REMA 1000 ansetter HR-direktør

26.08.2013 16:15

REMA 1000 har i flere år satset tungt på REMA-skolen, rekruttering og arbeid med “den gode arbeidsplassen”. Nå ansetter lavpriskjeden Tore Høylie (38) som ny HR-direktør i REMA 1000 AS. Tore Høylie er i dag administrerende direktør i REMA Nonfood og fungerende leder i REMA Trading.

- Jeg er veldig glad for at Tore har takket ja til en så viktig oppgave i REMA 1000. Tore har lang erfaring hos oss, og kjenner både systemet, kulturen og menneskene godt. Tore er en positiv, offensiv og direkte leder, og vil bidra sterkt til å styrke vårt HR-arbeid i hele organisasjonen, sier administrerende direktør i REMA 1000 AS, Ole Robert Reitan.

Den nye HR-direktøren er utdannet ved Harvard Business School, har studert økonomi ved universitetet i Växjø, og ved Høgskolen i Sør-Trøndelag. Han har jobbet i REMA 1000 siden 2001, og har vært med på å bygge opp REMA Nonfood til et stort importselskap med omsetning på nærmere en halv milliard kroner.

- For meg har alltid HR vært en av de viktigste støttefunksjonene man kan ha i et selskap, fordi det handler om menneskene i organisasjonen. Vi i REMA 1000 er opptatte av et godt arbeidsmiljø og at folk har det morsomt på jobben, og her får jeg forhåpentligvis en enda større mulighet til å påvirke dette arbeidet. Det gleder jeg meg til, sier Tore Høylie.


Reitangruppen består av fire forretningsområder: REMA 1000, Reitan Convenience, Reitan Eiendom og Uno-X Gruppen. Reitangruppen har i tillegg datterselskapet Spaceworld, en eierandel på 15,6 prosent i Axfood og 3,5 prosent i Sparebank1 Midt-Norge. Reitangruppens hovedkontor er på Lade Gaard i Trondheim, som er Reitangruppens kulturelle og finansielle senter. REMA 1000 og Reitan Convenience har sitt operative senter i Oslo, mens Reitan Eiendom er basert i Trondheim. Uno-X er basert i Oslo/København.

Reitangruppens visjon er å bli kjent som Skandinavias mest verdidrevne selskap. Reitangruppen omsatte i 2012 (inkl. franchiseomsetning) for 72 milliarder kroner, sysselsetter 34.000 mennesker i Skandinavia og Baltikum, og er med dette blant Norges ti største selskap. 

VÅRE VERDIGRUNNLAG

1
2
3
4
5
6
7
8

Vi rendyrker
bedriftens forretningsidé

Vi holder
høy forretningsmoral

Vi skal være
gjeldfri

Vi skal
motivere til vinnerkultur

Vi tenker
positivt og offensivt

vi snakker med hverandre
– ikke om hverandre

Kunden er
vår øverste sjef

Vi vil ha det
morsomt og lønnsomt

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 43 000 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Verdibasert

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO