6 ansatte.

Ole Robert Reitan møtte i dag Tromsøs ordfører Jens Johan Hjort, byrådsleder Øyvind Hilmarsen og Asbjørn Rasch Jr, næringssjef Troms Fylkeskommune. Temaet for møtet var REMA 1000 sitt ønske om satsing i nord og hvordan man kan spille på lag med kommune og fylkeskommune for å få til gode etableringer.

Bildetekst: Fra venstre byrådsleder Øyvind Hilmarsen, næringssjef Asbjørn Rasch Jr, ordfører Jens Johan Hjort og Ole Robert Reitan.


Ønsker du mer informasjon?

Kontakt:
Regionsdirektør Ronny Repvik, ronny.repvik@rema.no Tlf: 41636984

Direktør kommunikasjon og samfunnskontakt
Mette Fossum Beyer, mette.fossum.beyer@rema.no Tlf: 95060052

 

Reitangruppen består av fire forretningsområder: REMA 1000, Reitan Convenience, Reitan Eiendom og Uno-X Gruppen. Reitangruppen har i tillegg datterselskapet Spaceworld, en eierandel på 15,6 prosent i Axfood og 3,5 prosent i Sparebank1 Midt-Norge. Reitangruppens hovedkontor er på Lade Gaard i Trondheim, som er Reitangruppens kulturelle og finansielle senter. REMA 1000 og Reitan Convenience har sitt operative senter i Oslo, mens Reitan Eiendom er basert i Trondheim. Uno-X er basert i Oslo/København.

Reitangruppens visjon er å bli kjent som Skandinavias mest verdidrevne selskap. Reitangruppen omsatte i 2012 (inkl. franchiseomsetning) for 72 milliarder kroner, sysselsetter 34.000 mennesker i Skandinavia og Baltikum, og er med dette blant Norges ti største selskap. 

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Ny administrerende direktør i Norsk Kylling

Hilde Talseth blir ny administrerende direktør i REMA 1000-eide Norsk Kylling. Talseth tar over stillingen etter Kjell Stokbakken, som skal over i...

Pressrelease

Rabia Khan vinner verdiprisen Årets Ladejarl 2023

Med egen livserfaring og solid fagkunnskap bygger Årets Ladejarl 2023, Rabia Kahn, et mer inkluderende samfunn. Hun er en viktig brobygger og for...

Pressrelease

Her er topp ti til prisen Årets Ladejarl

En av topp ti blir Årets Ladejarl 2023 og får to millioner kroner for sitt arbeid med å skape et varmere samfunn. Prisen gis et enkeltmenneske som...

Pressrelease

Uno-X Mobility vinner Svaneprisen

Svanemerket tildeler Svaneprisen for 2022 til Uno-X Mobility. Uno-X får prisen for sin satsing på Svanemerket bilvask.

Pressrelease

Uno-X blir automatnabo med 7-Eleven langs vei

Uno-X tilbyr billig lynlading, svanemerket bilvask og drivstoff, på over 200 selvbetjente lokasjoner over hele Norge. Snart blir Uno-X også nabo...

Pressrelease

Hvem fortjener 2 millioner kroner? Tips REITAN nå

For tiende gang deles hedersprisen Årets Ladejarl ut i september på Lade Gaard i Trondheim. Vinneren får 2 millioner kroner og heder og ære. Det er...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Verdibasert

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO