50.000 Pøbel-Brød og pøbler i butikk

REMA 1000 i Rogaland inngikk i mars et samarbeid med Pøbelprosjektet og lanserte et eget Pøbelbrød. Kjeden har allerede solgt flere enn 50.000 brød, brødet er allerede på topp 3-listen over folks favoritt-brød, og nå jobber flere pøbler i lokale REMA 1000-butikker. I dag ble den første sjekken på 100.000 kroner overlevert Eddi Eidsvåg i Pøbel-prosjektet.

01.06.2012 18:30

To kroner fra hvert brød går uavkortet til organisasjonen. Gjennom samarbeidet åpnet REMA 1000 for å ansette ungdommer fra Pøbelprosjektet, og allerede nå er flere i arbeid.

- Vi synes Pøbelprosjektet er et flott, lokalt prosjekt som vi virkelig brenner for å bidra til. Det er positivt for ungdommene, for samfunnet og for oss i REMA 1000. Siden brødet også er blitt så populært, er det tydeligvis positivt for kundene også. Bare hos meg har vi solgt nesten 3.500 Pøbel-brød, sier kjøpmann Stig Tore Pedersen hos REMA 1000 Storhaug.

Takker REMA 1000
I mars under brødlanseringen, uttalte regionsdirektøren i REMA 1000 at målsettingen var 100.000 brød. Målsettingen var også å ansette pøbler i butikk i løpet av året. Begge målsettingene bør skrus vesentlig opp, ettersom 54.000 brød er solgt etter kun tre måneder, flere pøbler jobber allerede i REMA 1000, og Eddi Eidsvåg har hatt møter med andre deler av virksomheten i REMA 1000 for å se på flere muligheter.

- Det er uventet at det har gått så bra så raskt, og vi er selvsagt veldig glade for det. Det gjør at vi kan gjøre en mye bedre jobb i forhold til oppfølging av våre ungdommer. Vi jubler over avtalen med REMA 1000. REMA 1000 åpner sine butikker og distribusjon for å ansette skikkelige pøbler. Takk alle i Rogaland som kjøper pøbelbrødet og takk REMA 1000 som tar samfunnsansvar, sier en fornøyd Eddi Eidsvåg.

Om Pøbelprosjektet
Pøbelprosjektet har som mål å få unge mennesker som av en eller annen grunn står utenfor det etablerte skolesystem og arbeidsliv – ut i jobb eller videreutdannelse. Selskapet ble stiftet 1 juni 2007.Konseptet Pøbelprosjektet ble etablert i 1997 av Arne Husjord og Eddi Eidsvåg i selskapet Sandnes Brød & Circus.Pøbelprosjektet motiverer og lærer den enkelte til å ta i bruk sine egne ressurser. Dette er nøkkelen til jobb/utdannelse og konstruktiv deltagelse i samfunnet. Dette gjøres på en måte og i et språk den unge forstår og respekterer. Resultatene skapes ved hjelp av dyktige, motiverte og sterkt engasjerte medarbeidere i samarbeid med bedrifter og offentlige instanser som forstår problemene og ønsker løsninger.


REMA 1000 AS omfatter virksomheten til REMA 1000 i Norge, Danmark og Sverige, samt REMA Industrier. Virksomheten eies 100 % av Reitangruppen. REMA 1000 er Norges ledende dagligvarekjede og en av landets sterkeste merkevarer.  Siden 1979 har REMA 1000 tilbudt kunder over hele landet et godt valgt utvalg av dagligvarer av god kvalitet til de laveste prisene.

Reitangruppen består av fire forretningsområder: REMA 1000, Reitan Convenience, Reitan Eiendom og Uno-X gruppen. Reitangruppen har i tillegg datterselskapet Spaceworld og en eierandel på 15,6 prosent i Axfood. Reitangruppens hovedkontor er på Lade Gaard i Trondheim, som er Reitangruppens kulturelle og finansielle senter. REMA 1000 og Reitan Convenience har sitt operative senter i Oslo, mens Reitan Eiendom er basert i Trondheim. Uno-X er basert i Oslo/København.

Reitangruppens visjon er å bli kjent som Skandinavias mest verdidrevne selskap. Reitangruppen omsatte i 2011 (inkl. franchiseomsetning) for 64 milliarder kroner, sysselsetter 32.000 mennesker i Skandinavia og Latvia, og er med dette blant Norges ti største selskap.

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Uno-X Mobility sitt lag til Tour de France er klart

Med stor glede mottok Uno-X Mobility i januar nok en invitasjon til Tour de France. I dag er det med stolthet vi presenterer rytterne på det...

Pressrelease

Nå starter elektrifiseringen av tungtransporten i nord

REMA Distribusjon AS ruller ut de første el-lastebilene samt bidrar til et bedre ladenettverk for elektrisk tungtransport i nord sammen med Uno-X.

Pressrelease

Årsresultater 2023 - Vekst og investeringer for fremtiden

2023 var et år med solid drift, omsetningsvekst og investeringer. Etter et år preget av sterk konkurranse, global inflasjon og fortsatt uro i...

Pressrelease

Uno-X Mobility kjøper Tungbil Lading AS

For å raskere kunne møte våre kunders og samfunnets behov for mer bærekraftig tungtransport har Uno-X Mobility kjøpt selskapet Tungbil Lading AS....

Pressrelease

UTENOMJORDISK MAGI PÅ TRØNDERSK JORD

Om under et år åpner Nye Hjorten Teater, et splitter nytt, privateid folketeater midt i hjertet av Trondheim sentrum. Teatrets initiativtaker er...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO