REMA 1000 ansetter HR-direktør

REMA 1000 har i flere år satset tungt på REMA-skolen, rekruttering og arbeid med “den gode arbeidsplassen”. Nå ansetter lavpriskjeden Tore Høylie (38) som ny HR-direktør i REMA 1000 AS. Tore Høylie er i dag administrerende direktør i REMA Nonfood og fungerende leder i REMA Trading.

26.08.2013 16:15

- Jeg er veldig glad for at Tore har takket ja til en så viktig oppgave i REMA 1000. Tore har lang erfaring hos oss, og kjenner både systemet, kulturen og menneskene godt. Tore er en positiv, offensiv og direkte leder, og vil bidra sterkt til å styrke vårt HR-arbeid i hele organisasjonen, sier administrerende direktør i REMA 1000 AS, Ole Robert Reitan.

Den nye HR-direktøren er utdannet ved Harvard Business School, har studert økonomi ved universitetet i Växjø, og ved Høgskolen i Sør-Trøndelag. Han har jobbet i REMA 1000 siden 2001, og har vært med på å bygge opp REMA Nonfood til et stort importselskap med omsetning på nærmere en halv milliard kroner.

- For meg har alltid HR vært en av de viktigste støttefunksjonene man kan ha i et selskap, fordi det handler om menneskene i organisasjonen. Vi i REMA 1000 er opptatte av et godt arbeidsmiljø og at folk har det morsomt på jobben, og her får jeg forhåpentligvis en enda større mulighet til å påvirke dette arbeidet. Det gleder jeg meg til, sier Tore Høylie.


Reitangruppen består av fire forretningsområder: REMA 1000, Reitan Convenience, Reitan Eiendom og Uno-X Gruppen. Reitangruppen har i tillegg datterselskapet Spaceworld, en eierandel på 15,6 prosent i Axfood og 3,5 prosent i Sparebank1 Midt-Norge. Reitangruppens hovedkontor er på Lade Gaard i Trondheim, som er Reitangruppens kulturelle og finansielle senter. REMA 1000 og Reitan Convenience har sitt operative senter i Oslo, mens Reitan Eiendom er basert i Trondheim. Uno-X er basert i Oslo/København.

Reitangruppens visjon er å bli kjent som Skandinavias mest verdidrevne selskap. Reitangruppen omsatte i 2012 (inkl. franchiseomsetning) for 72 milliarder kroner, sysselsetter 34.000 mennesker i Skandinavia og Baltikum, og er med dette blant Norges ti største selskap. 

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Uno-X Mobility kjøper Tungbil Lading AS

For å raskere kunne møte våre kunders og samfunnets behov for mer bærekraftig tungtransport har Uno-X Mobility kjøpt selskapet Tungbil Lading AS....

Pressrelease

UTENOMJORDISK MAGI PÅ TRØNDERSK JORD

Om under et år åpner Nye Hjorten Teater, et splitter nytt, privateid folketeater midt i hjertet av Trondheim sentrum. Teatrets initiativtaker er...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Pressrelease

Disse bestemmer hvem som får 2 millioner og blir Årets Ladejarl

Ny jury og sekretariat for neste fire år er på plass. Disse bestemmer hvem som blir vinner av Årets Ladejarl og får to millioner kroner.

Pressrelease

Reitan Retail søker seks ledertraineer

Høsten 2024 skal vi ønske seks nye ledertraineer velkommen til Reitan Retail. Vurderer du å søke på programmet og er nysgjerrig på hvordan det er å...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO