REMA Distribunal Langhus kåret til best i Norge

05.01.2013 12:15

I går kveld feiret REMA 1000 året som gikk. Kjeden har hatt nok et sterkt vekstår og har aldri levert så sterke resultater som i 2012. Kåringen av Årets Distribunal var ett av høydepunktene under festen, og best av alle ble REMA Distribusjon avdeling Langhus.

- Ja, Langhus har virkelig levert varene, i begrepets rette forstand. De har bidratt på tvers for å bygge REMA Distribusjon i hele landet, de leverer sterke resultater, har tatt utfordringene med implementeringen av Bunnpris i 2012 på strak arm - og gjort det enda bedre enn de høye forventingene, sier administrerende direktør for REMA Distribusjon, Morten Gabrielsen.

Omsatte for 5,9 milliarder
REMA Distribusjon går for å være Norges mest effektive distribusjonssystem, og kåringen baserer seg på flere parametre: Leveringsgrad til butikkene, sykefravær, resultater og medarbeiderundersøkelser. REMA 1000 har seks distribunaler spredd over hele landet. En stolt og glad daglig leder ved REMA Distribunal Langhus, Per Arne Davidsen, kunne motta den gjeve utmerkelsen.

- Denne seieren er alle dyktige medarbeidere på Langhus sin seier. I 2011 hadde vi en omsetning på 5,2 milliarder, og i 2012 nådde vi nesten 5,9 milliarder. Det sier noe om trykket, endringene og fleksibiliteten som har vært påkrevd. Medarbeiderne på Langhus har virkelig brettet opp ermene, vært positive og offensive, så dette var utrolig moro, sa Davidsen stolt da han mottok prisen.

“Leverer varene”
REMA Distribusjon Norge AS har som mål å utvikle og drifte Nordens råeste og mest kostnadseffektive varedistribusjon, og omsetter for ca. 20 milliarder. Selskapet har har seks distribunaler med til sammen en grunnflate på 93.000 kvm. REMA Distribunal Langhus leverer til REMA 1000- og Bunnpris-kjøpmenn i Nordre Østland og Oslo.

- Vi gratulerer med kåringen, som vi vet er motiverende for alle de dyktige medarbeiderne på Langhus. Langhus trakk det lengste strået særlig grunnet den beste leveringsgraden av alle distribunalene. Det å levere varene er det aller viktigste. I tillegg er de selvsagt kjempedyktige på det meste annet, avslutter Gabrielsen.

 

For ytterligere informasjon/ønske om intervju:
Morten Gabrielsen, REMA Distribusjon Norge AS,
e-post: morten.gabrielsen@rema.no, tlf. 995 93 398

Per Arne Davidsen, REMA Distribunal Langhus,
e-post: per.arne.davidsen@rema.no, tlf. 905 30 009

VÅRE VERDIGRUNNLAG

1
2
3
4
5
6
7
8

Vi rendyrker
bedriftens forretningsidé

Vi holder
høy forretningsmoral

Vi skal være
gjeldfri

Vi skal
motivere til vinnerkultur

Vi tenker
positivt og offensivt

vi snakker med hverandre
– ikke om hverandre

Kunden er
vår øverste sjef

Vi vil ha det
morsomt og lønnsomt

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Verdibasert

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO