Mette Fossum Beyer (38) går fra Norges Bank til REMA 1000

06.05.2013 14:00

Rema 1000 har ansatt Mette Fossum Beyer (38) som direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt. Fossum Beyer har bakgrunn fra offentlig forvaltning, politikk og kommunikasjon, og kommer fra stillingen som direktør kommunikasjon Norges Bank.

- Vi er veldig glade for at Mette har takket ja til denne utfordringen, og gleder oss til å få henne om bord. Hun har riktig erfaring og bakgrunn for de oppgavene som møter henne i REMA 1000, og vi tror også hun vil passe godt inn i vår kultur. Det er første gangen REMA 1000 ansetter en egen direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt, så dette gleder vi oss til, sier administrerende direktør for REMA 1000, Ole Robert Reitan.

Mette Fossum Beyer har ledet Norges Banks mediesenter med ansvar for mediehåndteringen til både sentralbanken og Statens pensjonsfond utland (SPU). Hun har tidligere vært kommunikasjonssjef i nærings- og handelsdepartementet og har bakgrunn som journalist og programleder i TV2 og TVNorge.

- Jeg ser frem til å jobbe med kommunikasjon og samfunnskontakt i dagligvarebransjen, og gleder meg til å jobbe i en suksessrik virksomhet som Rema 1000, sier Mette Fossum Beyer.

Mette Fossum Beyer tiltrer sin nye stilling 5. august.

For ytterligere informasjon eller ønske om intervju:
Mette Fossum Beyer, tlf: 9506 0052


Reitangruppen består av fire forretningsområder: REMA 1000, Reitan Convenience, Reitan Eiendom og Uno-X Gruppen.
Reitangruppen har i tillegg datterselskapet Spaceworld, en eierandel på 15,6 prosent i Axfood og 6,1 prosent i Sparebank1 Midt-Norge. Reitangruppens hovedkontor er på Lade Gaard i Trondheim, som er Reitangruppens kulturelle og finansielle senter. REMA 1000 og Reitan Convenience har sitt operative senter i Oslo, mens Reitan Eiendom er basert i Trondheim. Uno-X er basert i Oslo/København.

Reitangruppens visjon er å bli kjent
som Skandinavias mest verdidrevne selskap. Reitangruppen omsatte i 2012 (inkl. franchiseomsetning) for 71,7 milliarder kroner, sysselsetter 34.000 mennesker i Skandinavia og Baltikum, og er med dette blant Norges ti største selskap. 

VÅRE VERDIGRUNNLAG

1
2
3
4
5
6
7
8

Vi rendyrker
bedriftens forretningsidé

Vi holder
høy forretningsmoral

Vi skal være
gjeldfri

Vi skal
motivere til vinnerkultur

Vi tenker
positivt og offensivt

vi snakker med hverandre
– ikke om hverandre

Kunden er
vår øverste sjef

Vi vil ha det
morsomt og lønnsomt

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Verdibasert

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO