REMA Industrier ansetter Orkla-topp og oppretter eget salgsselskap

REMA Industrier har vokst til et av Norges største industriselskaper i løpet av få år, og omsatte for 3,8 milliarder i fjor. Nå oppretter selskapet en egen salgsavdeling, samt ansetter ny administrerende direktør i REMA Trading, med målsetting om å skape Norges beste kommersielle merkevaremiljø.

01.07.2013 07:00

- Vi har ganske store vekstambisjoner, selv om vi har vokst utrolig fort de siste årene. Vi vil skape både organisatorisk og strukturell vekst, og da trengs det flinke folk og litt annen struktur. Med Steve Jørgensen fra Stabburet inn som administrerende direktør for REMA Trading, og REMA-ringreven Tore Høylie som administrerende direktør for det nyopprettede salgsselskapet, er vi meget optimistiske for fremtiden, sier administrerende direktør for REMA Industrier, Martin Klafstad.

Fra Stabburet til REMA Trading
Steve Jørgensen (41) begynner som ny Administrerende direktør for REMA Trading i løpet av høsten. Steve har over 17 års erfaring med innovasjon og merkevarebygging fra Orkla, og har de siste syv vært markedsdirektør i Stabburet. 

- Jeg gleder meg til å bli en del av REMA-kulturen og ta fatt på nye utfordringer i REMA Trading. Ambisjonen er å skape et entusiastisk lag som skal vokse til å bli Norges beste kommersielle merkevaremiljø, med fokus på innovasjon, kvalitet og produktutvikling, sier Steve Jørgensen.

Blir leder i nyopprettet selskap
Tore Høylie (38), som i dag er administrerende direktør i REMA Nonfood og fungerende leder i REMA Trading, vil fra 1.januar 2014 være administrerende direktør i REMA Salg. REMA Salg skal håndtere salgsarbeidet for alle leverandørene i REMA Industrier, blant annet Nordfjord Kjøtt, Norsk Kylling, Grans Bryggerier og MaxMat.

- Jeg er sikker på at Tores gode kjennskap til REMA 1000 og hans uovervinnelige kommersielle innsikt vil gjøre REMA Salg til Norges desidert beste salgskorps, sier Klafstad.

Merkevare- og innovasjonsmiljø
Ideen bak REMA Industrier er i følge Ole Robert Reitan å skape konkurransekraft for REMA 1000 sine butikker. Tilgangen på råvarer, konkurranse mot sterke leverandører, egne merkevarer, innovasjon og produktutvikling står sentralt.

- Vi ønsker å bygge opp et kraftfullt merkevare- og innovasjonsmiljø i Reitangruppens Handelshus. Med den unike REMA-kulturen i ryggen har jeg stor tro på at det vil være både mulig og morsomt, sier Klafstad.

Om REMA Industrier
REMA Industrier omsatte i 2012 for 3,8 milliarder kroner og er et datterselskap av REMA 1000. Selskapet omfatter selskapene REMA Trading og REMA Nonfood (100 prosent), Norsk Kylling (100 prosent), Stange Gårdsprodukter (95 prosent), MaxMat (75 prosent), Grans Bryggeri (50 prosent), Spekeloftet (50 prosent), Hugaas Industrier (50 prosent), Kjelsberg Kaffe (50 prosent) Bama Gruppen (20 prosent) og Gram Slot (47 prosent).

Reitangruppen består av fire forretningsområder: REMA 1000, Reitan Convenience, Reitan Eiendom og Uno-X Gruppen. Reitangruppen har i tillegg datterselskapet Spaceworld, en eierandel på 15,6 prosent i Axfood og 3,5 prosent i Sparebank1 Midt-Norge. Reitangruppens hovedkontor er på Lade Gaard i Trondheim, som er Reitangruppens kulturelle og finansielle senter. REMA 1000 og Reitan Convenience har sitt operative senter i Oslo, mens Reitan Eiendom er basert i Trondheim. Uno-X er basert i Oslo/København.

Reitangruppens visjon er å bli kjent som Skandinavias mest verdidrevne selskap. Reitangruppen omsatte i 2012 (inkl. franchiseomsetning) for 72 milliarder kroner, sysselsetter 34.000 mennesker i Skandinavia og Baltikum, og er med dette blant Norges ti største selskap. 

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Reitan Retail søker seks ledertraineer

Høsten 2024 skal vi ønske seks nye ledertraineer velkommen til Reitan Retail. Vurderer du å søke på programmet og er nysgjerrig på hvordan det er å...

Pressrelease

Storsatsing på handelseiendom fra Reitan Eiendom

REBUS Handelseiendom AS er en ny storsatsning fra Reitan Eiendom som har som ambisjon å bli det ledende eiendomshuset på handelseiendom. Selskapet...

Pressrelease

E C Dahls Eiendom kjøper Entra sin eiendomsportefølje i Trondheim.

E C Dahls Eiendom har inngått en intensjonsavtale om kjøp av Entra sin eiendomsportefølje i Trondheim. Dette kjøpet er en del av E C Dahls Eiendoms...

Pressrelease

Thor Hushovd blir General Manager for Uno-X Mobility Cycling

Thor Hushovd har en enestående bakgrunn og personlighet til å lede Uno-X Mobility Cycling gjennom de neste stegene laget ønsker å ta i den...

Pressrelease

Inngår unikt norsk samarbeid om å produsere brød med lavere karbonfotavtrykk

Reitan Retail, Norgesmøllene, Felleskjøpet Agri og Yara går sammen for å produsere brød med lavere karbonavtrykk basert på norsk havre.

Pressrelease

Uno-X Mobility klare for Tour de France 2024

Uno-X Mobility er nok en gang invitert til å sykle herrenes Tour de France, verdens største sykkelritt. Når laget står på startstreken i Firenze er...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO