Kjøpmann Jan Tore Berg og markedssjef Stig Eriksson, REMA 1000
Kjøpmann Jan Tore Berg og markedssjef Stig Eriksson, REMA 1000

REMA 1000 med årets julegave til allergikere

REMA 1000 kutter fra i dag av prisene på sine ’Fri For’-produkter med 20 %. Kunder med matallergi eller -intoleranse får ikke bare tilgang på de varene de trenger i større grad enn tidligere, men også en vesentlig lavere pris. Lavpriskjeden har samarbeidet med Norges Astma- og Allergiforbund om utvalget.

14.12.2011 13:27

- REMA 1000 er den kjeden som har vokst aller mest i Norge. Dette mener vi er på grunn av det stadig større utvalget og høykvalitetsvarer, men til laveste pris. Allergi- og økologiproduktene skal være med på å vise forbrukeren at vi satser på bredde, kvalitet og laveste pris, sier administrerende direktør for REMA 1000, Ole Robert Reitan.

Årets Julegave
Astma- og Allergiforbundet har plukket ut produkter i Rema 1000 sitt sortiment uten  gluten, laktose og/eller melk. Det er plukket ut produkter til  frokost, middag, dessert, drikke og barnegrøt. Tidligere har mange med matallergi hatt problemer med finne egnede produkter i sin dagligvarebutikk. Derfor har en viktig motivasjon for samarbeidet vært at Rema 1000 har flere enn 500 butikker over hele landet, og  dermed treffer svært mange allergikere.

- Vi er glade for at samarbeidet med REMA 1000 påvirker vareutvalget slik at dette både utvides og når enda flere grupper allergikere. Fri For-produktene til Rema 1000 priser er årets julegave til matallergikere i Norge, sier Helle S. Grøttum, fagsjef matallergi i Astma- og Allergiforbundet.

20 % kan ha matallergi
Mellom 15 og 20 prosent av Norges befolkning mener selv de har matallergi eller –intoleranse, og mat fri for blant annet gluten, laktose og melk er priset høyere enn andre produkter i samtlige norske kjeder. Samtidig har det vært en utfordring for matallergikerne at maten ikke er merket godt nok, noe som gjør at handelen ofte tar mer tid, ettersom forbrukerne selv må sjekke varedeklerasjoner og innholdslister.

- Allergikere skal enkelt finne frem, kunne gjøre hele handelen hos oss – og til laveste pris. Derfor har samarbeidet med NAAF vært utrolig bra, for de har guidet oss i forhold til hvilke produkter som er viktigst å ha i sortimentet for allergikerne, sier Ole Robert Reitan.

Kutter pris på økologisk barnemat også
Ca 50 % av Norges befolkning er innom en REMA 1000 minst en gang i uken, og kjeden har satset tungt på fersk- og høy-kvalitetsvarer det siste året. Nå får landets 500 REMA 1000-butikker ”Fri For”-produkter med 20 % priskutt. Utvalget skal dekke allergikernes fleste brukssituasjoner. I tillegg kuttes prisene på økologisk barnemat også med 20 %.

- Økologisk barnemat er en av de aller mest etterspurte kategoriene innen økologisk mat, derfor kutter vi prisene på disse produktene i tillegg. Det tror vi barnefamiliene vil sette pris på, avslutter Ole Robert Reitan.

Kontaktperson: Markedsdirektør REMA 1000, Lars Kristian Lindberg, tlf. 900 18 623


REMA 1000 AS omfatter virksomheten til REMA 1000 i Norge, Danmark og Sverige, samt REMA Industrier. Virksomheten eies 100 % av Reitangruppen. REMA 1000 er Norges ledende dagligvarekjede og en av landets sterkeste merkevarer.  Siden 1979 har REMA 1000 tilbudt kunder over hele landet et godt valgt utvalg av dagligvarer av god kvalitet til de laveste prisene.

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Uno-X Mobility sitt lag til Tour de France er klart

Med stor glede mottok Uno-X Mobility i januar nok en invitasjon til Tour de France. I dag er det med stolthet vi presenterer rytterne på det...

Pressrelease

Nå starter elektrifiseringen av tungtransporten i nord

REMA Distribusjon AS ruller ut de første el-lastebilene samt bidrar til et bedre ladenettverk for elektrisk tungtransport i nord sammen med Uno-X.

Pressrelease

Årsresultater 2023 - Vekst og investeringer for fremtiden

2023 var et år med solid drift, omsetningsvekst og investeringer. Etter et år preget av sterk konkurranse, global inflasjon og fortsatt uro i...

Pressrelease

Uno-X Mobility kjøper Tungbil Lading AS

For å raskere kunne møte våre kunders og samfunnets behov for mer bærekraftig tungtransport har Uno-X Mobility kjøpt selskapet Tungbil Lading AS....

Pressrelease

UTENOMJORDISK MAGI PÅ TRØNDERSK JORD

Om under et år åpner Nye Hjorten Teater, et splitter nytt, privateid folketeater midt i hjertet av Trondheim sentrum. Teatrets initiativtaker er...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO