50.000 Pøbel-Brød og pøbler i butikk

01.06.2012 18:30

REMA 1000 i Rogaland inngikk i mars et samarbeid med Pøbelprosjektet og lanserte et eget Pøbelbrød. Kjeden har allerede solgt flere enn 50.000 brød, brødet er allerede på topp 3-listen over folks favoritt-brød, og nå jobber flere pøbler i lokale REMA 1000-butikker. I dag ble den første sjekken på 100.000 kroner overlevert Eddi Eidsvåg i Pøbel-prosjektet.

To kroner fra hvert brød går uavkortet til organisasjonen. Gjennom samarbeidet åpnet REMA 1000 for å ansette ungdommer fra Pøbelprosjektet, og allerede nå er flere i arbeid.

- Vi synes Pøbelprosjektet er et flott, lokalt prosjekt som vi virkelig brenner for å bidra til. Det er positivt for ungdommene, for samfunnet og for oss i REMA 1000. Siden brødet også er blitt så populært, er det tydeligvis positivt for kundene også. Bare hos meg har vi solgt nesten 3.500 Pøbel-brød, sier kjøpmann Stig Tore Pedersen hos REMA 1000 Storhaug.

Takker REMA 1000
I mars under brødlanseringen, uttalte regionsdirektøren i REMA 1000 at målsettingen var 100.000 brød. Målsettingen var også å ansette pøbler i butikk i løpet av året. Begge målsettingene bør skrus vesentlig opp, ettersom 54.000 brød er solgt etter kun tre måneder, flere pøbler jobber allerede i REMA 1000, og Eddi Eidsvåg har hatt møter med andre deler av virksomheten i REMA 1000 for å se på flere muligheter.

- Det er uventet at det har gått så bra så raskt, og vi er selvsagt veldig glade for det. Det gjør at vi kan gjøre en mye bedre jobb i forhold til oppfølging av våre ungdommer. Vi jubler over avtalen med REMA 1000. REMA 1000 åpner sine butikker og distribusjon for å ansette skikkelige pøbler. Takk alle i Rogaland som kjøper pøbelbrødet og takk REMA 1000 som tar samfunnsansvar, sier en fornøyd Eddi Eidsvåg.

Om Pøbelprosjektet
Pøbelprosjektet har som mål å få unge mennesker som av en eller annen grunn står utenfor det etablerte skolesystem og arbeidsliv – ut i jobb eller videreutdannelse. Selskapet ble stiftet 1 juni 2007.Konseptet Pøbelprosjektet ble etablert i 1997 av Arne Husjord og Eddi Eidsvåg i selskapet Sandnes Brød & Circus.Pøbelprosjektet motiverer og lærer den enkelte til å ta i bruk sine egne ressurser. Dette er nøkkelen til jobb/utdannelse og konstruktiv deltagelse i samfunnet. Dette gjøres på en måte og i et språk den unge forstår og respekterer. Resultatene skapes ved hjelp av dyktige, motiverte og sterkt engasjerte medarbeidere i samarbeid med bedrifter og offentlige instanser som forstår problemene og ønsker løsninger.


REMA 1000 AS omfatter virksomheten til REMA 1000 i Norge, Danmark og Sverige, samt REMA Industrier. Virksomheten eies 100 % av Reitangruppen. REMA 1000 er Norges ledende dagligvarekjede og en av landets sterkeste merkevarer.  Siden 1979 har REMA 1000 tilbudt kunder over hele landet et godt valgt utvalg av dagligvarer av god kvalitet til de laveste prisene.

Reitangruppen består av fire forretningsområder: REMA 1000, Reitan Convenience, Reitan Eiendom og Uno-X gruppen. Reitangruppen har i tillegg datterselskapet Spaceworld og en eierandel på 15,6 prosent i Axfood. Reitangruppens hovedkontor er på Lade Gaard i Trondheim, som er Reitangruppens kulturelle og finansielle senter. REMA 1000 og Reitan Convenience har sitt operative senter i Oslo, mens Reitan Eiendom er basert i Trondheim. Uno-X er basert i Oslo/København.

Reitangruppens visjon er å bli kjent som Skandinavias mest verdidrevne selskap. Reitangruppen omsatte i 2011 (inkl. franchiseomsetning) for 64 milliarder kroner, sysselsetter 32.000 mennesker i Skandinavia og Latvia, og er med dette blant Norges ti største selskap.

VÅRE VERDIGRUNNLAG

1
2
3
4
5
6
7
8

Vi rendyrker
bedriftens forretningsidé

Vi holder
høy forretningsmoral

Vi skal være
gjeldfri

Vi skal
motivere til vinnerkultur

Vi tenker
positivt og offensivt

vi snakker med hverandre
– ikke om hverandre

Kunden er
vår øverste sjef

Vi vil ha det
morsomt og lønnsomt

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Verdibasert

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO