Mette Fossum Beyer (38) går fra Norges Bank til REMA 1000

Rema 1000 har ansatt Mette Fossum Beyer (38) som direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt. Fossum Beyer har bakgrunn fra offentlig forvaltning, politikk og kommunikasjon, og kommer fra stillingen som direktør kommunikasjon Norges Bank.

06.05.2013 14:00

- Vi er veldig glade for at Mette har takket ja til denne utfordringen, og gleder oss til å få henne om bord. Hun har riktig erfaring og bakgrunn for de oppgavene som møter henne i REMA 1000, og vi tror også hun vil passe godt inn i vår kultur. Det er første gangen REMA 1000 ansetter en egen direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt, så dette gleder vi oss til, sier administrerende direktør for REMA 1000, Ole Robert Reitan.

Mette Fossum Beyer har ledet Norges Banks mediesenter med ansvar for mediehåndteringen til både sentralbanken og Statens pensjonsfond utland (SPU). Hun har tidligere vært kommunikasjonssjef i nærings- og handelsdepartementet og har bakgrunn som journalist og programleder i TV2 og TVNorge.

- Jeg ser frem til å jobbe med kommunikasjon og samfunnskontakt i dagligvarebransjen, og gleder meg til å jobbe i en suksessrik virksomhet som Rema 1000, sier Mette Fossum Beyer.

Mette Fossum Beyer tiltrer sin nye stilling 5. august.

For ytterligere informasjon eller ønske om intervju:
Mette Fossum Beyer, tlf: 9506 0052


Reitangruppen består av fire forretningsområder: REMA 1000, Reitan Convenience, Reitan Eiendom og Uno-X Gruppen.
Reitangruppen har i tillegg datterselskapet Spaceworld, en eierandel på 15,6 prosent i Axfood og 6,1 prosent i Sparebank1 Midt-Norge. Reitangruppens hovedkontor er på Lade Gaard i Trondheim, som er Reitangruppens kulturelle og finansielle senter. REMA 1000 og Reitan Convenience har sitt operative senter i Oslo, mens Reitan Eiendom er basert i Trondheim. Uno-X er basert i Oslo/København.

Reitangruppens visjon er å bli kjent
som Skandinavias mest verdidrevne selskap. Reitangruppen omsatte i 2012 (inkl. franchiseomsetning) for 71,7 milliarder kroner, sysselsetter 34.000 mennesker i Skandinavia og Baltikum, og er med dette blant Norges ti største selskap. 

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Årsresultater 2023 - Vekst og investeringer for fremtiden

2023 var et år med solid drift, omsetningsvekst og investeringer. Etter et år preget av sterk konkurranse, global inflasjon og fortsatt uro i...

Pressrelease

Uno-X Mobility kjøper Tungbil Lading AS

For å raskere kunne møte våre kunders og samfunnets behov for mer bærekraftig tungtransport har Uno-X Mobility kjøpt selskapet Tungbil Lading AS....

Pressrelease

UTENOMJORDISK MAGI PÅ TRØNDERSK JORD

Om under et år åpner Nye Hjorten Teater, et splitter nytt, privateid folketeater midt i hjertet av Trondheim sentrum. Teatrets initiativtaker er...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Pressrelease

Disse bestemmer hvem som får 2 millioner og blir Årets Ladejarl

Ny jury og sekretariat for neste fire år er på plass. Disse bestemmer hvem som blir vinner av Årets Ladejarl og får to millioner kroner.

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO