REMA Distribunal Langhus kåret til best i Norge

I går kveld feiret REMA 1000 året som gikk. Kjeden har hatt nok et sterkt vekstår og har aldri levert så sterke resultater som i 2012. Kåringen av Årets Distribunal var ett av høydepunktene under festen, og best av alle ble REMA Distribusjon avdeling Langhus.

05.01.2013 12:15

- Ja, Langhus har virkelig levert varene, i begrepets rette forstand. De har bidratt på tvers for å bygge REMA Distribusjon i hele landet, de leverer sterke resultater, har tatt utfordringene med implementeringen av Bunnpris i 2012 på strak arm - og gjort det enda bedre enn de høye forventingene, sier administrerende direktør for REMA Distribusjon, Morten Gabrielsen.

Omsatte for 5,9 milliarder
REMA Distribusjon går for å være Norges mest effektive distribusjonssystem, og kåringen baserer seg på flere parametre: Leveringsgrad til butikkene, sykefravær, resultater og medarbeiderundersøkelser. REMA 1000 har seks distribunaler spredd over hele landet. En stolt og glad daglig leder ved REMA Distribunal Langhus, Per Arne Davidsen, kunne motta den gjeve utmerkelsen.

- Denne seieren er alle dyktige medarbeidere på Langhus sin seier. I 2011 hadde vi en omsetning på 5,2 milliarder, og i 2012 nådde vi nesten 5,9 milliarder. Det sier noe om trykket, endringene og fleksibiliteten som har vært påkrevd. Medarbeiderne på Langhus har virkelig brettet opp ermene, vært positive og offensive, så dette var utrolig moro, sa Davidsen stolt da han mottok prisen.

“Leverer varene”
REMA Distribusjon Norge AS har som mål å utvikle og drifte Nordens råeste og mest kostnadseffektive varedistribusjon, og omsetter for ca. 20 milliarder. Selskapet har har seks distribunaler med til sammen en grunnflate på 93.000 kvm. REMA Distribunal Langhus leverer til REMA 1000- og Bunnpris-kjøpmenn i Nordre Østland og Oslo.

- Vi gratulerer med kåringen, som vi vet er motiverende for alle de dyktige medarbeiderne på Langhus. Langhus trakk det lengste strået særlig grunnet den beste leveringsgraden av alle distribunalene. Det å levere varene er det aller viktigste. I tillegg er de selvsagt kjempedyktige på det meste annet, avslutter Gabrielsen.

 

For ytterligere informasjon/ønske om intervju:
Morten Gabrielsen, REMA Distribusjon Norge AS,
e-post: morten.gabrielsen@rema.no, tlf. 995 93 398

Per Arne Davidsen, REMA Distribunal Langhus,
e-post: per.arne.davidsen@rema.no, tlf. 905 30 009

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Uno-X Mobility sitt lag til Tour de France er klart

Med stor glede mottok Uno-X Mobility i januar nok en invitasjon til Tour de France. I dag er det med stolthet vi presenterer rytterne på det...

Pressrelease

Nå starter elektrifiseringen av tungtransporten i nord

REMA Distribusjon AS ruller ut de første el-lastebilene samt bidrar til et bedre ladenettverk for elektrisk tungtransport i nord sammen med Uno-X.

Pressrelease

Årsresultater 2023 - Vekst og investeringer for fremtiden

2023 var et år med solid drift, omsetningsvekst og investeringer. Etter et år preget av sterk konkurranse, global inflasjon og fortsatt uro i...

Pressrelease

Uno-X Mobility kjøper Tungbil Lading AS

For å raskere kunne møte våre kunders og samfunnets behov for mer bærekraftig tungtransport har Uno-X Mobility kjøpt selskapet Tungbil Lading AS....

Pressrelease

UTENOMJORDISK MAGI PÅ TRØNDERSK JORD

Om under et år åpner Nye Hjorten Teater, et splitter nytt, privateid folketeater midt i hjertet av Trondheim sentrum. Teatrets initiativtaker er...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO