Verdensmestere i kokkekunst inngår samarbeid med REMA 1000

REMA 1000 har inngått en samarbeidsavtale med Norges høyest premierte kokker, nemlig verdensmesterne i kokkekunst.

17.08.2013 17:35

- Vi er så stolte! Norges beste kokker skal hjelpe oss med å løfte REMA 1000 enda flere hakk på kvalitet. Skal vi bli best må vi jobbe med de beste, sier administrerende direktør i REMA 1000 Ole Robert Reitan.

Bocuse d’Or regnes som verdensmesterskapet i kokkekunst og lille Norge har markert seg sterkt med flere gull og et dryss med gode plasseringer. Det sier seg selv at mesterkokker er opptatt av at vi skal lage flere måltider fra bunnen av, og her skal Norges beste på mat bidra.

- Middag for under hundrelappen er et fantastisk konsept! Det handler om hvordan du lager god mat fra bunnen av med gode råvarer, uten å sprenge husholdningsbudsjettet. Ikke så langt unna vår egen hverdag, sier mesterkokk Odd Ivar Solvold, Bocuse d’Or Norge.

Solvold får i første omgang med seg kollegene Bent Stiansen, Ørjan Johannessen, Charles Tjessem og Terje Ness i samarbeidet med REMA 1000. Bocuse d’ Or Norges satser nå mot Bocuse d'Or EM i Stockholm mai 2014 hvor målet er kvalifisering til VM og Bocuse d'Or Lyon 2015.

- Vårt samarbeid med REMA 1000 gjør det mulig for oss å forberede oss på den beste måte slik at vi igjen står øverst på pallen i januar 2015, sier Oksvold.

Foruten å fostre nye norske verdensmestere i kokkekunst, har Bocuse d’Or Norge som visjon å aktivt bidra til å øke nordmenns kunnskap om mat.

- Å jobbe med REMA 1000 sine kampanjer gjør det mulig for oss å bidra til at nordmenn får mer kunnskap om mat og bedre matvaner, sier Solvold.

Beslutningen om å inngå et samarbeid med Norges beste kokker var enkel for REMA 1000.

- Når verdensmestere i kokkekunst ringer oss, betyr det at mye er i endring i norsk dagligvarehandel og i mat-Norge. Vi skal fortsette å løfte oss på kvalitet, samtidig som vi er lavest på pris, sier Ole Robert Reitan.

 

For ytterligere informasjon:
Simen Wøien Augedal, markedssjef REMA 1000, tlf: +47 99640420, simen.augedal@rema.no

 

Reitangruppen består av fire forretningsområder: REMA 1000, Reitan Convenience, Reitan Eiendom og Uno-X Gruppen. Reitangruppen har i tillegg datterselskapet Spaceworld, en eierandel på 15,6 prosent i Axfood og 3,5 prosent i Sparebank1 Midt-Norge. Reitangruppens hovedkontor er på Lade Gaard i Trondheim, som er Reitangruppens kulturelle og finansielle senter. REMA 1000 og Reitan Convenience har sitt operative senter i Oslo, mens Reitan Eiendom er basert i Trondheim. Uno-X er basert i Oslo/København.

Reitangruppens visjon er å bli kjent som Skandinavias mest verdidrevne selskap. Reitangruppen omsatte i 2012 (inkl. franchiseomsetning) for 72 milliarder kroner, sysselsetter 34.000 mennesker i Skandinavia og Baltikum, og er med dette blant Norges ti største selskap. 

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Ny Commercial Director for Britannia Hotel

Kenneth Enæs-Hanssen blir ny Commercial Director for Britannia Hotel. Enæs-Hansen går inn i en nyopprettet rolle, med overordnet ansvar for...

Pressrelease

Ny administrerende direktør i Norsk Kylling

Hilde Talseth blir ny administrerende direktør i REMA 1000-eide Norsk Kylling. Talseth tar over stillingen etter Kjell Stokbakken, som skal over i...

Pressrelease

Rabia Khan vinner verdiprisen Årets Ladejarl 2023

Med egen livserfaring og solid fagkunnskap bygger Årets Ladejarl 2023, Rabia Kahn, et mer inkluderende samfunn. Hun er en viktig brobygger og for...

Pressrelease

Her er topp ti til prisen Årets Ladejarl

En av topp ti blir Årets Ladejarl 2023 og får to millioner kroner for sitt arbeid med å skape et varmere samfunn. Prisen gis et enkeltmenneske som...

Pressrelease

Uno-X Mobility vinner Svaneprisen

Svanemerket tildeler Svaneprisen for 2022 til Uno-X Mobility. Uno-X får prisen for sin satsing på Svanemerket bilvask.

Pressrelease

Uno-X blir automatnabo med 7-Eleven langs vei

Uno-X tilbyr billig lynlading, svanemerket bilvask og drivstoff, på over 200 selvbetjente lokasjoner over hele Norge. Snart blir Uno-X også nabo...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Verdibasert

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO