Norges beste kjøpmenn driver REMA-butikker på Sørlandet

Kåringen av Årets Region var ett av høydepunktene da REMA 1000 feiret året som gikk. Kjeden har hatt nok et sterkt vekstår og har aldri levert så sterke resultater som i 2012. Best av alle var REMA 1000 region Sør, med en vekst på mer enn tolv prosent i fjor.

05.01.2013 12:15

- Vi har rett og slett vært best i et rekordår for REMA 1000. Gløden, innstillingen og kvaliteten som leveres fra kjøpmennene og medarbeiderne på regionskontoret har nå gitt oss denne førsteplassen. Det er jeg kjempeglad og stolt av, sa regionsdirektør for REMA 1000 Sør, Terje Ragnar Hansen, da han mottok utmerkelsen.

Norges mest fornøyde kunder
REMA 1000 Norge består av 505 butikker inndelt i 10 regioner. Region Sør består av 33 butikker i Agderfylkene, og regionen leverte mer enn tolv prosent vekst i 2012. I tillegg var regionens butikker best i Norge på kundeundersøkelsen “Hør og Gjør” som gjennomføres av Norsk Gallup, og forteller hvor fornøyde kundene er. Regionen hadde hele fire butikker på topp ti-listen, av flere enn 500 butikker.

- Det er dette det handler om. Gjennomføring i butikk og fornøyde kunder. Jeg vil berømme REMA Distribusjon og REMA Industrier, som er en del av vår suksess, og som har sørget for at vi har varer i butikkene og at vi har sterke konkurransefortrinn med både kjente merkevarer og egne merkevarer til aller laveste pris, sier Hansen.

Det enkle ER det beste
Senest fredag skrev Aftenposten om den elleville handelen før jul, og at REMA 1000 “vant” julehandelen. Mye tyder på at REMA 1000 har vunnet markedsandeler gjennom hele 2012, og konkurransen mellom de gode regionene er hard. Kjeden har investert 600 millioner i oppgradering av butikkene i 2012, med økt fokus på ferskvarer, fersk fisk, frukt og grønt.

- De andre regionene i REMA 1000 er knallgode, og denne utnevnelsen bekrefter at vi i Sør er på rett vei. Rett frem og i god fart. Slikt blir det resultater av. I REMA 1000 er det ikke flaut å gjøre ting enkelt – det er genialt. Dette gjør oss bare enda mer motiverte inn i 2013, avslutter Hansen.

 

For ytterligere informasjon/ønske om intervju:
Regionsdirektør REMA 1000 Sør, Terje Ragnar Hansen:
terje.ragnar.hansen@rema.no, tlf. 917 37 317

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Reitan Retail søker seks ledertraineer

Høsten 2024 skal vi ønske seks nye ledertraineer velkommen til Reitan Retail. Vurderer du å søke på programmet og er nysgjerrig på hvordan det er å...

Pressrelease

Storsatsing på handelseiendom fra Reitan Eiendom

REBUS Handelseiendom AS er en ny storsatsning fra Reitan Eiendom som har som ambisjon å bli det ledende eiendomshuset på handelseiendom. Selskapet...

Pressrelease

E C Dahls Eiendom kjøper Entra sin eiendomsportefølje i Trondheim.

E C Dahls Eiendom har inngått en intensjonsavtale om kjøp av Entra sin eiendomsportefølje i Trondheim. Dette kjøpet er en del av E C Dahls Eiendoms...

Pressrelease

Thor Hushovd blir General Manager for Uno-X Mobility Cycling

Thor Hushovd har en enestående bakgrunn og personlighet til å lede Uno-X Mobility Cycling gjennom de neste stegene laget ønsker å ta i den...

Pressrelease

Inngår unikt norsk samarbeid om å produsere brød med lavere karbonfotavtrykk

Reitan Retail, Norgesmøllene, Felleskjøpet Agri og Yara går sammen for å produsere brød med lavere karbonavtrykk basert på norsk havre.

Pressrelease

Uno-X Mobility klare for Tour de France 2024

Uno-X Mobility er nok en gang invitert til å sykle herrenes Tour de France, verdens største sykkelritt. Når laget står på startstreken i Firenze er...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO