Større muligheter til å bli millionær på pant

04.01.2013 07:00

Pantelotteriet er godt etablert i REMA 1000, og kjeden har bidratt med over 25 millioner kroner i støtte til Røde Kors. I september vant en heldig REMA-kunde to millioner kroner i det populære lotteriet. Nå endres premiepotten, slik at det blir enda enklere å vinne millionpremier.

– Det er ikke så spennende for kundene å delta i et lotteri hvor toppgevinsten allerede er utbetalt. Derfor har vi bestemt at Pantelotteriet skal starte helt på nytt igjen. Vi vil gjøre det enda lettere å bli millionær, og legger derfor hele 15 lodd med gevinster på en million kroner i potten, avslører Sven Mollekleiv, president i Røde Kors i Norge i en pressemelding fra Pantelotteriet.

15 millioner i potten
Pantelotteriet startet 1. januar en ny lotterirunde, etter at toppgevinsten på to millioner kroner ble utbetalt i september i fjor. Nå frister lotteriet med hele 15 toppgevinster av én million kroner. I tillegg til 15 toppgevinster på én million kroner, vil det også være 5 000 lodd med gevinster på 1 000 kroner, og 150 000 lodd som gir premier på 100 kroner. – Vi fikk tilbakemeldinger fra publikum om at de ikke var så interesserte i å vinne de små beløpene. Derfor dropper vi en del av disse til fordel for flere milliongevinster. Dette vil si at færre vinner, men at sjansene for å vinne toppgevinst øker, sier Mollekleiv. Som tidligere vil til sammen 35 millioner kroner bli utbetalt i gevinster i løpet av denne nye lotterirunden.

Overskuddet til Røde Kors
Pantelotteriet er i dag tilgjengelig i 1.535 butikker over hele landet, foreløpig i alle Rema 1000-, Kiwi-, og Meny-Ultra-butikker, samt utvalgte Ica- og Rimi-butikker. I stedet for å trykke på den vanlige panteknappen for å få utbetalt pantepengene, kan de som ønsker det trykke på Pantelotteriets knapp, populært kalt Røde Kors-knappen eller millionærknappen. Overskuddet fra Pantelotteriet går til Røde Kors, som har mottatt omtrent 40 millioner kroner siden oppstarten i 2008, hvorav 25 millioner kroner fra REMA 1000. Lotteriet er en av organisasjonens viktigste inntektskilder.

 

For ytterligere informasjon
Driftsdirektør REMA 1000, Arve Husby
Mobil: 908 66 676, e-post: arve.husby@rema.no

Pressekontakt Røde Kors
Mobil: 9487 2999, e-post: media@redcross.no

Daglig leder Gaute Langdal, Norsk Pantelotteri
Mobil: 926 97 788, e-post: gaute.langdal@olavthon.no

VÅRE VERDIGRUNNLAG

1
2
3
4
5
6
7
8

Vi rendyrker
bedriftens forretningsidé

Vi holder
høy forretningsmoral

Vi skal være
gjeldfri

Vi skal
motivere til vinnerkultur

Vi tenker
positivt og offensivt

vi snakker med hverandre
– ikke om hverandre

Kunden er
vår øverste sjef

Vi vil ha det
morsomt og lønnsomt

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 43 000 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Verdibasert

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO